Flyg till Holland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 2/11
tis 9/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Holland.
Visa nuvarande reserestriktioner för Holland

De billigaste flygen till städer i Holland

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Holland från Sverige
Amsterdam
Amsterdam

Användbar information om ditt flyg till Holland

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Holland
  • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Holland?

    Holland är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (380%) besöker Amsterdam mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Holland är Eindhoven och Rotterdam.

  • Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Tropenmuseum?

    Det smidigaste alternativet för att besöka Tropenmuseum är att flyga in till Amsterdam flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

  • Vilket är det billigaste flyget till Holland?

    De billigaste flygen till Holland som nyligen hittats av momondos användare är 271 kr med easyJet, 350 kr med British Airways och 376 kr med Ryanair.


Kan jag flyga till Holland från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Holland

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Holland.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 for rt-pcr (naat) and 24 antigen (quick-test) timmar innan avgången till Holland.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Holland.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Alla resenärer som är 13 år och äldre måste fylla i en hälsodeklaration före avresa till Nederländerna.

Karantänformulär - Resenärer från Indien, Afghanistan, Argentina, Bangladesh, Bolivia, Botswana, Brasilien, Brittiska Jungfruöarna, Chile, Colombia, Kuba, Dominikanska republiken, Ecuador, Eswatini, Fiji, Franska Guyana, Georgien, Guyana, Haiti, Indonesien, Kuwait, Lesotho, Malaysia, Martinique, Mongoliet, Myanmar, Nepal, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippinerna, Seychellerna, Somalia, Sydafrika, Sri Lanka, Surinam, Thailand, Tunisien, Storbritannien, Uruguay, Venezuela måste fylla i ett karantändeklarationsformulär före avresan till Nederländerna.

COVID-19 Access Pass - Resenärer måste visa upp ett COVID-19-pass för att komma in på restauranger, barer, konserter, biografer etc. Resenärer kan ladda ner CoronaCheck-appen och använda den som ett COVID-19-pass efter att ha laddat upp dokument, till exempel ett negativ COVID-19-testresultat, bevis på vaccination eller bevis på återhämtning. Detta krav gäller inte för resenärer under 13 år.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Holland?

Returresa till Sverige från Holland

Testkrav för COVID-19
Besökare från Holland måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Holland behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Holland inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Holland? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Holland

Hitta flyg till dessa populära städer i Holland, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Holland

Dessa rutter har de billigaste flygen till Holland som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBästa pris
StockholmEindhoven533 kr
GöteborgAmsterdam645 kr
StockholmAmsterdam765 kr
MalmöAmsterdam1 555 kr
LinköpingAmsterdam1 762 kr
StockholmRotterdam4 013 kr
VäxjöAmsterdam4 899 kr
JönköpingAmsterdam5 638 kr

Nederländernas högsäsong infaller under sommarmånaderna, mellan juni och augusti. Under dessa månader är landet som varmast med temperaturer på dryga 20 grader. Detta gör att sommaren passar utmärkt för en citysemester. Det är inte för varmt att strosa runt i populära städer som Amsterdam och Rotterdam då. Du kan också ge dig ut på cykelsemester på den vackra landsbygden under sommarmånaderna. Högsäsongen för med sig högre priser på flyg till Nederländerna och högre boendekostnader. Det rekommenderas därför att boka ett par månader i förväg om du ska resa under sommaren. För lägre priser på resor till Nederländerna med hotell kan du boka en resa under vår eller höst. Då är det färre besökare i landets städer. Vädret under vår och höst är dock regnigare och svalare. Under vinterns lågsäsong kan du hitta billiga priser på flygbiljetter till Nederländerna. Tänk dock på att sevärdheter utanför de större städerna stänger ner under vinterhalvåret. Om du reser under denna period kan det därför vara en god idé att satsa på storstäderna för att kunna utnyttja landets kulturella utbud. Jämför priser på flygresor till Nederländerna i momondos priskalender. Du hittar priskalendern på nätet och kan enkelt jämföra priser mellan olika rutter, flygbolag och datum.

Vilka flygbolag flyger direkt till Nederländerna?

Det finns direkta flyg till Nederländerna från Sverige. SAS, Norwegian och KLM flyger alla från Arlanda flygplats i Stockholm till Schiphol Airport i Amsterdam. KLM flyger även direkt från Landvetter flygplats i Göteborg till Schiphol Airport i Amsterdam. För att flyga till andra städer i Nederländerna får du mellanlanda under vägen. Bland annat kan du flyga med SAS från Arlanda flygplats i Stockholm och byta till British Airways i Berlin som flyger vidare till Rotterdam The Hague International Airport i Rotterdam. Via momondo kan du jämföra rutter även inrikes i Nederländerna när du söker online.

Hur många timmar tar det att flyga till Nederländerna?

Med en direkt flygning från Sverige till Nederländerna tar flygresan ungefär 2 timmar. Om du mellanlandar tar resan ungefär 7 timmar. Hos momondo kan du jämföra priser och restider mellan direkta flyg till Nederländerna och rutter som mellanlandar under vägen för att lättare avgöra om det lönar sig att mellanlanda under flygningen.

Vilken tid på året ska man resa till Nederländerna?

Bästa tiden att besöka Nederländerna är under sommarmånaderna. Då är vädret soligt, varmt och torrt och lämpar sig både för citysemester och utflykter på landsbygden. Många festivaler äger även rum under sommaren. Om du vill undvika sommarens högsäsong men ändå kunna njuta av behagligt väder ska du resa i maj eller september. Du hittar då både något lägre priser men även färre besökare. Under vår och höst är vädret dock mycket mer omväxlande än under sommaren och mer regnigt.


Internationella flygrutter till Holland

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Eindhoven
Snabbast flygtid13t 50m
Billigaste pris490 kr
Flyg från Göteborg till Amsterdam
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris688 kr
Flyg från Stockholm till Amsterdam
Snabbast flygtid2t 05m
Billigaste pris773 kr
Flyg från Malmö till Amsterdam
Snabbast flygtid4t 10m
Billigaste pris1 555 kr
Flyg från Linköping till Amsterdam
Snabbast flygtid1t 45m
Billigaste pris1 959 kr
Flyg från Stockholm till Rotterdam
Snabbast flygtid24t 20m
Billigaste pris2 106 kr
Flyg från Växjö till Amsterdam
Snabbast flygtid26t 45m
Billigaste pris4 520 kr

Hitta flyg till Holland

Välj en flygdestination nedan

Flyg till regioner i Holland

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Holland