Flyg till Trondheim

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 7/12
tis 14/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Trondheim.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

Billigaste flygen till flygplatser i Trondheim

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Trondheim från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Trondheim

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Trondheim

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Trondheim (TRD)

Vanligtvis är flyg till Trondheim från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Trondheim Værnes (TRD), vilket i genomsnitt kostar 2 077 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TRONDHEIM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Trondheim kostar i genomsnitt bara 1 428 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRONDHEIM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni87% dyrareDet kostar omkring 3 876 kr för flyg till Trondheim från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRONDHEIM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember428% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Trondheim från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Trondheim?

Flyg till Trondheim under sommarmånaderna för att få så bra väder som möjligt. Både sen vår och sommarmånaderna hör till Trondheims högsäsong då många väljer att boka flyg till staden. Under sommaren kan du räkna med temperaturer på mellan 15-20 °C. Om du reser mellan november och april ska du vara beredd på snöfall. Trondheims lågsäsong infaller under sen höst då det är minst besökare som väljer att boka flygresor till den norska staden. Under vintern sjunker temperaturerna ner mot under 0 °C.

När är det billigast att boka flyg till Trondheim?

Du hittar billiga flyg till Trondheim under sen höst och under årets första månader. Under december är priset på flygbiljetter till Trondheim något högre än under resten av lågsäsongen. Dyrast är att resa i slutet av sommaren då priset på flygstolar är som högst. För att få billiga flygbiljetter till Trondheim bör du boka din resa två månader i förväg då priserna är låga. Jämför priser på flyg till Trondheim under olika datum via momondo för att hitta bra priser för din resa.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Trondheim?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Trondheim var 821 kr/per person från Oslo, vilket är 86 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Trondheim. För att hitta det billigaste priset till Trondheim från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Trondheim?

  Den billigaste månaden att flyga till Trondheim från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 690 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. maj är en annan bra månad för att besöka Trondheim med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 735 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Trondheim?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Trondheim från Sverige är större om du bokar 46 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Trondheim för ungefär 2 951 kr om du gör din sökning 46 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Trondheim?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Trondheim är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 1 745 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 599 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Trondheim?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Trondheim är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Trondheim kan då kosta så lite som 1 815 kr. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 314 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Trondheim?

  De som flyger till Trondheim kan potentiellt hitta bättre priser för Orland flygplats(49 km från stadskärnan i Trondheim), Røros kommun Röros flygplats(106 km från stadskärnan i Trondheim), Namsos kommun flygplats(129 km från stadskärnan i Trondheim), Kristiansund kommun Kvernberget flygplats(133 km från stadskärnan i Trondheim) eller Rørvik Ryumsjoen flygplats(161 km från stadskärnan i Trondheim) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Trondheim?

  Du kan hitta erbjudanden för Rørvik Ryumsjoen flygplats för i genomsnitt 2 052 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Trondheim Værnes (TRD) från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Trondheim Værnes (TRD)

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Trondheim Værnes (TRD).

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Trondheim Værnes (TRD).

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Trondheim Værnes (TRD).

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Trondheim Værnes (TRD)?

Returresa till Sverige från Trondheim Værnes (TRD)

Testkrav för COVID-19
Besökare från Trondheim Værnes (TRD) är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Trondheim Værnes (TRD) behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Trondheim inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Trondheim

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Trondheim
Norwegian
ARNStockholm Arlanda
1t 15m
TRDTrondheim Værnes (TRD)

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Trondheim

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Trondheim, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian, SAS och Wizz Air
Flera flygbolag
20 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
28t 35m
2 stopp
TRD06:20Trondheim Værnes (TRD)
Wizz Air
20 dec.
NYO13:10Stockholm Skavsta
17t 10m
1 stopp
TRD06:20Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
20 dec.
ARN02:00Stockholm Arlanda
10t 15m
1 stopp
TRD12:15Trondheim Værnes (TRD)

Vilka bolag flyger till Trondheim?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trondheim
 • Vilka bolag flyger till Trondheim?

  När det gäller flyg från Sverige till Trondheim bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som SAS, Norwegian och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Trondheim

Nedan hittar du alla flygplatser i Trondheim tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Trondheim landar på Vaernes Trondheim Airport som ligger 37 km öster om centrum. Från flygplatsen kan du antingen ta buss, tåg eller bil. Om du vill resa billigt till Trondheim från flygplatsen kan du ta den lokala bussen som har en station ungefär fyra minuters promenad från ankomsthallen. Där stannar bland annat buss 38 och 310 som går in till centrum. Bussbiljetten kostar 76 NOK (82 SEK) och tar 35 min. Ett smidigare alternativ är att ta tåget som avgår direkt från flygplatsen och in till centrum. En biljett kostar 90 NOK (97 SEK) och tar också 35 min in till centrum. Om du tar taxi eller hyrbil från flygplatsen kan du räkna med en restid på drygt en halvtimme.


Populära flygresor till Trondheim

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Trondheim som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Trondheim
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 247 kr

Så tar du dig runt i Trondheim

Trondheim är en mycket cykelvänlig stad och att cykla är dessutom mycket populärt. Staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem som kostar 50 NOK (54 SEK) per dag. Du kan hämta och lämna cykeln från någon av de tolv olika cykelstationerna runt staden. Cykelvägarna är mycket säkra och är separerade från bilvägarna. Kollektivtrafiken i Trondheim består av buss och spårvagn. Dessa kostar ungefär 50 NOK (54 SEK) per resa, men du kan även köpa ett dagspass för 105 NOK (114 SEK). Spårvagnslinjen, Gråkalbanen, går från västra Trondheims St Olavsgata till Lian i Bymarka och bjuder på en trevlig tur. Under sommaren trafikeras sträckan av antika spårvagnar vilket gör turen till en sevärdhet i sig.


Visumkrav för att besöka Trondheim

Du behöver inte något visum för att resa till Norge som nordisk medborgare. För att legitimera dig kan du visa ditt id-kort eller ditt pass, men passet är alltså inte nödvändigt. Det är alltid bra att kontrollera vilka inrese- och utreseregler som gäller för olika länder innan du reser då bestämmelser för pass och visum alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Trondheim


De bästa sakerna att se och göra i Trondheim

Vad ska man se i Trondheim?

Domkyrkan Nidaro och Ringve musikmuseum hör till stadens populära sevärdheter. Gör även ett besök till Kristiansten Fort som ligger 10 min promenad från Gamle Bybro. Från fortet, som byggdes under slutet av 1600-talet, får du mycket vacker utsikt över staden.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Barnfamiljer uppskattar oftast ett besök till palatset Stiftsgården som är Skandinaviens största träpalats.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ta med dig ditt EU-kort från Försäkringskassan då detta gäller i Norge.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Norge.

Ska man lämna dricks?

Precis som i Sverige är det inte särskilt vanligt med dricks i Norge så det är inte något du behöver fundera på.

Var ska man shoppa?

Du hittar många butiker längs med Kongens Gate och Trondheim Torg där det även finns ett varuhus.