momondos nya app: en reseplanerare som är gratis, snygg och smidig

Snygg, snabb, smidig och effektiv – den senaste momondo-appen är marknadens bästa reseplanerare. Hämta den senaste uppdateringen och testa själv!

Hitta de billigaste flygbiljetterna och hotellen

Hitta de billigaste flygbiljetterna och hotellen

Kategori Nyheter & tips

Datum 20/12/2016

Det sägs att man inte ska laga någonting som fungerar, så det gjorde vi inte – vi har bara gett den en ny skepnad. Vår senaste momondo-app och reseplanerare är lika snabb och effektiv som förut, men nu är den lika snygg som den är smidig.

momondos användare är mobila användare: 60 % av er använder appen minst en gång för att göra en hotelljämförelse eller söka efter billiga flyg när ni planerar en resa, och antalet bokningar som görs via appen har ökat med 121 %. Appen är helt enkelt väldigt viktig.

Vi arbetar hela tiden bakom kulisserna och lanserar nya uppdateringar för att hålla jämn takt med den feedback vi får via App Store och Google Play, men appens utseende hade inte gjorts om sedan 2013!

Det var med andra ord på tiden. Ni såg inte bara fram emot en förändring, ni kände även att appens design påverkade själva upplevelsen – vad som fungerade jättebra för tre år sedan fungerade inte längre. Och vi höll med.

Det är inte bara appens utseende som fått sig ett rejält ansiktslyft, vi har även uppdaterat själva användarupplevelsen. Vi har förbättrat användargränssnittet, designen och funktionaliteten, samtidigt som vi introducerat nya interaktionstjänster och förändrat sök- och bokningsfunktionen totalt – allt för att skapa den mest intuitiva reseplanerarappen som finns på marknaden.

En vackert enkel flygsökning
En vackert enkel flygsökning

Den allra viktigaste uppdateringen (förutom utseendet) är användargränssnittet: nu behöver du bara svepa åt sidan för att bläddra mellan olika funktioner, till exempel för att växla mellan hotelljämförelsen, söka efter billiga flyg eller gå till din profil.

Platser, datum och passagerare sparas, så oavsett om du börjar söka efter flyg eller hotell så uppdateras den andra sökfunktionen automatiskt med valda resmål, datum och passagerare. Det är bara att trycka på skärmen för att söka.

Större bilder för hotellresultat
Större bilder för hotellresultat

Som vi nämnde innan så kan du logga in på din profil via appen. Du kan komma åt Prisbevakaren och dina favoritflyg och -hotell, och du kan självklart ändra alla inställningar för att få en så smidig reseplanerare som möjligt.

Det finns fler filter tillgängliga för att söka efter både flyg och hotell, till exempel allianser, maximal flygtid och hotellkedjor. Därmed kan du hitta exakt vad du letar efter utan problem.

Sidan för hotelljämförelser har uppdaterats med en förbättrad Rita på karta-funktion (är du nyfiken på hotell i ett särskilt område? Det är bara att rita en ring runt det valda området så visar vi dem!) och ett förbättrat fotogalleri för större och bättre bilder.

Rita på Kartan för att hitta hotell i ditt föredragna område
Rita på Kartan för att hitta hotell i ditt föredragna område

Så den nya designen är snyggare och gör appen mycket snabbare och smidigare att använda. Självklart finns de vanliga funktionerna fortfarande tillgängliga, till exempel Priskalendern och Tidtabellen, så att du snabbt kan se om du kan spara pengar genom att vara lite flexibel med dina resedatum.

Tydlig och enkel Priskalender för en snabb överblick på priser
Tydlig och enkel Priskalender för en snabb överblick på priser

Oavsett om du redan installerat appen eller om du är en helt ny användare, se till att skaffa en gratisprofil så att du kan komma åt och spara pengar med våra exklusiva funktioner, och för att se till att din sökning är så skräddarsydd och personlig som möjligt.

Ladda ned den senaste uppdateringen och få den bästa reseplaneraren på marknaden för att jämföra hotell och söka efter billiga flyg! Hämta appen i App Store eller på Google Play.

Behöver du inspiration? Testa funktionen Var som helst och se var du hamnar. Vet du vart du vill åka? Kolla in våra stadsguider på momondo places. De är gratis, finns tillgängliga offline och uppdateras av lokalbor (i nuläget finns de bara på engelska). Med ett ständigt växande utbud är chansen stor att du hittar just din stad.

Ursprungligen publicerat

20/12/2016