Flyg till Sveg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Sveg.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Sveg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sveg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Östersund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Sveg

Stockholm (STO) till Östersund (OSD)

Vanligtvis är flyg till Sveg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Åre Östersund, vilket i genomsnitt kostar 1 511 kr


När är den bästa tiden att flyga till Sveg?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Sveg?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Sveg var 803 kr/per person från Stockholm, vilket är 41 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Sveg. För att hitta det billigaste priset till Sveg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sveg?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Sveg. Om du planerar att flyga till Sveg, överväg då även att boka flyg till Mora flygplats(120 km från stadskärnan i Sveg), Sälen Scandinavian Mountains flygplats(126 km från stadskärnan i Sveg), Åre Östersund flygplats(129 km från stadskärnan i Sveg) eller Hudiksvall flygplats(148 km från stadskärnan i Sveg).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sveg?

  Du kan hitta erbjudanden för Mora flygplats för i genomsnitt 976 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Sveg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Sveg. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Sveg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Sveg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sveg
 • Vilka bolag flyger till Sveg?

  Baserat på våra uppgifter är det mest populära flygbolaget som flyger till Sveg från Sverige FlexFlight. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.