Flyg till Omaha

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 29/1
lör 5/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Omaha.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

När är den bästa tiden att flyga till Omaha?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Omaha?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Omaha för 4 469 kr/person, vilket är 7 % billigare än för genomsnittsflyget till Omaha. För att hitta de billigaste priserna till Omaha från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Omaha?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Omaha. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 118 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Omaha under mars, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 293 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Omaha?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Omaha är en måndag då du kan hitta priser så låga som 5 896 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Och andra sidan är onsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 8 229 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Omaha?

  De som flyger till Omaha kan potentiellt hitta bättre priser för Lincoln flygplats(82 km från stadskärnan i Omaha) eller Sioux City Sioux Gateway flygplats(132 km från stadskärnan i Omaha) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Omaha?

  Lincoln flygplats har ett genomsnittspris på 4 821 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Omaha. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Omaha Eppley Airfield från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Omaha Eppley Airfield

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Omaha Eppley Airfield.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Omaha Eppley Airfield.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Omaha Eppley Airfield.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Omaha Eppley Airfield?

Returresa till Sverige från Omaha Eppley Airfield

Testkrav för COVID-19
Besökare från Omaha Eppley Airfield måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Omaha Eppley Airfield behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Omaha inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Omaha?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Omaha
 • Vilka bolag flyger till Omaha?

  British Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Omaha. SAS, KLM och American Airlines är också populära val för att flyga till Omaha från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Omaha med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Omaha