Flyg till Svolvær

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 7/12
tis 14/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Svolvær.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

Billigaste flygen till flygplatser i Svolvær

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Svolvær från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Narviks kommun

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Svolvær

Stockholm (STO) till Bodö (BOO)

Vanligtvis är flyg till Svolvær från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bodö, vilket i genomsnitt kostar 2 365 kr


När är den bästa tiden att flyga till Svolvær?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Svolvær?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Svolvær från Oslo för 1 591 kr. Detta är 62 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Svolvær. För att hitta de billigaste priserna till Svolvær från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Svolvær?

  Generellt är juni den billigaste månaden att flyga från Sverige till Svolvær. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 063 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Svolvær i juni är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 939 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Svolvær?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Svolvær är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Svolvær på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 004 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Svolvær är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 858 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Svolvær?

  Leknes flygplats, Stokmarknes Skagen flygplats, Narviks kommun Evenes flygplats, Bodö flygplats eller Røst Stolport flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Svolvær.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Svolvær?

  Narviks kommun Evenes flygplats har ett genomsnittspris på 2 675 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Svolvær. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Svolvær Helle från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Svolvær Helle

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Svolvær Helle.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Svolvær Helle.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Svolvær Helle.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Svolvær Helle?

Returresa till Sverige från Svolvær Helle

Testkrav för COVID-19
Besökare från Svolvær Helle är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Svolvær Helle behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Svolvær inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Svolvær?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Svolvær
 • Vilka bolag flyger till Svolvær?

  Norwegian är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Svolvær enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Svolvær med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Svolvær