Resinspiration 2017 - Tips och ideer till din semester

Planerar du din nästa semester eller dagdröm bara om utforska nya ställen? Ta dig iväg med livskamraten, nya kärleken, familjen eller vännerna. Det finns många bekväma sätt att resa på och här hittar du inspiration till din nästa resa. Söker du fler resetips? Dyk ner i vår resa blogg som är fylld med inspiration!

Weekendresor

Weekendresor

Weekendresor är ett sätt att få uppleva en annan miljö tillsammans med dom du älskar. Åk på en cityresa och upptäck nya städer med din partner. I dynamiska storstäder finns mycket att hämta, oavsett om ditt förhållningssätt är spontant eller planerande. Här får du fem förslag på cityresor under 2017.

Solsemester

Solsemester

Se och upplev mer av Europa med en solsemester. Hitta alltid den bästa inspirationen till dina resor hos momondo. Är du osäker på vart du ska åka? Många svenskar väljer Kanarieöarna för solsemester i november strax innan den svalaste perioden. Men andra väljer också att åka längre bort till Thailand.  Flygresan är lång men du landar i ett helt annat klimat med många sköna soldagar och till synes ändlösa sandstränder.

 

Cityresor

Cityresor

Fördelen med cityresor är bland annat att det blivit lättare att få tag på billiga flygbiljetter och att det finns gott om boendealternativ. Det behöver inte gå åt så mycket pengar, och blir du förälskad i staden är det enkelt att återvända och fortsätta upptäcka den.

Vandringresor

Vandringsresor

För dig som vill åka iväg på en annorlunda vandringsresa, en semester där du får vandra dig genom skiftande landskap och träffa vänliga människor, har vi flera bra tips. Läs vidare och börja planera årets semester!

Aktivsemester

Aktivsemester

Kom hem med en helt annan känsla efter en semester där du och de dina kära fått röra på er och stimulera alla sinnen. Med en aktivsemester eller en vandringsresa kan ni se och uppleva mer, och njuta utan att bli trötta och tunga. Res på aktivsemester eller vandringsresa med familjen och njut det tillsammans. Här får du några goda tips och en lista med destinationer för aktiva upplevelser.

 

Familjeresor

 Familjeresor

Lämna vardagspusslandet, umgås, upplev och skapa minnen för livet. Tänk utanför Sverige och upptäck nya ställen med din familj. Res billigt och utforsk, några av alla de vackra städerna i Europa tillsammans. Det är enkelt att boka billiga familjeresor med momondo.

 

Skidresor

Skidresor

Drömmer du om sol, vind och… snö? Fart, svängar och vurpor, berg och dalar, barnbackar och varm choklad eller en whiskey i en läderfåtölj? Skidresor med buss eller flyg till några av Europas skidparadis är oftast ett bekvämt och billigt alternativ. På momondo är det enkelt att finna och boka billiga skidresor med lågprisflyg eller sista minuten till Italien, Frankrike, Polen, Schweiz, Norge och många flera destinationer. 

 

Bilsemester

Bilsemester

Se och upplev mer av Europa på bilsemester. Hitta goda råd inför resan och en lista med attraktiva destinationer. Är du nyfiken så där i största allmänhet? Kör själv och maximera din semester. När du väljer bilsemester får du chans till fler sevärdheter, dolda smultronställen och små som stora äventyr. Tre saker är centrala innan du och dina medresenärer startar er bilresa: Planera i tid, Ha inte bråttom och Var beredd på avvikelser, så får du mer ut av upplevelsen.

 

Julresor

Julresor

Fira jul utomlands med hjälp av momondo. Många har någon gång lekt med tanken om att istället för att boka den där biljetten till släkten i hemstaden, boka en utlandsresa när julstressen börjar hopa sig. Lämna din stress och julstök hemma i Sverige och dra iväg med din familj eller bästa vänner. Fira jul utomlands, med eller utan traditioner genom att boka hos momondo.

Hotellbokning

Hotellbokning

Vi har samlat bra information om populära destinationer i Europa och ger dig tips och råd på hur du enklast genomför din hotellbokning online samt vilka platser du definitivt måste besöka. Läs vidare och få inspiration och idéer om nya spännande och härliga resor. Vi på momondo gör det enklare att genomföra en hotellbokning online till rätt pris.

Flyg till: Flyg till: vad som helst vart som helst när som helst Min budget: Vår budget: 5300 DKK
 • Sortera efter
  • Billigast
  • Varmast
  • Snödagar
  • Socialt
  • Exklusivt
  • Kultur
  • Familj
  • Lokalt
  • Romantik
Sortera efter:

Populära destinationer

Visa mer

Du verkar leta efter en plats som vi inte har upptäckt än...

Försök att ändra din sökning en aning.

Cookies

momondo.se använder cookies

Läs mer

Stäng