preload

Sättet vi reser på förändras, och fler och fler människor nöjer sig numer med att bara ta med sig handbagage. Därför är det viktigt att du håller reda på väskmåtten, så att du slipper betala oväntade bagageavgifter på flygplatsen.

Undvik oväntade överraskningar vid gaten

momondos nya verktyg använder Augmented Reality för att snabbt skanna din väska, antingen i tum eller centimeter. Det ger dig en översikt över de olika flygbolagens bagageregler, så att du enkelt kan se om din väska kan transporteras som handbagage eller om den måste checkas in.

Eftersom regler för handbagage kan variera kraftigt från flygbolag till flygbolag är Carry-On Checker ett effektivt sätt att hålla reda på just ditt flygbolags senaste regler. Från och med nu är du alltid välförberedd. Funktionen kan även användas på ryggsäckar.

Testa Carry-On Checker

Prova funktionen i den senaste uppdateringen av momondo-appen. Har du den inte än? Hämta appen här:

App Store
Google Play

 

Om författaren

momondo Sverigemomondo strävar efter att inspirera alla till nyfikenhet. Genom att resa kan vi öppna upp våra sinnen för en värld där våra skillnader endast är en källa till inspiration, inte intolerans och fördomar. Så låt oss uppleva vår värld tillsammans – genom daglig inspiration, resetips och mycket mer. Följ oss påInstagram för ytterligare inspiration.

Upptäck fler artiklar