DiscoverReserekommendationer

7 hotell med jacuzzi på rummet i Sverige

1. Hotell Rogge, Strängnäs – Stans bästa solnedgång

Hotell med jacuzzi på rummet i Strängnäs

Här får du stans bästa solnedgång

Sätt på en spellista med avkopplande musik i din spelare och koppla den till rummets stereoanläggning, sjunk ner i bubbelbadet och ta del av exklusiva badrumsprodukter och vips så har du ditt eget jacuzzi på rummet.

Det är möjligt i ett av deluxe-rummen på klassiska stadshotellet Hotell Rogge som ligger vackert placerat vid historiska och idylliska Gyllenhjelmstorget i småstaden Strängnäs. Sover du inte över i ett deluxe-rum kan du ändå boka takterassen som påstås ha stans bästa solnedgång med en 37-gradig jacuzzi och njuta av kall champagne, öl, vin, drinkar eller läsk och tillbehör. Du kommer definitivt uppleva kunglig känsla och visst var det just på Gyllenhjelmstorget som Gustav Vasa kröntes till Sveriges kung 1523.

Boka rum på Hotell Rogge

2. Elite Hotel Marina Tower, Stockholm – Lyxigt med magnifik utsikt

Hotell med spa på rummet i Stockholm

Njut avkoppling i Stockholm

Lyxa till det rejält i det här marina hotellet med utsikt över vattnet precis vid Stockholms inlopp. Om du bokar in dig i tornsviten erbjuds du en stor takterrass med magnifik utsikt över vattnet och Gamla Stan. Du kan njuta i de flärdfulla rummen med både badkar och separat dusch. I anslutning till hotellet ligger spa-avdelningen ”Sturebadet Marina Tower” med turkiskt hamam, bastu, jacuzzi, pool och gym.

Boka rum på Marina Tower

3. Gothia Towers, Upper house Göteborg – Utanpåhängande champangepool

Hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg

Hotell med jacuzzi på rummet i Göteborg

Högt upp i Gothia Towers kan du finns seniorsviterna. Stora rum med gigantiska panoramafönster med utsikt över vackra Göteborg. Badrum med stor härlig jacuzzi och dusch ger dig möjlighet att ha en egen spa-upplevelse på rummet.

I nära anslutning från våning 20 och uppåt, ligger det som hotellet kallar sitt systerhotell – det femstjärniga Upper house. Bor du i seniorsviten ingår inträde till den flärdfulla spa- och relaxavdelningen på Upper house. Vi snackar alltså hela tre våningar spa med flera olika pooler, en utanpåhängande Champagnepool med glasbotten, pool med jetstråle och dessutom turkiskt Hamam och djungeldusch. Inte illa va?!

Boka rum på Gothia Towers

4. Royal Viking Hotell, Stockholm – Egen bastu direkt på rummet

Ett centralt beläget hotell i Stockholm med jacuzzi på rummet

Ett centralt beläget hotell i Stockholm

Bastu och egen jacuzzi på rummet och dessutom stora panoramafönster med en härlig utsikt över Stockholm. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Det är verkligheten på oerhört centrala Royal Viking Hotell i Stockholm. Här är det bara att vältra dig i lyxen och ordna ditt eget spa på rummet. Sätt ihop din egen spellista med dina favoritlåtar och koppla in i hi-fi-systemet och helgen är fulländad. För att sätta den extra lilla guldkanten på vistelsen här rekommenderas ett besök i Skybar på nionde våningen som om inte utsikten över Stockholm från ditt eget rum vore nog.

Boka rum på Royal Viking Hotell

5. Scandic Triangeln, Malmö – Stort och rymligt med eget bubbelbad

Hotell med jacuzzi på rummet i Malmö

Hotell med jacuzzi på rummet i Malmö

Ha ett möte i det stora vardagsrummet, ät gott och sedan avsluta med att sjunka ner i jacuzzin i badrummet. Låter som en bra dag va? Den går att genomföra på Triangeln i Malmö om du bokar in dig i deras bästa svit. Från rummet har du dessutom en fantastisk utsikt över vackra Malmö. Avsluta din sköna hotellvistelse med en riktigt grym frukostbuffé i ”Restaurang Upstairs”. Triangeln i Malmö drar sitt strå till stacken för en bättre värld och serverar ekologiska varor och fairtradekaffe.

Boka rum på Triangeln

6. Tällbergsgården Hotell, Tällberg – Äkta dalaatmosfär med modern lyx

Hotell med jacuzzi på rummet i Tällberg

Bo på hotell nära naturen

Njut av en flaska vin, mys framför brasan eller ta ett bad i bubbelpoolen. Direkt på rummet. Japp, det här är verkligen mys på riktigt. Bara att hotellet ligger i Dalarna med storslagen utsikt över sjön Siljan säger ju en hel del. Här finns flera olika sviter att välja mellan och de flesta har som sagt bubbelbad och öppen spis. Verkligen som ett eget spa på rummet. Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn och hotellet har en lång historia. Här får du uppleva äkta dalaatmosfär.

Boka rum på Tällbergsgården

7. Best Western Gustaf Wasa Hotell, Borlänge – känn dig som en kung med eget mini-spa

PEOPLE_GIRL_SPA_BUBBLES

Egen bastu och en privat jacuzzi låter inte helt fel för en hotellövernattning, eller hur? På fyrstjärniga Gustaf Wasa hotell kan du verkligen känna dig precis som en kung om du bokar Wasasviten som har ett eget litet ”mini-spa” på rummet. Men oavsett vilket rum du spenderar några nätter i kan du utnyttja hotellets öppna relaxavdelning som förutom bastu och jacuzzi även har ett träningsrum. När hungern pockar på finns restaurangen Broken Dreams på entréplanet med sina över 900(!) ölsorter att botanisera bland.

Boka rum på Gustaf Wasa Hotell