Flyg till Singapore

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 7/12
tis 14/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Singapore.
Visa nuvarande reserestriktioner för Singapore

Billigaste flygen till flygplatser i Singapore

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Singapore från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Singapore

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Singapore

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Singapore (SIN)

Vanligtvis är flyg till Singapore från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Singapore Changi, vilket i genomsnitt kostar 5 042 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SINGAPORE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Singapore kostar i genomsnitt bara 4 364 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SINGAPORE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember26% dyrareDet kostar omkring 6 361 kr för flyg till Singapore från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SINGAPORE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember535% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Singapore från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Singapore?

Eftersom vädret och temperaturen i Singapore är jämnt över året, med behagliga 30 grader, passar det att åka när som helst. Högsäsongen infaller dock under vinterhalvåret då resenärer från hela världen söker sig till de varmare breddgraderna. Under vinterhalvåret infaller dessutom flera högtider och event som lockar många besökare, bland annat det kinesiska nyåret som firas stort i Singapore. I november och december infaller områdets regnperiod, vilket kan tas in i beräkningen när jämför datum för flyg till Singapore.

När finns de billigaste flygen att till Singapore?

Billiga resor till Singapore hittar du framförallt under maj och augusti månad. Allra dyrast är resorna i juli och december. På nätet kan du använda dig av momondos priskalender för att hitta flygresor med hotell till ett billigt pris. Du kan jämföra resor med olika flygbolag, även i sista minuten, och filtrera på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra för att hitta en resa till billigt pris.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Singapore?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Singapore från Denpasar för 311 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Singapore. För att hitta de billigaste priserna till Singapore från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Singapore?

  september är generellt den billigaste månaden att flyga till Singapore från Sverige med priser runt 4 726 kr. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Singapore från Sverige för november. Flyg till Singapore i november är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 762 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Singapore?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Singapore ungefär 49 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 171 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Singapore även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Singapore för 4 391 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Singapore?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Singapore är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Singapore på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 947 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 661 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Singapore?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Singapore oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Singapore med avgång på eftermiddagen för så lite som 4 937 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Singapore mitt på dagen då priserna ligger på omkring 5 934 kr.

 • Vad kan man göra i Singapore när det regnar?

  Om du planerar att flyga till Singapore och helst vill undvika regn gör du bäst i att inte resa under månaderna januari, februari, och mars. Dessa månader får oftast kring 130 mm i nederbörd eller mer, vilket innebär att det är hög risk för regn. Om det skulle regna under ditt besök i Singapore finns det dock alltid något att göra. Under regniga dagar roar sig många turister med att besöka shoppingcenter i området som Sentosa. Många besöker Sentosa när de befinner sig i Singapore, speciellt dagar då vädret är oförutsägbart.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Singapore?

  De som flyger till Singapore kan potentiellt hitta bättre priser för Singapore Changi flygplats(17 km från stadskärnan i Singapore) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Singapore?

  Singapore Seletar flygplats har ett genomsnittspris på 14 002 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Singapore. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Singapore Changi från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Singapore Changi

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Singapore Changi.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Singapore Changi.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Singapore Changi.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Singapore Changi?

Returresa till Sverige från Singapore Changi

Testkrav för COVID-19
Besökare från Singapore Changi måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Singapore Changi behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Singapore inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Singapore

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Singapore
KLM
27 jan.
ARN12:20Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
SIN04:20Singapore Changi
30 jan.
SIN18:55Singapore Changi
23t 40m
1 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
4 391 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 jan.
ARN08:30Stockholm Arlanda
19t 50m
1 stopp
SIN04:20Singapore Changi
29 jan.
SIN20:50Singapore Changi
28t 50m
2 stopp
ARN01:40Stockholm Arlanda
4 554 kr
Hitta liknande
Air France
27 jan.
ARN14:05Stockholm Arlanda
38t 00m
2 stopp
SIN04:05Singapore Changi
29 jan.
SIN20:50Singapore Changi
23t 15m
2 stopp
ARN20:05Stockholm Arlanda
4 707 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 jan.
ARN12:20Stockholm Arlanda
15t 45m
1 stopp
SIN04:05Singapore Changi
22 jan.
SIN18:05Singapore Changi
19t 50m
1 stopp
ARN13:55Stockholm Arlanda
4 762 kr
Hitta liknande
KLM
10 mars
LPI01:40Linköping
26t 40m
1 stopp
SIN04:20Singapore Changi
30 mars
SIN20:40Singapore Changi
28t 05m
1 stopp
LPI00:45Linköping
4 825 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 mars
LPI09:05Linköping
24t 30m
2 stopp
SIN09:35Singapore Changi
30 mars
SIN20:40Singapore Changi
16t 45m
1 stopp
LPI13:25Linköping
4 834 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Singapore

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Singapore, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair, Thai Airways och Turkish Airlines
Flera flygbolag
21 dec.
ARN01:10Stockholm Arlanda
20t 05m
1 stopp
SIN21:15Singapore Changi
3 957 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 feb.
ARN03:50Stockholm Arlanda
24t 15m
2 stopp
SIN04:05Singapore Changi
3 976 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 dec.
ARN01:00Stockholm Arlanda
20t 15m
2 stopp
SIN21:15Singapore Changi
4 039 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Singapore?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Singapore
 • Vilka bolag flyger till Singapore?

  När det gäller flyg från Sverige till Singapore bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Qatar Airways, Lufthansa, Finnair och Singapore Airlines. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Singapore

Nedan hittar du alla flygplatser i Singapore tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Singapore landar på Singapore Changi Airport som ligger ungefär 17 kilometer nordöst om stadens centrum. Flygplatsen är rankad som världens bästa fem år i rad av Skytrax. I den stora och moderna flygplatsbyggnaden hittar du butiker, shopping, restauranger och caféer. Det finns även valutaväxling och bankservice om du inte hunnit med detta innan avresa. Det är mycket enkelt att ta sig fram på flygplatsen, och in till staden. För att åka mellan de tre olika terminalerna tar du flygplatsens Skytrain som gör sju olika stopp längs med vägen för att du ska slippa gå långt med tungt bagage. Flygplatsen är kopplad till tågsystemet MRT som du kan nå direkt från terminalerna. Därifrån går ett direkttåg in till stationen Tanah Merah som ligger i centrum. Restiden ligger på ungefär en halvtimme. Ett annat alternativ för att ta dig in till staden är med buss vilket tar ungefär 25 minuter.


Populära flygresor till Singapore

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Singapore som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Singapore
Snabbast flygtid16t 00m
Billigaste pris4 391 kr
Flyg från Göteborg till Singapore
Snabbast flygtid16t 00m
Billigaste pris4 572 kr
Flyg från Linköping till Singapore
Snabbast flygtid19t 15m
Billigaste pris4 698 kr
Flyg från Umeå till Singapore
Snabbast flygtid27t 55m
Billigaste pris6 849 kr
Flyg från Malmö till Singapore
Snabbast flygtid26t 10m
Billigaste pris6 424 kr

Så tar du dig runt i Singapore

Det snabbaste sättet att ta sig runt i Singapore är med tågsystemet MRT som tar dig stadens alla hörn och kanter. MRT är ett välutvecklat nätverk av tåglinjer så du kan vara säker på att sevärdheterna du vill se ligger på gångavstånd från någon av dess stationer. Biljetter köper du på stationen. Ett tips är att köpa ett EZ-link-kort som ger dig ett obehindrat antal resor under en viss tidsperiod. Dessa kort kan köpas på de större tågstationerna, bland annat Changi Airport, Orchard, City Hall och Bugis. Samma kort och biljetter kan även användas till stadens bussystem.

Ett smidigt, men något dyrare sätt att ta sig runt i Singapore är med taxi. Stadens taxibilar är säkra och har taxameter så du behöver inte vara orolig för att bli lurad. Däremot ska du tänka på att det är extra avgifter som kan gälla för olika tider och destinationer. Du kan fråga chauffören om dessa innan resan börjar för att kunna estimera kostnaden för taxifärden.


Visumkrav för att besöka Singapore

Om du reser till Singapore för en turistresa behöver du inte ansöka om någon visering för resor som är kortare än 90 dagar. Du behöver inte heller ansöka om något inresetillstånd. När du landar i Singapore får du istället en visering stämplad i ditt pass som gäller i tre månader. När du reser behöver du ha med dig ett giltigt pass. Observera att passet måste vara giltigt i minst 6 månader från och med din inresa i landet. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste bestämmelserna gällandes visum och pass då dessa kan komma att förändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Singapore


De bästa sakerna att se och göra i Singapore

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Singapore?

Genom att jämföra priser och flygbolag hos momondo kan du hitta de bästa priserna på biljetter.

Vad ska man se i Singapore?

Missa inte den botaniska trädgården, stadshuset och Thian Hock Kengs väggmålning.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till kända Singapore Zoo.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Behöver man dricksa i Singapore?

Nej, dricks kan till och med anses förolämpande.

Vart finns den bästa shoppingen?

Promenera längs med Orchard Road som anses vara en av världens bästa shoppinggator.