Billiga flyg från Malmö till Amsterdam från 1 011 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Amsterdam

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Malmö till Amsterdam

Snabbast flygtid

8t 05m

Direktflyg

Inga
Det snabbaste flyget från Malmö till Amsterdam tar 8t 05m
Det finns inga direktflyg från Malmö till Amsterdam. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Malmö Sturup flygplats - Amsterdam Schiphol flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Amsterdam

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Amsterdam?

Januari. Den billigaste tiden på året att flyga till Amsterdam från Malmö är under januari. Den dyraste månaden är juli.

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Amsterdam?

Torsdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis fredag

När är det billigast att flyga från Malmö till Amsterdam?

På kvällen. Flyg från Malmö till Amsterdam är cirka 35% dyrare på morgonen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Amsterdam från Malmö?

easyJet. Norwegian, Scandinavian Airlines och easyJet är de mest populära flygbolagen från Malmö till Amsterdam

Vilken är den billigaste rutten?

Malmö Sturup - Amsterdam Schiphol. Flyg från Malmö Sturup till Amsterdam Schiphol för de bästa flygpriserna Malmö - Amsterdam

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Malmö till Amsterdam?

36 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Malmö till Amsterdam är omkring 36 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Amsterdam

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Amsterdam ​​med momondo
Flygbolag
Betyg
Gratis avbokning
Pris
easyJetPrisFrån 1 420 krGratis avbokningBetyg
6,9
663 omdömen
Sök efter flyg med easyJet
NorwegianPrisFrån 1 716 krGratis avbokningBetyg
6,7
105 omdömen
Sök efter flyg med Norwegian
Scandinavian AirlinesPrisFrån 2 325 krGratis avbokningBetyg
7,2
445 omdömen
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

 • Hur långt är det från Malmö till Amsterdam Schiphol med flyg?

  Malmö och Amsterdam Schiphol ligger 639,2 km från varandra.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats?

  Priserna för flyg från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats uppdateras varje dag.

 • Hur många flygbolag söker momondo efter flyg från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats?

  Från och med september 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Malmö till Amsterdam Schiphol flygplats.

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Amsterdam Schiphol flygplats?

  De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Amsterdam Schiphol flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Amsterdam Schiphol flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Vilka flygbolag flyger direkt från Malmö till Amsterdam?

Det finns tyvärr inte några direktflyg som går mellan flygplatser i Malmö och Amsterdam. De flygbolag som du kan färdas med mellan de båda städerna kommer kräva att du mellanlandar minst en gång på vägen. Ett av dessa flygbolag är SAS. Om du åker med SAS börjar du med att flyga från Stockholm och fortsätter sedan därifrån till Amsterdam. Sammanlagt tar denna resa dig cirka fyra timmar. Ytterligare ett alternativ är att åka med Wizz Air och KLM Royal Dutch Airlines. Då börjar du resan genom att flyga med Wizz Air från Malmö till Warszawa. Du fortsätter sedan från Warszawa till Amsterdam med KLM Royal Dutch Airlines. Denna resa tar dig sammanlagt något mer än fem timmar. Åker du i stället med Wizz Air och LOT tar resan dig ungefär nio och en halv timme. Rutten är då densamma som ifall du flyger med Wizz Air och KLM Royal Dutch Airlines.

Vilket är det bästa sättet att komma in och ut från flygplatserna i Malmö och Amsterdam?

Det går att ta sig mellan Malmö Airport och de centrala delarna av Malmö med egen bil, hyrbil, taxi eller buss. För dig som färdas med egen bil finns det både korttids- och långtidsparkeringar vid flygplatsen. När det gäller hyrbilar har samtliga hyrbilsföretag sina kontor i anslutning till flygplatsens parkeringshus. När det gäller bussar kan du bland annat åka flygbuss med Flygbussarna. Föredrar du taxi finner du taxibilarna precis utanför flygplatsens terminal. Det är även här du blir avsläppt om du tar taxi till flygplatsen. Amsterdams flygplats är betydligt större än den i Malmö. Därför finns det många fler färdsätt mellan flygplatsen och centrala Amsterdam. Bland annat finns det en tågstation på flygplatsen vilket innebär att du på ett snabbt och smidigt sätt kan åka tåg mellan den och centrala Amsterdam. Det rör sig om tåg som körs av NS. När det gäller buss kan du åka med Amsterdam Express, eller linje 397 som den också kallas. Föredrar du taxi kan dessa släppa av dig precis utanför avgångshallarna och hämta upp dig precis utanför ankomsthallarna.

Vilka är fördelarna med de olika flygplatserna i Malmö och Amsterdam?

En av fördelarna med Malmö Airport är att det är en liten flygplats. Just därför är det en flygplats där du i de flesta fall inte behöver räkna med trängsel, långa köer och liknande. Trots dess lilla storlek finns här dock ett bra serviceutbud. Det består bland annat av bra shoppingmöjligheter, ett kafé och gratis wifi. Är du lite väl tidig till ditt flyg kan du slå dig ner och ta en kopp kaffe samtidigt som du surfar på nätet medan du väntar på flyget. Amsterdams flygplats är som tidigare nämnt betydligt större än Malmös. Här finner du därför ett betydligt större serviceutbud samtidigt som du, som tidigare nämnt, har fler alternativ för att ta dig till och från flygplatsen. Serviceutbudet på flygplatsen i Amsterdam består bland annat av affärer, restauranger, barer, kaféer, lounger samt flera hotell i dess absoluta närhet.


Vilka städer kan du komma till från Amsterdam?

Eftersom det finns en tågstation på Amsterdams flygplats kan du utan några som helst problem ta dig med tåg från flygplatsen till flera olika orter runt om i Nederländerna, som ju är ett ganska litet land till ytan. Dessa tåg körs av NS. Du kan också ta dig från flygplatsen till andra europeiska länder med tåg som körs av aktörer som Thalys, ICE International, CityNightLine och Eurostar. Föredrar du att hyra bil tar det dig något mer än en timme att köra till Haag. Detsamma gäller om du ska köra till Rotterdam, och till Eindhoven tar det dig cirka en och en halv timme.


Alternativa flyg för rutten Malmö till Amsterdam

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Amsterdam
Snabbaste flygtid2t 00m
Billigaste pris1 121 kr
Flyg från Göteborg till Amsterdam
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 275 kr
Flyg från Linköping till Amsterdam
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris2 187 kr
Flyg från Växjö till Amsterdam
Snabbaste flygtid4t 55m
Billigaste pris2 023 kr

Flyg som påminner om rutten Malmö till Amsterdam

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Amsterdam

Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Malmö till Amsterdam?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Malmö till Amsterdam. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg från Malmö till Amsterdam ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Malmö till Amsterdam så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Malmö till Amsterdam?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Malmö och Amsterdam genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Malmö till Amsterdam ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Amsterdam från Malmö. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Amsterdam

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.