Sök och hitta billiga flyg till Holland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Holland

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Holland

Bästa priset för enkelresa

227 kr

Bästa priset för tur- och returresa

680 kr

Snabbast flygtid

2t 00m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Holland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 227 kr (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Holland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 680 kr (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det snabbaste flyget till Holland från Sverige tar 2t 00m (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Holland, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Trender för flygresor till Holland

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Holland och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Holland?

Kostnaden för att flyga till Holland varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 388 kr eller höga som 179 586 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Holland för 8 675 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 8 956 kr.
See prices from:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Holland?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Holland Amsterdam, och besöks omkring 387% mer än någon annan stad i Holland. Andra städer som resenärer ofta reser till är Eindhoven och Rotterdam.

Hur långt är flyget från Sverige till Holland?

Flygtider från Sverige till Holland varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Amsterdam Schiphol (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t. En annan populär rutt från Sverige till Holland är att flyga från Göteborg Landvetter till Amsterdam Schiphol, vilket i runda slängar tar 1t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Holland?

Utav de 22 flygbolag som flyger till Holland, är KLM, Norwegian och Scandinavian Airlines de mest populära baserat på våra data. KLM är det mest populära flygbolaget då 51% av våra användare väljer det för att flyga till Holland.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Holland? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Holland

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Holland från Sverige
Amsterdam
Amsterdam

Användbar information om ditt flyg till Holland

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Holland

Den närmsta flygplatsen till Anne Frank House är Amsterdam flygplats som ligger i Amsterdam. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Amsterdam flygplats.

De billigaste flygen till Holland som nyligen hittats av momondos användare är 276 kr med Ryanair, 447 kr med Transavia och 462 kr med British Airways.De senaste flygen hittade till populära städer i Holland

Hitta flyg till dessa populära städer i Holland, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Holland

Dessa rutter har de billigaste flygen till Holland som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAmsterdam2t 00m827 kr
StockholmEindhoven10t 00m838 kr
GöteborgAmsterdam1t 30m1 314 kr
MalmöAmsterdam3t 55m1 790 kr
LinköpingAmsterdam1t 45m2 073 kr
StockholmRotterdam10t 55m2 266 kr
VäxjöAmsterdam38t 05m3 796 kr
JönköpingAmsterdam10t 30m7 433 kr

De bästa sakerna att se och göra i Holland

Nederländernas högsäsong infaller under sommarmånaderna, mellan juni och augusti. Under dessa månader är landet som varmast med temperaturer på dryga 20 grader. Detta gör att sommaren passar utmärkt för en citysemester. Det är inte för varmt att strosa runt i populära städer som Amsterdam och Rotterdam då. Du kan också ge dig ut på cykelsemester på den vackra landsbygden under sommarmånaderna. Högsäsongen för med sig högre priser på flyg till Nederländerna och högre boendekostnader. Det rekommenderas därför att boka ett par månader i förväg om du ska resa under sommaren. För lägre priser på resor till Nederländerna med hotell kan du boka en resa under vår eller höst. Då är det färre besökare i landets städer. Vädret under vår och höst är dock regnigare och svalare. Under vinterns lågsäsong kan du hitta billiga priser på flygbiljetter till Nederländerna. Tänk dock på att sevärdheter utanför de större städerna stänger ner under vinterhalvåret. Om du reser under denna period kan det därför vara en god idé att satsa på storstäderna för att kunna utnyttja landets kulturella utbud. Jämför priser på flygresor till Nederländerna i momondos priskalender. Du hittar priskalendern på nätet och kan enkelt jämföra priser mellan olika rutter, flygbolag och datum.

Vilka flygbolag flyger direkt till Nederländerna?

Det finns direkta flyg till Nederländerna från Sverige. SAS, Norwegian och KLM flyger alla från Arlanda flygplats i Stockholm till Schiphol Airport i Amsterdam. KLM flyger även direkt från Landvetter flygplats i Göteborg till Schiphol Airport i Amsterdam. För att flyga till andra städer i Nederländerna får du mellanlanda under vägen. Bland annat kan du flyga med SAS från Arlanda flygplats i Stockholm och byta till British Airways i Berlin som flyger vidare till Rotterdam The Hague International Airport i Rotterdam. Via momondo kan du jämföra rutter även inrikes i Nederländerna när du söker online.

Hur många timmar tar det att flyga till Nederländerna?

Med en direkt flygning från Sverige till Nederländerna tar flygresan ungefär 2 timmar. Om du mellanlandar tar resan ungefär 7 timmar. Hos momondo kan du jämföra priser och restider mellan direkta flyg till Nederländerna och rutter som mellanlandar under vägen för att lättare avgöra om det lönar sig att mellanlanda under flygningen.

Vilken tid på året ska man resa till Nederländerna?

Bästa tiden att besöka Nederländerna är under sommarmånaderna. Då är vädret soligt, varmt och torrt och lämpar sig både för citysemester och utflykter på landsbygden. Många festivaler äger även rum under sommaren. Om du vill undvika sommarens högsäsong men ändå kunna njuta av behagligt väder ska du resa i maj eller september. Du hittar då både något lägre priser men även färre besökare. Under vår och höst är vädret dock mycket mer omväxlande än under sommaren och mer regnigt.


Internationella flygrutter till Holland

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Amsterdam
Snabbaste flygtid2t 00m
Billigaste pris827 kr
Flyg från Göteborg till Amsterdam
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 314 kr
Flyg från Malmö till Amsterdam
Snabbaste flygtid3t 55m
Billigaste pris1 790 kr
Flyg från Stockholm till Eindhoven
Snabbaste flygtid10t 00m
Billigaste pris838 kr
Flyg från Köpenhamn till Amsterdam
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris646 kr
Flyg från Linköping till Amsterdam
Snabbaste flygtid1t 45m
Billigaste pris2 073 kr
Flyg från Stockholm till Rotterdam
Snabbaste flygtid10t 55m
Billigaste pris2 266 kr
Flyg från Växjö till Amsterdam
Snabbaste flygtid38t 05m
Billigaste pris3 796 kr

Flyg till regioner i Holland

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Holland


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Holland ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Holland ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Holland ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Holland. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Holland och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.