Boka flyg med Norwegian Air International

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Omdömen för Norwegian Air International

8,1
Mycket braBaserat på 33 verifierade omdömen
6,1Underhållning
7,6Comfort
7,9Gå ombord
8,3Besättning
6,6Mat
8,1Övergripande

Sortera efter:
Datum
10,0 Utmärkt
KAYAK
Bjuda på caffe

Populära rutter med Norwegian Air International

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som Norwegian Air International erbjuder.
Stockholm till Gdansk
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris113 kr
Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris113 kr
Gdansk till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris123 kr
Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 50m
Billigaste pris143 kr
Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris143 kr
Stockholm till Riga
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris184 kr
Tallinn till Stockholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris195 kr
Riga till Stockholm
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris195 kr
Stockholm till Tallinn
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris215 kr
Stockholm till Kraków
Snabbast flygtid1t 50m
Billigaste pris236 kr
Budapest till Stockholm
Snabbast flygtid2t 10m
Billigaste pris266 kr
Stockholm till Budapest
Snabbast flygtid2t 10m
Billigaste pris307 kr

Information om att flyga med Norwegian Air International

Att boka biljett med Norwegian Air International kan bli mycket förmånligt om du ser till att bli medlem i Norwegian Reward, som belönar trogna resenärer. Som medlem kan du få poäng som går att lösa in för att få billigare flygbiljetter, hotell och biluthyrning med exempelvis Avis. Dessutom kan du få bättre sittplatser på flyget och checka in mer bagage kostnadsfritt. Andra förmåner som kanske kan passa är smidigare ombokning av biljetter eller snabbare säkerhetskontroll. Dessa poäng kallas Cashpoints och kan ge rabatter på upp till 20 %. Norwegian Air International flygningar är perfekta för de som flyger ofta eftersom man kan tjäna in förmånliga poäng som kan nyttjas inom en längre en tidsperiod.

Du får lov att ta med dig handbagage på Norwegian Air Internationals flygningar om du gjort ett tillval som kallas LowFare+. Annars har du endast rätt att ta med en mindre väska som får placeras under sätet framför dig på flyget. Om du gör detta tillval online innan avresa blir det betydligt billigare än om du väljer LowFare+ när du väl är på flygplatsen. Måtten för detta handbagage behöver vara 55 x 40 x 23 centimeter, och väskan får inte väga mer än totalt 10 kg. Passagerarna får lov att ta med en liten taxfree-påse som köpts på flygplatsen kostnadsfritt. Tillvalet Flex ger dig tillåtelse att ta med en väska som väger hela 15 kg.

Det går bra att ta med husdjur på Norwegian Air Internationals flygningar om det gäller hund eller katt. Du bör tänka på att inte transportera en hund eller katt tillsammans i samma transportbur, utan de måste ha separata burar. Mindre katter och hundar får vara i kabinen tillsammans med dig när du gör en Norwegian Air International-bokning. Lite större djur ska transporteras i lastutrymme. Det är viktigt att transportburen är av god kvalitet och att den både har korrekt ventilation och är rymningssäker. Dessutom ska den vara märkt med ditt namn och nummer.

Ja, Norwegian Air International har 59 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Köpenhamn Kastrup, Aalborg och Stockholm Arlanda är de mest populära flygplatserna som Norwegian Air International frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Norwegian Air International genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Norwegian Air International i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Norwegian Air International på +46 (0)770 45 77 00 eller besöka deras webbplats på norwegian.com.

Norwegian Air International kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x23 cm för handbagage, 33x25x20 cm för personliga väskor och 250x112x79 cm för incheckade väskor.


Populära internationella flygningar med Norwegian Air International

Vill du flyga bortom gränserna för Norge? Boka internationella flyg med Norwegian Air International till dessa populära destinationer

Norwegian Air International - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Norwegian Air International
fre 7/1