preload

Marknadsför ditt varumärke på momondo.

Nå resenärerna du vill, i ögonblicket de behöver dig. Stärk ditt varumärke inför en engagerad publik som utgör din målgrupp och som är angelägna att boka.

Låt oss lyfta ditt varumärke till rätt nivå.

Kontakta oss

Vårt globala team

Miljontals resenärer vänder sig dagligen till momondo för att hitta nästa destination, flyg, hotell, hyrbil och mycket mer. momondo låter dem utforska världen då det gäller att upptäcka nya destinationer eller hitta det bästa flyget. Som ett företag uppbyggt av resenärer vet vi dessutom vad som krävs för att fånga deras uppmärksamhet.

Vi har 7 reseleverantörer i vår portfölj:

Över 6 miljarder

årliga sökningar

Över 8,9 miljoner

följare på sociala medier

Över 1 500

annonsörer

Över 70

länder och 30 språk

Var med där det händer.

Resenärens resa slutar inte med en bokning. Förena ditt varumärke med alla meningsfulla ögonblick som gör varje upplevelse fantastisk. Upptäck hur vi kan hjälpa dig skräddarsy din reklamkampanj så att du kan nå ut till resenärer, oavsett var de befinner sig.

Planering

Dra nytta av våra inspirationsverktyg för att influera resebeslut.

Sökning

Få realtidsinsikt om marknadens resenärer.

Bokning

Stötta resenärerna i deras val och handlingar när de behöver det som mest.

Resande

Följ resenärerna längs vägen och var den första de tänker på när de drömmer om sina kommande resor.

Möjligheter att engagera

Upptäck vilka möjligheter som finns tillgängliga som vår reklampartner som presenterar dig för vår engagerade publik. Ta en titt på våra annonsexempel.

Visa exempel

Låt oss specificera vad vi kan göra för din verksamhet.

Direktkommunikation med resenärer.

Nå ut till resenärer som letar efter dig (även om de inte själva vet det än).

Få realtidsinblick i marknaden och resenärers vanor. Skräddarsy dina kampanjer för att skapa relevanta meddelande för olika resenärer i olika segment.

Hitta din röst — och skapa inspirerande annonser som ger resultat.

Använd våra anpassade verktyg och funktioner, bygg kampanjer som driver medvetenhet kring ditt varumärke och som presterar och mycket mer.

Möt resenärerna på plats.

Ta en multiplattformsapproach så att du är där när resenärerna behöver dig som mest.

Kom fram till kreativa lösningar.

Skapa medvetenhet.

Som pionjärer inom metasökningar för resor har vi många års erfarenhet, miljarder sökningar och en uppsjö av data som du kan utnyttja för ditt varumärke.

Maximera resultaten.

Vi testar alltid för att komma fram till vad som fungerar. Arbeta med ett team som inte ger sig utan framgång. Vi hjälper dig nå dina mål.

Snabbare konvertering.

De klickade och det var det. Eller? Fel. Få ett spektrum av skräddarsydda verktyg som följer upp konversationerna.

Kontakta oss.

Låt oss komma igång.

    Du bekräftar och samtycker till att momondo behandlar din kontaktinformation i syfte att kontakta dig för att presentera reklamerbjudanden. Vi lagrar dina personuppgifter så länge det behövs, men inte längre än efter två års inaktivitet. Du kan när som helst utöva dina rättigheter för registrerade personer för att, inklusive, men inte begränsat till, begära tillgång till och/eller radera din information. Vänligen notera att om du är bosatt inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet kan momondo överföra dina personuppgifter till anslutna företag och till länder utanför det europeiska ekonomiska samarbetsområdet så som Schweiz och USA.