Hitta billiga flyg till Holland från 345 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Holland

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Holland

Bästa priset för enkelresa

345 kr

Bästa priset för tur- och returresa

951 kr

Snabbast flygtid

2t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Holland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 345 kr (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Holland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 951 kr (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det snabbaste flyget till Holland från Sverige tar 2t 05m (Stockholm Arlanda till Amsterdam Schiphol).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Holland, inklusive KLM, Scandinavian Airlines och Norwegian.

Trender för flygresor till Holland

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Holland och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Holland?

De billigaste flygen till Holland som nyligen hittats av momondos användare är 402 kr med Ryanair, 439 kr med easyJet och 666 kr med Vueling.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Holland?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Holland Amsterdam, och besöks omkring 97% mer än någon annan stad i Holland. Andra städer som resenärer ofta reser till är Eindhoven och Rotterdam.

Hur långt är flyget från Sverige till Holland?

Flygtider från Sverige till Holland varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Amsterdam Schiphol (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t. En annan populär rutt från Sverige till Holland är att flyga från Göteborg Landvetter till Amsterdam Schiphol, vilket i runda slängar tar 1t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Holland?

Utav de 14 flygbolag som flyger till Holland, är KLM, Scandinavian Airlines och Norwegian de mest populära baserat på våra data. KLM är det mest populära flygbolaget då 55% av våra användare väljer det för att flyga till Holland.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Holland? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Holland

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Holland från Sverige
Amsterdam
Amsterdam

Användbar information om ditt flyg till Holland

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Holland

Vilka sevärdeheter finns det i Holland?

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Tropenmuseum?

Den närmsta flygplatsen till Tropenmuseum är Amsterdam flygplats som ligger i Amsterdam. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Amsterdam flygplats.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Holland?

Hur mycket kostar flyg till Holland?

Kostnaden för att flyga till Holland varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 446 kr eller höga som 32 136 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Holland för 8 752 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 10 681 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Holland?

Priserna för flyg till Holland uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Holland?

Från och med november 2023 finns det 20 bolag att välja mellan för flyg till Holland.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Holland?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Holland.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Holland?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Holland kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Holland. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Holland

Hitta flyg till dessa populära städer i Holland, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Holland

Dessa rutter har de billigaste flygen till Holland som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAmsterdam2t 00m951 kr
GöteborgAmsterdam1t 30m1 515 kr
MalmöAmsterdam4t 20m1 944 kr
LinköpingAmsterdam1t 50m2 121 kr
StockholmEindhoven9t 15m2 257 kr
StockholmRotterdam5t 10m3 313 kr
VäxjöAmsterdam6t 35m5 894 kr
JönköpingAmsterdam10t 30m6 855 kr

De bästa sakerna att se och göra i Holland

Vilka flygbolag flyger direkt till Nederländerna?

Det finns direkta flyg till Nederländerna från Sverige. SAS, Norwegian och KLM flyger alla från Arlanda flygplats i Stockholm till Schiphol Airport i Amsterdam. KLM flyger även direkt från Landvetter flygplats i Göteborg till Schiphol Airport i Amsterdam. För att flyga till andra städer i Nederländerna får du mellanlanda under vägen. Bland annat kan du flyga med SAS från Arlanda flygplats i Stockholm och byta till British Airways i Berlin som flyger vidare till Rotterdam The Hague International Airport i Rotterdam. Via momondo kan du jämföra rutter även inrikes i Nederländerna när du söker online.

Hur många timmar tar det att flyga till Nederländerna?

Med en direkt flygning från Sverige till Nederländerna tar flygresan ungefär 2 timmar. Om du mellanlandar tar resan ungefär 7 timmar. Hos momondo kan du jämföra priser och restider mellan direkta flyg till Nederländerna och rutter som mellanlandar under vägen för att lättare avgöra om det lönar sig att mellanlanda under flygningen.

Vilken tid på året ska man resa till Nederländerna?

Bästa tiden att besöka Nederländerna är under sommarmånaderna. Då är vädret soligt, varmt och torrt och lämpar sig både för citysemester och utflykter på landsbygden. Många festivaler äger även rum under sommaren. Om du vill undvika sommarens högsäsong men ändå kunna njuta av behagligt väder ska du resa i maj eller september. Du hittar då både något lägre priser men även färre besökare. Under vår och höst är vädret dock mycket mer omväxlande än under sommaren och mer regnigt.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Holland

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Holland?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Holland. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Holland med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Holland?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Holland ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Holland ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Holland ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Holland ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Holland?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Holland. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Holland ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Holland och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Holland

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.