Allt du behöver veta om coronavirus (COVID-19) och reseaktiviteter

Läs mer

Vårsemester på hemmaplan

Temperaturerna stiger och naturen slår ut i blom – känner du också att det är vår i luften? Få ut så mycket som möjligt av denna speciella årstid. Med en liten semester kan du upptäcka sidor av Sverige du inte trodde fanns. Hämta inspiration här och börja planera.

Utforska Sveriges oanade sevärdheter

Handen på hjärtat – har du någonsin besökt Kiruna i maj? Nu har du din chans. Städerna nedan har handplockats utifrån sina blygsamma storlekar, lugna atmosfärer och för att de erbjuder mycket att utforska, särskilt under våren.

Tusentals boenden väntar på att få välkomna dig

Vilken typ av vistelse drömmer du om: ett romantiskt rum för två på ett värdshus, en rymlig lägenhet för hela familjen eller kanske ett hemtrevligt fritidshus att koppla av i efter en lång promenad? Vi har alla typer av boende – här nedan hittar du några exempel.

Välkända hotellkedjor

Här får du kvalitet, hög igenkänningsfaktor och kanske till och med lojalitetspoäng.

Hitta ett rum

 

Sommarhus

Perfekt för alla i familjen. Tillbringa dagen med att utforska omgivningarna med en lång promenad och vila därefter fötterna framför en mysig brasa.

Hitta ett sommarhus

Semesterlägenheter

Känn dig som hemma mitt i stadskärnan och rå om dig själv med ett eget kök.

Hitta en lägenhet

B&B

Njut av frisk luft och lantliga vyer från ditt eget bekväma rum.

Hitta ett B&B

Kombinera din vårstaycation med golf

När vädret blir varmare och våren gör entré är en runda golf ofta otroligt lockande. Spana in dessa populära golfdestinationer och kombinera din vårstaycation med nya golfäventyr!

Skydda dig och andra mot COVID-19

Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd, tvätta händerna och bär munskydd i situationer där avstånd ej kan hållas. Hosta och nys i armvecket och undvik att röra ögon, näsa och mun. Golf, i sin utomhusmiljö med långa avstånd, är en av de säkraste fritidsaktiviterna att ägna sig åt just nu. Se till att golfbanan du ska besöka följer restriktionerna. Ta hänsyn till varandra och var försiktig. Ta hand om dig. Läs mer.
I samarbete med

Vet du vart du vill resa men inte hur du ska ta dig dit?

Inga problem. Vi har hyrbilar som står redo att ta dig till din perfekta vårdestination. Hitta ett topperbjudande för en hyrbil nära dig här.

Hitta mer inspiration för en oförglömlig vårsemester i Sverige

Vi har en hel sida full med tips på vad du kan göra och var: Vandring, stränder, aktiviteter och idéer för hela familjen – allt för att du ska kunna skräddarsy din vårsemester.

Återupptäck Sverige

Resmålen samordnades enligt det kombinerade antalet hotell- och hyrbilsökningar på kayak. Resmålen har valts ut och samlats in utifrån dess unika egenskaper och för att de för närvarande befinner sig under radarn. Dock kan platser plötsligt införa restriktioner från en dag till en annan. Kontrollera därför alltid gällande reseråd tillhandahållna av resmålets lokala och nationella hälsovårdsmyndigheter på deras respektive officiella webbplatser. Du kan också besöka vår webbplats tillägnad COVID-19-pandemin högst upp på denna sida för mer information.

LinkedInWhatsApp