Hitta billiga flyg till Örebro

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Trender för flygresor till Örebro

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Örebro och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Örebro?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Örebro från Gdansk för 149 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Örebro. För att hitta de billigaste priserna till Örebro från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till Örebro

För att resa till Örebro, Sverige från andra svenska städer är det för det mesta tåg som gäller. Du hittar tåglinjer med SJ som bland annat går från Stockholms Centralstation eller Göteborgs Centralstation. Från Stockholm kan du resa till Örebro på ungefär två timmar och du behöver inte göra några byten under vägen. Från Göteborgs Centralstation tar tågresan till Örebro knappt tre timmar. Flygerbjudanden till Örebros flygplats avgår från flera semesterdestinationer i Europa. Du hittar till exempel flygningar till Örebro från Mallorca, Kreta och Split. Dessa flygningar trafikeras av charterbolag och inte av reguljära flygbolag. För att resa med reguljärflyg till Örebro får du ta flyg till Göteborg eller Stockholm och därifrån resa vidare med SJ:s tåg till Örebro Central.

Du hittar direktflyg till Örebro med flera charterbolag som har paketresor från Örebro till flera semesterdestinationer i framförallt Europa. Du hittar däremot inte några direktflyg för passagerarplan med reguljärflyg till Örebro från några svenska flygplatser. Du hittar däremot tågresor direkt till Örebro från både Stockholms och Göteborgs Centralstation. Från Stockholm tar tågresan till Örebro ungefär två timmar och från Göteborg kan du räkna med knappt tre timmars resa. Om du reser från Malmö kan du ta Flixbus från Malmö centrum till Jönköping Resecentrum. Denna bussresa tar knappt tre och en halv timme. Från Jönköping Resecentrum hittar du sedan tåg med Västtrafik som går till Örebro Central på drygt två och en halv timme.


Andra kabinklasser för flyg till Örebro

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Örebro

Visumkrav för att besöka Örebro

Inom Norden räcker det med att kunna legitimera sig för att resa mellan länderna. För legitimation räcker det då att ha ett körkort eller nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till Örebro


De bästa sakerna att se och göra i Örebro

Örebro är en kulturrik stad med en lång och intressant historia. Här hittar du Örebro Universitet som gjort staden populär bland unga resenärer och studenter. Örebro bjuder dock på en mängd olika sevärdheter som du inte ska missa under din vistelse. Den kanske mest populära sevärdheten är Örebro Slott som inte går att missa. Slottet byggdes redan under sent 1200-tal och har en dramatisk medeltida exteriör. För att se slottets insida behöver du ta en av de guidade turerna där du även lär dig mer om stadens historia. Örebro konsthall är en annan populär sevärdhet. Här finns en utmärkt permanent samling men konsthallen är framför allt känd för sina temporära installationer och utställningar av samtida konst som är i världsklass. För friluftsliv är en utflykt till närliggande Tiveden Nationalpark att rekommendera. Här hittar du vacker urskog och fina vandringsleder som tar dig runt i den magiska naturen.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Örebro. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Örebro ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.