Bra att veta om coronaviruset (COVID-19) och flygbolag

Håll dig uppdaterad om gällande reserestriktioner och resebolags ändrings- och avbokningspolicy när du överväger aktuella och framtida reseplaner. Utöver nya filter och notifieringar på vår hemsida, kan du nedan se en lista på flygbolag som för närvarande är flexibla med sin policy.

Notera: Saker förändras och så även policys. Vi gör vårt bästa för att hålla oss uppdaterade men kolla också alltid upp direkt med din leverantör. Hitta mer information om hur COVID-19 kan påverka din resa från Folkhälsomyndigheten och från World Health Organization (WHO).

Lokal hälsorådgivning

Om du överväger dina alternativ för framtida eller kommande reseplaner…

Flygbolag med flexibla policys för ändringar

Om du har en resa inbokad och överväger dina alternativ för att ställa in dina planer…

Om du har en resa inbokad och överväger dina alternativ för att ställa in dina planer i förebyggande syfte, uppdaterar många flygbolag och resebolag sina policys kontinuerligt och tar bort sina avbokningsavgifter. Vi har sammanställt den senaste informationen om individuella avbokningspolicys för flygbolag nedan så att du har all information du behöver för att ta det beslut som passar bäst för dig.

Resepolicy per flygbolag

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Om ditt flygbolag inte finns listat ovan, hitta kontaktinformation här. Om du bokat med någon annan leverantör än ett flygbolag, vänligen kontakta dem direkt för information om dina möjligheter.

LinkedInWhatsApp