Flyg till Lettland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Lettland.
Visa nuvarande reserestriktioner för Lettland

De billigaste flygen till städer i Lettland

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Lettland från Sverige
Riga
Riga

Användbar information om ditt flyg till Lettland

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Lettland
 • What is the cheapest flight to Lettland?

  The cheapest flights to Lettland recently found by momondo users are 337 kr with Wizz Air, 489 kr with LOT, and 498 kr with Norwegian.

 • Vilka flygbolag flyger till Lettland?

  Norwegian, airBaltic och Finnair är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Lettland enligt våra uppgifter. Norwegian är förstahandsvalet då 36% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Lettland. Tänk på att det finns 9 olika flygbolag som flyger till Lettland regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Lettland?

  Flyget från Sverige till Lettland beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Riga Intl (den mest populära flygplatsen i Lettland) ligger flygtiden på 1t 05m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Riga Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 11t 50m.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Lettland?

  För tillfället är Riga Intl den mest populära flygplatsen i Lettland att flyga till. Bland alla våra användare som flög till Lettland under det senaste året flög 100% av dem till Riga Intl vilket är flygplatsen i Riga. Tänk på att det även kan finnas andra flygplatser i Lettland som även de är bra att flyga till.

 • Hur mycket kostar flyg till Lettland?

  Flyg till Lettland har nyligen hittats på momondo för så lite som 293 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Lettland för omkring 2 324 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Lettland bör du överväga att boka om du hittar något för 2 126 kr eller mindre.


Kan jag flyga till Lettland från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Lettland

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Lettland.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Lettland.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Lettland.

Dokument
Formulär för resetillstånd (covidpass) - Måste vara klar minst 48 timmar innan ankomsten till Lettland.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Lettland?

Returresa till Sverige från Lettland

Testkrav för COVID-19
Besökare från Lettland måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Lettland behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Lettland inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Lettland

Hitta flyg till dessa populära städer i Lettland, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Lettland

Dessa rutter har de billigaste flygen till Lettland som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmRiga1t 05m109 kr
GöteborgRiga11t 50m538 kr
VäxjöRiga27t 30m5 090 kr

De bästa sakerna att se och göra i Lettland

Flygbiljetter till Lettland är som mest populära att boka under sommarmånaderna. Då har landet sin högsäsong. Temperaturerna i landet ligger på dryga 20 grader under sommaren. Det gör behagligt för både friluftsemestrar och resor till kustens badorter. Bland annat hamnstaden Liepaja, med sin kända strand och Seaside Park, är populär under sommaren. Det är även trevligt att ge sig ut på cykelsemester då landet har bra cykelvägar och vacker natur att upptäcka. Priserna på flyg till Lettland och resor till Lettland med hotell är dock som högst under sommarens varmaste månader. Billigast pris på flyg till Lettland hittar du istället under november månad som hör till stadens lågsäsong. Under november är det kallt i landet med temperaturer på bara några plusgrader. Om du väljer att resa under denna tid är mysiga huvudstaden Riga att rekommendera. Där finns det många inomhusaktiviteter som gallerier och museum. Riga är dessutom mycket trevligt under december månad. Priserna stiger då något, men julstämningen i staden är på topp. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum och säsonger för att hitta de allra billigaste priserna på flyg till Lettland.

Vilka flygbolag flyger direkt till Lettland?

Flygresor till Lettland går direkt från både Göteborg och Stockholm. Norwegian, SAS och air Baltic flyger direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Riga International Airport i Riga. Air Baltic flyger även direkt från Landvetter flygplats i Göteborg till Riga International Airport i Riga. För att flyga till andra orter i Lettland får du mellanlanda i Riga och flyga vidare med inrikesflyg. På nätet, hos momondo, hittar du en priskalender där du kan jämföra priser inte bara på flyg från Sverige till Lettland men även på inrikesflyg i Lettland.

Hur lång tid tar det att flyga till Lettland?

Flyg till Lettland som går med direkta flygrutter från Sverige tar lite mer än en timme. Med en mellanlandning kan du istället räkna med en total flygtid på ungefär 7 timmar. Då resan mellan Sverige och Lettland är så pass kort lönar det sig för det mesta att flyga direkt då det inte är billigare att göra mellanlandningar under rutten. Du kan dock jämföra priser mellan direkta rutter och mellanlandningar online, hos momondo, för att avgöra vad som är billigast.

Vilken tid på året ska man resa till Lettland?

Vinterhalvåret är kallt i Lettland. Därför föredrar många besökare att resa under de varmare månaderna. Under sommaren, då temperaturerna är som varmast, passar det bra att besöka landets kust mot Östersjön. Där finns bland annat den populära hamnstaden Liepaja med sin långa strand. Den är perfekt för en solsemester. Under vår och höst är det istället huvudstaden Riga som rekommenderas. Vädret är då perfekt både för att strosa längs med stadens gator men även för museibesök och sightseeing.


Internationella flygrutter till Lettland

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Riga
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris109 kr
Flyg från Köpenhamn till Riga
Snabbast flygtid1t 25m
Billigaste pris575 kr
Flyg från Göteborg till Riga
Snabbast flygtid11t 50m
Billigaste pris538 kr
Flyg från Växjö till Riga
Snabbast flygtid27t 30m
Billigaste pris5 090 kr

Hitta flyg till Lettland

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Lettland