Vad vi gör

momondo är en gratis och global resesöksida som inspirerar och jämför billiga flyg, hotell, paketresor och hyrbilar.
Vi ger resenärer en översikt över tillgängliga resealternativ, utan att lägga till några extra avgifter.
Vi säljer inte flygbiljetter, hotellrum, paketresor eller hyrbilar – vi visar dig de tillgängliga priserna och låter dig välja det erbjudande du föredrar. Med ett klick tas du direkt till den sida du valt, där du sedan slutför din bokning.
Idag hjälper vi resenärer i över 30 globala marknader och är internationellt prisade för vår unika produkt och tjänster. Vi har blivit rekommenderade av ledande medier så som Forbes, Dagens Nyheter och Aftonbladet, och har vunnit priser för bästa meta-sök hemsida, bästa hantering av sociala medier och bäst flygsöksida.

Vår vision

Vi tycker att alla ska ha möjligheten att resa runt jorden. Vår vision är en värld där våra olikheter är en källa för inspiration och utveckling, inte intolerans och fördomar. Vårt syfte är att ge mod och uppmana alla oss att fortsätta vara nyfikna och öppensinnade så att vi kan njuta av en bättre, mer varierad värld.

Let’s Open Our World

Vi grundades 2006, och idag är vi över 250 personer från över 40 länder arbetandes på vårt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. momondo drivs av KAYAK, ett oberoende dotterbolag till Booking Holdings Inc. Vi brinner för vårt arbete och är mycket stolthet över att öppna upp världen tillsammans med våra medresenärer.

För att läsa mer om vårt syfte, besök momondo.se/letsopenourworld.

stay curious