Hotell i Colégio, Lissabon

Hitta erbjudanden för 3 hotell i Colégio, Lissabon

Colégio - Lissabon, Portugal
8 okt — 9 okt2
sön 9/10
tors 13/10

Användbar information om hotell i Colégio

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Colégio

Lägsta hotellpris

507 kr

Hotell nära flygplats

801
Det billigaste priset för ett rum i som hittats under de senaste 7 dagarna är 507 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Alkimya Dream B&b, ett 3-stjärnigt hotell.
Det finns 801 hotell i som ligger nära Lissabon-Portela. Our scooter alcove in Lisbon är närmst med 1,0 km från denna flygplats.

Information om att bo i Colégio, Lissabon

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Colégio, Lissabon

En vistelse på 11 nätter är det mest populära alternativet för besök i Colégio.

Priset på ett hotellrum i Colégio kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 507 kr per natt.

Det är mest ekonomiskt att boka hotell i Colégio i maj. Priserna du betalar då kan vara 51% lägre än under högsäsong. Det här är en bra period att boka för att få ett fantastiskt erbjudande.

Rumspriser för hotell i Colégio är som lägst onsdag och som högst torsdag.


Varför använda momondo?

momondo är gratis! Vi söker utförligt igenom hundratals webbplatser för att ge dig resultat för boendetypen hotell och andra boendealternativ i Colégio, från både välkända leverantörer för boende som hotell till små oberoende företag. momondo gör det sedan enkelt att filtrera alla dessa alternativ så att du kan hitta det perfekta stället att bo på.

När du sökt efter boende i Colégio hjälper momondo dig att hitta ett bra ställe att övernatta genom att hjälpa dig filtrera dina resultat. Om du letar efter ett boende som erbjuder gratis frukost har vi ett filter för det. Behöver du kostnadsfritt internet eller gratis avbokning har vi ett annat. Du kan söka utifrån detta och mycket mer på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Omfattande resesökning
momondo jämför över 3 miljoner hotell och andra typer av boende för att se till att du hittar den bästa platsen att bo på.
Intuitiva sökfilter
Filtrera efter pris, bekvämligheter, gratis avbokning, förhöjd städning, gratis frukost och mycket mer.
Smarta prisbevakningar
När du har hittat en plats att bo på kan momondo bevaka priset för boendet och meddela dig när det ändras.