Hotell i Örebro

Hitta de bästa erbjudandena för 42 hotell i Örebro, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Örebro

Hitta det perfekta hotellet i Örebro för arbete eller semester


Saker att göra i Örebro

St. Nicholas Church
Stortorget
Orebro Castle

Hur mycket kostar hotell i närheten av St. Nicholas Church?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Örebro närmst St. Nicholas Church kan du vänta dig priser på 800 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 800 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av St. Nicholas Church. Hotell i närheten av St. Nicholas Church är vanligtvis 19 % billigare än genomsnittshotellet i Örebro, som ligger på 991 kr.

Hotell nära St. Nicholas Church

Hur mycket kostar hotell i närheten av Stortorget?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Stortorget är 800 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Stortorget under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Stortorget är vanligtvis 19 % billigare än genomsnittshotellet i Örebro, som ligger på 991 kr.

Hotell nära Stortorget

Hur mycket kostar hotell i närheten av Orebro Castle?

Nedan visas de 12 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Örebro som ligger närmst Orebro Castle. Genomsnittspriset i närheten av Orebro Castle är 800 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Orebro Castle är vanligtvis 19 % billigare än genomsnittshotellet i Örebro, som ligger på 991 kr.

Hotell nära Orebro Castle

När är det bra timing att boka ett hotell i Örebro?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Örebro
Lågsäsong
november
Högsäsong
mars

är den billigaste månaden att bo här

25 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

23 %

förväntad prisökning

Pris
803 kr - 1 370 kr
Dyraste veckodag
måndag
Billigaste veckodag
tisdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

739 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

809 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Örebro är: 1-2 stjärna, 50 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
548 kr - 679 kr
3-stjärnigt
957 kr - 1 053 kr
4-5-stjärnigt
1 123 kr - 1 340 kr

Bra att veta

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Örebro

Hur hittar man billiga hotell i Örebro?

På nätet, via momondo, kan du jämföra priser på olika hotell i Örebro för att på så vis hitta ett alternativ till bra pris som passar din resa. Det genomsnittliga priset för en natt på ett trestjärnigt hotell i Örebro ligger runt 1 000 kronor. När du jämför priser online kan du välja att filtrera din sökning efter område, antal stjärnor samt typ av boende. Du kan även titta på gästbetyg för att se hur tidigare besökare trivts på boendet. Tänk på att boenden med WiFi, frukost och med faciliteter som gym och spa gör att priserna stiger. För att hitta ett boende till en billig peng är det dessutom klokt att undvika sista minuten bokningar.

Örebro på liten budget?

Det finns flera sätt att spara pengar under din resa. Ett tips är att välja en naturnära semester med camping i de vackra omgivningarna, istället för ett hotell i Örebro. Aktiviteter som vandring, cykling och ridning är särskilt passande i Örebro och kostar dessutom inte särskilt mycket. Eftersom Örebro är en universitetsstad har man anpassat många priser efter studenternas fickor, vilket innebär att du som student får tillgång till flera studentrabatter, så glöm inte att ta med dig ditt studentkort.

Hur tar man sig runt i Örebro?

Inne i Örebros centrum och de centralt belägna stadsdelarna tar du dig smidigt fram, antingen till fots eller med cykel. Kollektivtrafiken i området består annars av stadens bussnätverk. Du köper enkelt biljetten direkt på bussen, men observera att du då endast kan betala med kort. Du kan även köpa biljett i automater belägna vid busshållplatserna eller via sms. En enkelbiljett kostar cirka 25 kronor för vuxna och ungefär 15 kronor för ungdomar.

Kan man boka hotell i Örebro utan kreditkort?

När du bokar ditt hotell i Örebro behöver du oftast lämna ett kortnummer för bokningen. Om du inte betalt rummet vid bokningstillfället kan du dock välja att betala kontant vid utcheckning, men hotellet behöver ett kortnummer för att säkra bokningen.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Örebo?

Du behöver vara 18 år eller äldre för att själv kunna checka in på hotellet.

Deposition på hotell?

Om du lämnar ditt kontokort eller kreditkort vid bokning eller incheckning behöver du vanligtvis inte lämna någon deposition. Alternativt reserverar hotellet en summa på kortet som endast dras om du inte betalar notan. Oftast kan du dock välja att istället lämna en kontant deposition.

Parkering i Örebro

Du hittar mer än 3 000 parkeringar i centrala Örebro. Inne i centrum hittar du sju stora parkeringshus där du får en lättillgänglig plats nära stadens sevärdheter. Beroende på vilket läge du väljer kostar parkering mellan 10 kronor och 25 kronor i timmen.


Hur mycket kostar ett hotell i Örebro per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Örebro till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Örebro

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Örebro
Hagbackensgård Bed&breakfast

Hagbackensgård Bed&breakfast

8,2

401 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Hjalmar

Hotell Hjalmar

7,5

792 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Örebro

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Örebro

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Hagbackensgård Bed&breakfast

Hagbackensgård Bed&breakfast

8,2

401 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Hjalmar

Hotell Hjalmar

7,5

792 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man boka hotell i Örebro

Mitt i Sverige, vid Hjälmarens västra strand, ligger Örebro vackert beläget. Inom vilket område du rekommenderas boka ditt hotell i Örebro beror på om du vill bo nära stadens centrum eller utanför city. Mitt i Örebro, nära centralen, hittar du den mysiga stadskärnan. Här promenerar du omkring på smågatorna vars romantiska atmosfär förstärks ytterligare av stadens främsta sevärdhet, Örebro Slott. Att bo nära slottet gör att du har nära till centralt belägna museer, restauranger och butiker. Staden är i dag framför allt en universitetsstad, vilket innebär att unga besökare kan njuta av att bo centralt med flera studentpubar och många studentrabatter på stadens restauranger.

Om du söker en mer naturnära semester är stadens omgivningar att rekommendera. Utanför stadens centrum får du både en vistelse i vacker svensk natur och lägre priser på boenden. Staden ligger i Bergslagen och det finns flera populära vandringsleder i omgivningarna. Att bo utanför centrum passar därför den friluftsintresserade. Nära Bergslagsleden får du tillgång till en av landets vackraste vandringar med både högland och lågland. Att bo vid foten av Kilsbergen är också att rekommendera om du vill utforska naturen. Då har du nära till Garphyttans Nationalpark som är en av Europas äldsta nationalparker. Det finns även flera trevliga boenden i intilliggande Tivedens Nationalpark.


Om Örebro

I Örebro kan du njuta av en kulturfylld semester i stadens centrum. Den absolut största sevärdheten är Örebro slott som med sina vallgravar ligger centralt beläget i staden. Slottet byggdes på slutet av 1200-talet och byggnadens dramatiska exteriör är ett måste att få med på semesterbilderna. Anslut dig till en av de dagliga guidade turerna för att se insidan av slottet. Du bokar den guidade turen via turistkontoret, beläget på första våningen, där du även kan hämta en karta.

Nära slottet hittar du Länsmuseum som huserar flera intressanta utställningar. Här kan du både lära dig mer om stadens och länets historia, men också se konstutställningar och temporära installationer. Ett måste i Örebro är också ett besök till Stadsparken, en idyllisk park som anses vara en av Sveriges vackraste. Nära Stadsparken ligger Wadköping, en museieby där du bland annat hittar Cajsa Wargs hus från 1700-talet.

Om du bor utanför centrum står naturen i fokus. Här hittar du vandringsleder för såväl stora som små. Den 280 kilometer långa Bergslagsleden är den mest populära och är uppdelad i olika etapper efter olika svårighetsgrader. Längs med leden hittar du vindskydd, eldstäder och toaletter. Leden passerar dessutom genom norra delen av Garphyttans Nationalpark där du kan ta dig upp på Svensbodaberget för enastående panoramavyer över omgivningarna.


Reseinformation om Örebro

Hur länge stannar besökare i Örebro?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Örebro är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Örebro?

Hotell i Örebro visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 934 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Örebro?

Den billigaste månaden att boka hotell i Örebro är november. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 25% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Örebro?

Hotellrum i Örebro är oftast billigare måndag och dyrare söndag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Örebro?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) i Örebro kostar i genomsnitt 400 kr per person per natt. Det är 534 kr billigare än genomsnittspriset för hotell i Örebro.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Örebro