Hitta billiga flyg till USA från 2 944 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till USA

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för USA

Bästa priset för enkelresa

2 944 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 296 kr

Snabbast flygtid

8t 35m

Flygs av

10 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till USA från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 944 kr (Stockholm Arlanda till New York John F Kennedy).
Det bästa priset för tur- och returflyg till USA från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 296 kr (Stockholm Arlanda till Newark Liberty Intl).
Det snabbaste flyget till USA från Sverige tar 8t 35m (Göteborg Landvetter till Newark Liberty Intl).
Det finns 10 flygbolag som flyger till och från USA, inklusive British Airways, Lufthansa och Air France.

Trender för flygresor till USA

Utforska inblicksdata för ditt flyg till USA och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till USA?

Om du vill flyga till USA så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Spirit Airlines, Delta och Frontier med priser från 341 kr, 494 kr respektive 570 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i USA?

USA har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i USA är New York, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 26% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i USA är Los Angeles och Miami.

Hur långt är flyget från Sverige till USA?

Flyget från Sverige till USA beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Los Angeles Intl (den mest populära flygplatsen i USA) ligger flygtiden på 14t 45m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Los Angeles Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 17t 25m.

Vilka flygbolag flyger till USA?

British Airways, Scandinavian Airlines och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till USA enligt våra uppgifter. British Airways är förstahandsvalet då 38% av våra anvädare väljer detta för att flyga till USA. Tänk på att det finns 19 olika flygbolag som flyger till USA regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka USA? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i USA

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till USA från Sverige
New York
New York

Bästa tiden att flyga till USA

Tänk på att priserna för flyg till USA varierar beroende på vilken stad och flygplats du väljer att flyga till, samt vilken månad du väjer att resa.

Mest populära staden i USA

23% av momondos användare som flyger till USA tenderar att landa iNew York. Det genomsnittliga priset för flyg till New York är 564 kr.


Användbar information om ditt flyg till USA

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till USA

Vilka sevärdeheter finns det i USA?

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Clearwater Beach?

Det smidigaste alternativet för att besöka Clearwater Beach är att flyga in till Tampa flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i USA?

Hur mycket kostar flyg till USA?

Flyg till USA har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 800 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till USA för omkring 11 329 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till USA bör du överväga att boka om du hittar något för 10 040 kr eller mindre.

Vart är det billigast att flyga till för USA?

Newark Liberty Intl flygplats i New York har de billigaste flygen för att ta sig till USA, med ett genomsnittligt biljettpris på 3 800 kr. Miami Intl flygplats i Miami är den näst billigaste destinationen i USA med ett genomsnittligt biljettpris på 4 479 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till USA?

Priserna för flyg till USA uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till USA?

Från och med september 2023 finns det 29 bolag att välja mellan för flyg till USA.

Hur gammal måste man vara för att flyga till USA?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till USA

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till USA?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till USA kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till USA. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i USA

Hitta flyg till dessa populära städer i USA, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till USA

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till USA

Billiga flyg till USA

Dessa rutter har de billigaste flygen till USA som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmNewark8t 30m3 263 kr
StockholmBoston10t 55m3 307 kr
GöteborgNewark8t 35m3 385 kr
StockholmLos Angeles14t 45m3 517 kr
StockholmMiami10t 50m3 550 kr
StockholmChicago9t 00m3 660 kr
StockholmOrlando21t 34m3 682 kr
StockholmNew York8t 50m3 726 kr
StockholmWashington, D.C.11t 15m3 781 kr
GöteborgNew York11t 25m3 848 kr
GöteborgMiami13t 25m3 848 kr
GöteborgCharlotte26t 19m3 870 kr
GöteborgFort Lauderdale16t 55m3 914 kr
StockholmLas Vegas20t 50m3 958 kr
GöteborgSan Francisco15t 25m3 980 kr
GöteborgBoston13t 30m3 991 kr

De bästa sakerna att se och göra i USA

Vilka flygbolag flyger direkt till USA?

De skandinaviska flygbolagen Norwegian och SAS har direktresor från Sverige till USA. Norwegian flyger bland annat direkt från Arlanda flygplats utanför Stockholm till New Yorks John F. Kennedy Airport och Los Angeles LAX Airport. Även SAS har direkta avgångar mellan dessa städer men landar istället på Newark Airport väster om New York. Det amerikanska flygbolaget United Airlines har också direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats till Newark Airport vid New York. För resor till andra städer i USA får du mellanlanda vid någon av dessa städer och flyga vidare med inrikesflyg, alternativt mellanlanda i exempelvis London eller Amsterdam. Flygningar över Atlanten erbjuder nästan alltid underhållningssystem med film och TV under flygningen.

När är bästa tiden att åka till USA?

Vilken tid på året som är bäst för att resa till USA beror på var i landet du reser. Under vår och höst passar det bra att besöka storstaden New York som har behagliga temperaturer för citysightseeing, framförallt under april och maj samt oktober månad. Under sommaren blir det mycket varmt i staden med upp emot 30 °C. Miami är bäst att besöka under tidig vår då vädret är varmt och perfekt för en badsemester. Under sommar och höst infaller orkansäsongen i Florida så undvik helst dessa månader. Los Angeles och Las Vegas har bäst väder under vår och höst. Högtider som uppmärksammas i USA och som kan påverka din vistelse är bland annat Independence Day, Labor Day och Thanksgiving.

Hur många timmar tar det att flyga till USA?

Det tar ungefär åtta och en halv timme att flyga från Stockholm till New York. Till Kalifornien tar det cirka 11 timmar med direktflyg och för resor till Florida med en mellanlandning under vägen kan du räkna med drygt 13 timmars flygtid. Du kan jämföra olika rutter och flygresor till USA hos momondo för att hitta ett resealternativ som passar dig.

Kan man resa till USA utan pass eller visum?

För att resa med flyg till USA behöver du ett pass som är giltigt i minst sex månader från och med din utresa ur landet. Du behöver inte ett visum, men du behöver ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd, ett så kallat ESTA. Detta gör du enkelt online senast 72 timmar innan avgång. För inresa till USA kan du även bli ombedd att visa att du har en returbiljett och du ska kunna lämna uppgifter om vid vilken adress du kommer att bo under vistelsen.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för USA

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till USA?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till USA med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till USA

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till New York
Snabbaste flygtid8t 30m
Billigaste pris3 263 kr
Flyg från Stockholm till Miami
Snabbaste flygtid10t 50m
Billigaste pris3 550 kr
Flyg från Stockholm till Los Angeles
Snabbaste flygtid14t 45m
Billigaste pris3 517 kr
Flyg från Göteborg till New York
Snabbaste flygtid8t 35m
Billigaste pris3 385 kr
Flyg från Stockholm till Fort Lauderdale
Snabbaste flygtid14t 24m
Billigaste pris4 101 kr
Flyg från Stockholm till West Palm Beach
Snabbaste flygtid17t 16m
Billigaste pris4 189 kr
Flyg från Stockholm till San Francisco
Snabbaste flygtid15t 25m
Billigaste pris3 991 kr
Flyg från Stockholm till Boston
Snabbaste flygtid10t 55m
Billigaste pris3 307 kr
Flyg från Stockholm till Ontario
Snabbaste flygtid20t 09m
Billigaste pris4 233 kr
Flyg från Göteborg till Boston
Snabbaste flygtid13t 30m
Billigaste pris3 991 kr
Flyg från Stockholm till Orlando
Snabbaste flygtid21t 34m
Billigaste pris3 682 kr
Flyg från Stockholm till Santa Ana
Snabbaste flygtid17t 03m
Billigaste pris4 167 kr
Flyg från Göteborg till Miami
Snabbaste flygtid13t 25m
Billigaste pris3 848 kr
Flyg från Stockholm till Houston
Snabbaste flygtid16t 32m
Billigaste pris5 975 kr
Flyg från Stockholm till Washington, D.C.
Snabbaste flygtid11t 15m
Billigaste pris3 781 kr
Flyg från Stockholm till San Jose
Snabbaste flygtid19t 25m
Billigaste pris4 542 kr
Flyg från Stockholm till Burbank
Snabbaste flygtid17t 09m
Billigaste pris4 487 kr
Flyg från Stockholm till Tampa
Snabbaste flygtid19t 36m
Billigaste pris4 156 kr
Flyg från Göteborg till Los Angeles
Snabbaste flygtid17t 25m
Billigaste pris4 035 kr
Flyg från Stockholm till Chicago
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris3 660 kr

Hitta flyg till USA

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till USA


Populära flygdestinationer i Nordamerika

Om du inte är intresserad av flyg till USA kan du ta en titt på andra populära destinationer i Nordamerika

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till USA?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till USA ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till USA ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till USA ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till USA ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till USA?

När du väl ser alla flygalternativ för USA låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till USA ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till USA. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till USA

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.