Om oss

Vad vi gör

momondo är en gratis och global resesöksida som inspirerar och jämför miljarder av billiga flyg, hotell, paketresor och hyrbilar.

Vi är helt självständiga från flyg- och resebolag, vilket betyder att vi kan ge resenärer en komplett översikt på tillgängliga resealternativ utan att ta extra kostnader.

Vi säljer inte flygbiljetter, hotellrum, paketresor eller hyrbilar – vi visar dig de bästa priserna och låter dig välja det erbjudande du föredrar. Med ett klick tar du dig till den sida du valt där du slutför din bokning.

Idag hjälper vi resenärer i över 30 globala marknader och är internationellt prisade för vår unika produkt och tjänster. Vi har blivit rekommenderade av ledande medier så som Forbes, Dagens Nyheter och Aftonbladet, och har vunnit priser för bästa meta-sök hemsida, bästa hantering av sociala medier och bäst flygsöksida.

Vår vision

Vi tycker att alla ska ha möjligheten att resa runt jorden. Vår vision är en värld där våra olikheter är en källa för inspiration och utveckling, inte intolerans och fördomar. Vårt syfte är att ge mod och uppmana alla oss att fortsätta vara nyfikna och öppensinnade så att vi kan njuta av en bättre, mer varierad värld.

Let’s Open Our World

Vi grundades 2006, och idag är vi över 250 personer från över 40 länder arbetandes på vårt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. momondo är ett självständigt varumärke inom KAYAK-filialen i Priceline Group. Vi är passionerade för vårt arbete, och vi tar mycket stolthet i att öppna upp världen tillsammans med våra medresenärer.

För att läsa mer om vårt syfte, besök www.momondo.se/letsopenourworld/

Stay curious


Kom ihåg

Vi är INTE en resebyrå, och säljer INTE biljetter eller hotellbokningar. Om du har frågor angående en bokning, var vänlig kontakta resebyrån eller webbsidan där du bokade.

Feedback
Cookies
momondo.se använder cookies
Läs mer