Allt du behöver veta om coronavirus (COVID-19) och reseaktiviteter

Läs mer

Påskresor på hemmaplan

Påsken väntar runt hörnet – har du något planerat än? Påskhelgen kan vara det perfekta tillfället att ta sig ut på den svenska landsbygden för att i lugn och ro njuta av naturen tillsammans med familjen. Kom igång med planeringen här och upptäck olika resmål och boenden.

De bästa resmålen för påskfirande

Se till att du får en minnesvärd påskhelg genom att upptäcka något nytt. Dessa resmål är som gjorda för ett påskäventyr.

Tusentals boenden väntar på att få välkomna dig

Hur ser din perfekta plats ut för ett mysigt påskfirande? Ett sommarhus bland mjuka sanddyner, ett B&B med badtunna eller kanske en gård med djur för barnen? Vi har boendet som matchar dina drömmar. Här nedan kan du hitta några förslag.

Välkända hotellkedjor

Här får du kvalitet, hög igenkänningsfaktor och kanske till och med lojalitetspoäng.

Hitta ett rum

 

Sommarhus

Perfekt för alla i familjen. Tillbringa dagen med att utforska omgivningarna med en lång promenad och vila därefter fötterna framför en mysig brasa.

Hitta ett sommarhus

Semesterlägenheter

Känn dig som hemma mitt i stadskärnan och rå om dig själv med ett eget kök.

Hitta en lägenhet

B&B

Njut av frisk luft och lantliga vyer från ditt eget, bekväma rum.

Hitta ett B&B

Vet du vart du vill resa men inte hur du ska ta dig dit?

Inga problem. Vi har hyrbilar som står redo att ta dig till din perfekta påskresmål. Hitta ett topperbjudande för en hyrbil nära dig här.

Hitta mer inspiration för en oförglömlig påskhelg i Sverige

Vi har en hel sida full med tips på vad du kan göra och var: Vandring, stränder, aktiviteter och idéer för hela familjen – allt för att du ska kunna skräddarsy din påskhelg.

Utforska Sverige

Resmålen samordnades enligt det kombinerade antalet hotell- och hyrbilsökningar på kayak. Resmålen har valts ut och samlats in utifrån dess unika egenskaper och för att de för närvarande befinner sig under radarn. Dock kan platser plötsligt införa restriktioner från en dag till en annan. Kontrollera därför alltid gällande reseråd tillhandahållna av resmålets lokala och nationella hälsovårdsmyndigheter på deras respektive officiella webbplatser. Du kan också besöka vår webbplats tillägnad COVID-19-pandemin högst upp på denna sida för mer information.

LinkedInWhatsApp