Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Bergen

Hitta billiga flyg till Bergen från 383 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 5/3
Tue 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Bergen

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bergen

Bästa priset för enkelresa

383 kr

Bästa priset för tur- och returresa

859 kr

Snabbast flygtid

1t 20m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bergen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 383 kr (Stockholm Arlanda till Bergen Flesland).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bergen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 859 kr (Stockholm Arlanda till Bergen Flesland).
Det snabbaste flyget till Bergen från Sverige tar 1t 20m (Stockholm Arlanda till Bergen Flesland).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Bergen, inklusive Scandinavian Airlines, Finnair och Norwegian.

Trender för flygresor till Bergen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bergen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bergen?

september är generellt den billigaste månaden att flyga till Bergen från Sverige med priser runt 1 148 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Bergen under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 386 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bergen?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bergen från Stockholm för 1 120 kr. Detta är 46 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bergen. För att hitta de billigaste priserna till Bergen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bergen?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Bergen från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 616 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 424 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bergen?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Bergen då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 604 kr. Att flyga till Bergen på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Bergen är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 131 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Bergen?

Flygtider från Sverige till Bergen varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Bergen Flesland (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 20m. En annan populär rutt från Sverige till Bergen är att flyga från Göteborg Landvetter till Bergen Flesland, vilket i runda slängar tar 1t 25m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bergen?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bergen från Sverige är 27 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 730 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bergen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bergen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bergen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bergen

Stockholm (STO) till Haugesund (HAU)

Vanligtvis är flyg till Bergen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Haugesund, vilket i genomsnitt kostar 1 660 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BERGEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bergen kostar i genomsnitt bara 1 252 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BERGEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember16% dyrareDet kostar omkring 1 986 kr för flyg till Bergen från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BERGEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli292% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bergen från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bergen

Sommaren är en populär säsong för resor till Bergen, särskilt under maj månad som anses vara den minst regniga. Bergen har nämligen ett unikt klimat på grund av sitt nordliga läge nära havet och de närliggande höga bergen vilket gör att det regnar en stor del av året. Även under vintern är det populärt att besöka staden på grund av möjligheter för vintersporter som skidåkning och snowboarding. Mitten av sommaren, då vädret är som varmast, samt vintermånaderna ser ökade priser på flyg till Bergen och resor med hotell eftersom dessa perioder är så pass populära bland besökare.

När är det billigast att boka flyg till Bergen?

Billiga resor till Bergen hittar du i september och augusti. Under denna period passar det bra att utforska naturen kring staden och utnyttja de många vandringslederna. Jämför priser på resor till Bergen i momondos priskalender för att hitta bäst datum och rutt för din resa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bergen?

Stord flygplats, Førde kommun Bringeland flygplats, Haugesund flygplats, Sogndals kommun Haukasen flygplats eller Florø flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bergen.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bergen?

Med ett genomsnittspris på 2 082 kr per person, är Sogndals kommun Haukasen flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bergen. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bergen Flesland flygplats?

Priserna för flyg till Bergen Flesland flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Bergen Flesland flygplats?

Från och med februari 2024 finns det 6 bolag att välja mellan för flyg till Bergen Flesland flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bergen Flesland flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bergen Flesland flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bergen Flesland flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Bergen Flesland flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Bergen Flesland flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Bergen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bergen
Flera flygbolag
11 apr.
ARN20:00Stockholm Arlanda
1t 20m
BGO21:20Bergen Flesland
14 apr.
BGO21:25Bergen Flesland
12t 15m
1 stopp
ARN09:40Stockholm Arlanda
Wizz Air
11 apr.
ARN22:40Stockholm Arlanda
10t 25m
1 stopp
BGO09:05Bergen Flesland
14 apr.
BGO22:55Bergen Flesland
22t 10m
1 stopp
ARN21:05Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
18 apr.
ARN20:00Stockholm Arlanda
1t 20m
BGO21:20Bergen Flesland
26 apr.
BGO20:20Bergen Flesland
12t 15m
1 stopp
ARN08:35Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
18 apr.
ARN21:30Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
BGO08:55Bergen Flesland
26 apr.
BGO20:20Bergen Flesland
12t 15m
1 stopp
ARN08:35Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
11 apr.
ARN15:10Stockholm Arlanda
3t 40m
1 stopp
BGO18:50Bergen Flesland
14 apr.
BGO21:25Bergen Flesland
12t 15m
1 stopp
ARN09:40Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
3 juni
ARN16:10Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
BGO22:40Bergen Flesland
10 juni
BGO10:30Bergen Flesland
4t 25m
1 stopp
ARN14:55Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bergen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bergen, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian, Scandinavian Airlines och Wizz Air
Wizz Air
16 maj
ARN22:40Stockholm Arlanda
10t 25m
1 stopp
BGO09:05Bergen Flesland
Wizz Air
4 juni
GOT13:05Göteborg Landvetter
8t 05m
1 stopp
BGO21:10Bergen Flesland
Wizz Air
20 mars
ARN08:30Stockholm Arlanda
9t 05m
1 stopp
BGO17:35Bergen Flesland

Så tar du dig runt i Bergen

Bergens kollektivtrafik består av spårvagn och lokalbussar. Spårvagnen, vars linje kallas för Bybanen, går från centrala Byparken till Lagunen i området Fana. Detta är definitivt det snabbaste sättet att ta sig fram genom staden då spårvagnen inte påverkas av trafik och bilköer. Bybanen har dessutom stationer på gångavstånd från de flesta sevärdheterna i staden så du kan med fördel ta spårvagnen under din sightseeingtur. På många av stoppen finns även möjlighet att byta till någon av stadens lokalbussar, särskilt på de stora stationerna Byparken och Lagunen. Bussarna täcker resten av staden, dit spårvagnssystemet inte når. Biljetterna köper du antingen ombord eller i någon av stadens kiosker. Det går även att köpa biljetter till kollektivtrafiken vid turistinformationen som du hittar vid Fisketorget.

Ett tips under din tid i staden är att ta någon av färjorna som går ut i fjorderna. Det finns flera turistrutter med vackra vyer men även båtar som tar dig direkt från A till B om du är på väg till någon särskild destination ute i skärgården.


Visumkrav för att besöka Bergen

När du reser inom norden gäller passfrihet vilket innebär att du som medborgare i något av de nordiska länderna, det vill säga i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Island, inte behöver ha med dig ditt pass. Du bör däremot ha med dig någon typ av legitimation för att kunna visa på ditt medborgarskap. Detta kan exempelvis vara ett körkort eller vanlig legitimation. Om du mellanlandar i något annat land på vägen till Norge kan du dock behöva visa upp pass så kontrollera din rutt.


De bästa sakerna att se och göra i Bergen

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bergen?

Hos momondo hittar du billiga flygbiljetter till Bergen när du söker på nätet.

Vad ska man se i Bergen?

Missa inte kända Bryggen, Evard Grieg Museet och konstinstitutionen KODE.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bergen?

Du kan avrunda uppåt på restaurang.

Var finns den bästa shoppingen?

Shoppa på Bryggen där du hittar butiker med smycken, keramik och konstföremål.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bergen?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Bergen. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Bergen ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Bergen.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bergen?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Bergen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bergen ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Bergen och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bergen

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Bergen

Populära flyg till Bergen
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Bergen
1 vuxen
Tue 5/3
Tue 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners