Flyg Asien Sydkorea Jeju City

Flyg till Jeju City

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Jeju City (CJU)
fre 30/7
fre 6/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Jeju City. Nuvarande restriktioner för Jeju City baseras på reserestriktioner för Sydkorea.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sydkorea

Vilka är de rådande reserestriktionerna för Jeju City?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sydkorea resor till Jeju City. Inreserestriktioner

Alla resenärer, inklusive koreanska medborgare, måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar efter avresan. Ankommande passagerare måste skicka PCR-testresultatet på ett originalformulär som utfärdats av testcentret i ursprungslandet (på engelska eller koreanska) till karantänmyndigheterna. Handelssjömän med visum måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat högst 48 timmar före avresa. Certifikatet måste vara på engelska och passagerarna måste ha två kopior av certifikatet. Alla flyg måste anlända till Incheon International Airport (ICN) mellan kl. 05.00 och 20.00. Från och med den 10 december måste kortvariga besökare tillhandahålla passinformation till logiägare, som måste vidarebefordra denna till justitieministeriet. Underlåtenhet att följa dessa regler kan resultera i böter på 500 000 won (cirka 500 dollar). Mer information finns på hikorea.go.kr

Inträdeskrav

Utländska medborgare som är bosatta i Sydkorea och har de flesta typer av viseringar för längre tid måste ansöka om ett återinresetillstånd vid ett lokalt invandringskontor eller på flygplatsen innan de reser ut ur Sydkorea. Resenärer med återinresetillstånd måste också genomgå en läkarundersökning tidigast 48 timmar innan de planerar att återvända till Sydkorea och erhålla ett läkarintyg på engelska eller koreanska som visar att COVID-19 är negativt. Alla utländska resenärer som har varit i Bangladesh, Kazakstan, Kirgizistan, Pakistan, Filippinerna eller Uzbekistan under de senaste 14 dagarna måste ha ett läkarintyg med ett negativt Coronavirus (COVID-19) PCR-testresultat utfärdat högst 48 timmar före ankomst för att komma in i Sydkorea. Från och med den 8 januari måste alla utländska resenärer uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar efter avresan. Flygbolag går inte ombord på passagerare utan detta negativa PCR-testresultat. Ankommande passagerare måste skicka PCR-testresultatet på ett originalformulär som utfärdats av testcentret i ursprungslandet (på engelska eller koreanska) till karantänmyndigheterna. Myndigheter kommer att neka personer som inte uppfyller detta krav. Policy för testning vid ankomst och karantän är oförändrad av detta meddelande. Handelssjömän med visum måste ha ett medicinskt intyg med negativt resultat från COVID-19 PCR-prov utfärdat senast 48 timmar före avgång. Intyget måste vara på engelska och passagerarna måste ha två kopior av intyget. Från och med den 8 januari måste alla utländska resenärer uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar efter avresan. Flygbolag går inte ombord på passagerare utan detta negativa PCR-testresultat. Ankommande passagerare måste skicka PCR-testresultatet på ett originalformulär som utfärdats av testcentret i ursprungslandet (på engelska eller koreanska) till karantänmyndigheterna. Myndigheter kommer att neka personer som inte uppfyller detta krav. Policy för testning vid ankomst och karantän är oförändrad av detta meddelande. Alla flyg måste anlända till Incheons internationella flygplats (ICN) mellan kl. 05.00 och 20.00. Från och med den 10 december måste korttidsbesökare lämna passinformation till bostädernas ägare, som måste vidarebefordra den till justitieministeriet. Om du inte följer reglerna kan du få böter på 500 000 won (cirka 500 USD). Mer information finns tillgänglig på hikorea.go.kr

Karantänskrav

Anländande resenärer måste ladda ner och svara på dagliga frågor via en mobilapp för självdiagnos under 14 dagar. Resenärer, inklusive koreanska medborgare utan ett negativt COVID-19-PCR-testresultat som tagits inom 72 timmar innan avresan, måste genomgå en obligatorisk 14-dagars karantän på en regeringanläggning, på egen bekostnad. Kostnaden per natt för dessa anläggningar kan variera från 100 $ 17ll 150 $ per natt (cirka 1 400 $ - 2 100 $ USD totalt). Resenärer som faller inom denna kategori kommer att behöva underteckna ett friskrivningsavtal som godkänner dessa villkor innan de går ombord på ett plan. Resenärer som vägrar att skriva under formuläret nekas ombordstigning. I vissa fall har de koreanska myndigheterna tillåtit att släktingar eller makar till varaktigt bosatta som är i direkt blod får själva karantän i sin familjs hem. För detta ändamål måste resande kunna styrka sitt förhållande (t.ex. äktenskap eller födelseattest) och förstå att de koreanska invandringstjänstemännen har den slutliga befogenheten att godkänna karantänsarrangemang. Resenärer som är innehavare av långtidsvisum eller bostadsvisum måste själva sätta sig i karantän i sina egna bostäder och måste genomgå ett COVID-test inom 3 dagar. Alla resenärer som uppvisar symtom kommer att behöva genomgå COVID-19-tester vid ankomst till flygplatsen och kan bli föremål för ytterligare procedurer. Kinesiska medborgare som reser i affärer inom ramen för Fast Lane-programmet och deras familjemedlemmar är undantagna från karantänskraven. De måste dock självövervaka sina hälsotillstånd i minst 14 dagar före avresan och inneha ett medicinskt intyg på ett negativt resultat från COVID-19-testet som utfärdats inom 72 timmar före avresan. De kommer att få ett ytterligare test vid ankomsten, efter vilket de måste bo på en särskild karantänstation i upp till 1–2 dagar tills de får resultatet. När de får negativt testresultat får de upphöra med karantänen.

Transiteringsregler

Medborgare från Egypten, Mongoliet, Ryssland, Sudan, Thailand och Yemen är förbjudna att transitera genom Sydkorea på väg till eller från dessa länder. De flesta resenärer som reser genom koreanska flygplatser (som inte passerar genom invandring) har inget karantänkrav för vistelser mindre än 24 timmar. Transitpassagerare kan dock behöva genomgå temperaturkontroll vid ankomsten till Korea och fylla i hälsofrågeformulär. Transitpassagerare ska bekräfta inträdeskraven vid kommande destination. Alla utländska resenärer som har varit i Bangladesh, Kazakstan, Kirgizistan, Pakistan, Filippinerna eller Uzbekistan under de senaste 14 dagarna måste ha ett medicinskt intyg med ett negativt Coronavirus (COVID-19) utfärdat i Sydkorea PCR-test de 48 timmar före ankomst. Intyget måste vara på engelska. Transiteringspassagerare kommer att få en temperaturkontroll vid ankomsten till Korea. Symtomatiska individer kommer att genomgå ett COVID- 19 test och sjukhusvistelse om det konstateras att de är positiva. Passagerare som inte uppvisar symtom och/eller som inte uppvisar några negativa tester får fortsätta sin resa. Observera att det inte finns några COVID-testanläggningar tillgängliga i flygplatsens transitområden. Resenärer måste bekräfta med flygbolaget/flygbolagen före avresa att deras väskor har checkats in till deras slutliga destination (eftersom transitpassagerare inte kan hämta och checka in bagage igen vid ankomsten till Incheons flygplats).

Om du redan planerar att resa till Jeju City inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Jeju City

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.

Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Jeju City?

Sök flygerbjudanden till Jeju City. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

Hur kan jag spara pengar på flyg till Jeju City med momondo?

Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

Hur hittar momondo så låga flygpriser?

momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Flyg Asien Sydkorea Jeju City
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass