Få hög provision med momondos affiliateprogram

Bli partner med momondo för att hjälpa dina kunder att hitta billiga flyg snabbt och enkelt, samtidigt som du tjänar pengar!

Fördelar

  • Tjäna 65 % provision – en av de högsta andelarna i branschen. Du får 50 % avkastning på varje besök som leder till momondo och slutar med bokning på våra leverantörers sajter (flygbolag, lågprisflyg eller onlineresebyråer).
  • Bli partner med ett starkt, etablerat varumärke som expanderar globalt i snabbt tempo. Vi förväntar oss att växa med minst 100 % varje år. Vänligen notera att vi förnärvarande enbart har affiliate program för vår flygprodukt.
  • Tillgång till unika creatives-verktyg som ger funktionalitet till din sida och gör att dina besökare kan hitta de bästa flygresorna på nätet.
  • Det er helt gratis å bli med, og lett å sette opp. Mer information om när du får din kommission här.

Passar din webbsida?

Vi är öppna för samarbete med många olika sorters webbsidor, men sajter som är reserelaterade eller specifika för ett resmål brukar gå bäst. Oavsett om du skriver en liten, självständig blogg eller företräder en stor reseplattform så tar vi gärna emot din ansökan.

Kom igång på 5 minuter

Nu när vi väckt din nyfikenhet är det dags att sätta igång. Det tar bara några minuter och det är bara tre enkla steg att gå igenom:

  • Registerar dig hos en av våra affiliate program partners
  • När registreringen är klar, vänligen ladda upp momondos annonser på din sajt
  • Tjäna pengar varje gång din sajt leder en användare vidare till en av våra partners sidor

Anmäl dig till momondos affiliate program:

TradeTracker
Webgains
Zanox

Kontakt

Om du har frågor eller behöver mer hjälp, tveka inte att skriva eller ringa till oss.

E-mail: affiliate@momondo.com

Feedback
Cookies
momondo.se använder cookies
Läs mer