Flyg till Amsterdam

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Amsterdam (AMS)
tors 21/1
tors 28/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Amsterdam

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Amsterdam från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Amsterdam?

Resor till Amsterdam är särskilt populära under sommarmånaderna då solen skiner och temperaturerna är behagliga. Sommaren, med cykelutflykter och picknick i parken, utgör stadens högsäsong vilket också medför högre priser på flyg och resor med hotell. Även under våren, mellan mars och maj, är det populärt att boka flygresor till Amsterdam. Under denna period står tulpanerna i blom, något som staden och landet är känt för.

När är det billigast att boka flyg till Amsterdam? Billiga flyg till Amsterdam hittar du i november och mars då temperaturerna är svalare. Har du tur har tulpanerna börjat blomma i slutet av mars då du kan kombinera milt vårväder med flygstolar till billigt pris. De bästa priserna får du om du bokar dina flygbiljetter till Amsterdam ungefär två månader innan planerad avresa istället för att boka i sista minuten.

Du kanske också vill kolla alla Black Friday resor i oktober för alla bra erbjudanden på flyg till Amsterdam.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Amsterdam?

Det bästa priset som hittats på momondo till Amsterdam var 386 kr/per person från London, vilket är 80 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Amsterdam. För att hitta det billigaste priset till Amsterdam från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Amsterdam?

Om du inte vill besöka Amsterdam i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 144 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Amsterdam?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Amsterdam ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 340 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 894 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Amsterdam?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Amsterdam från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 1 202 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 466 kr från Sverige till Amsterdam.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Amsterdam?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Amsterdam på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Amsterdam på kvällen för så lite som 1 281 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 1 450 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Amsterdam?

De som flyger till Amsterdam kan potentiellt hitta bättre priser för Rotterdam flygplats(56 km från stadskärnan i Amsterdam), Eindhoven flygplats(108 km från stadskärnan i Amsterdam) eller Groningen Eelde flygplats(140 km från stadskärnan i Amsterdam) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Amsterdam?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Amsterdam Eindhoven flygplats med ett genomsnittspris på 1 272 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till Amsterdam Schiphol

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Amsterdam Schiphol
Norwegian
9 apr.
2t 00m
Stockholm Arlanda
2t 00m
16:40
Amsterdam Schiphol
18 apr.
15:20
Amsterdam Schiphol
2t 00m
17:20
Stockholm Arlanda
1 061 kr
Hitta liknande
Norwegian
4 juni
2t 00m
Stockholm Arlanda
2t 00m
16:40
Amsterdam Schiphol
18 juni
17:20
Amsterdam Schiphol
2t 00m
19:20
Stockholm Arlanda
1 069 kr
Hitta liknande
Norwegian
16 juli
2t 00m
Stockholm Arlanda
2t 00m
16:40
Amsterdam Schiphol
19 juli
17:20
Amsterdam Schiphol
2t 00m
19:20
Stockholm Arlanda
1 094 kr
Hitta liknande
Norwegian
2 apr.
2t 00m
Stockholm Arlanda
2t 00m
16:40
Amsterdam Schiphol
16 apr.
17:20
Amsterdam Schiphol
2t 00m
19:20
Stockholm Arlanda
1 111 kr
Hitta liknande
KLM
27 mars
2t 10m
Stockholm Arlanda
2t 10m
15:30
Amsterdam Schiphol
6 apr.
06:55
Amsterdam Schiphol
2t 00m
08:55
Stockholm Arlanda
1 136 kr
Hitta liknande
KLM
2 mars
2t 10m
Stockholm Arlanda
2t 10m
17:00
Amsterdam Schiphol
18 mars
16:55
Amsterdam Schiphol
2t 00m
18:55
Stockholm Arlanda
1 236 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Amsterdam Schiphol

Om du letar efter enkelbiljetter till Amsterdam, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS och Norwegian
Norwegian
9 apr.
2t 00m
Stockholm Arlanda
2t 00m
16:40
Amsterdam Schiphol
SAS
16 mars
2t 05m
Stockholm Arlanda
2t 05m
14:15
Amsterdam Schiphol
Norwegian
5 mars
2t 15m
Stockholm Arlanda
2t 15m
16:10
Amsterdam Schiphol


Vilka flygbolag flyger till Amsterdam?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Amsterdam

Du kan hitta billiga flyg till Amsterdam med Brussels Airlines, Ukraine International Airlines och SWISS. Tänk dock på att när du bokar med lågprisbolag kan flera extrakostnader tillkomma och det är vanligt att bolagen sparar pengar genom att inte erbjuda matförsäljning på planet. Några av de mest populära rutterna från Sverige flygs dock av holländska KLM, norska Norwegian och skandinaviska SAS. I momondos priskalender kan du jämföra priser mellan olika rutter för att hitta bästa pris.

Vem flyger direkt till Amsterdam? Flygbolagen SAS, KLM och Norwegian flyger alla direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Amsterdam. Med KLM kan du även flyga direkt från Landvetter flygplats i Göteborg.

Hur många timmar tar det att flyga till Amsterdam? En direktresa från Stockholm tar ungefär två timmar. Från Göteborg tar resan cirka en och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Amsterdam till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Amsterdam plus avståndet till centrum

Amsterdam Airport Schiphol är en av Europas mest lättnavigerade flygplatser och är även en av kontinentens största. Schiphol har en terminal som är indelad i tre stora avgångshallar. Flygplatsen utgör bas för det holländska flygbolaget KLM liksom för flera lågprisbolag med billiga flyg till Amsterdam, bland annat easy Jet och Vueling. För att ta dig in till stadens centrum med kollektivtrafiken kan du välja mellan det billigare bussalternativet eller det snabbare tåget. Du kan också hitta taxibilar och hyrbilsalternativ på flygplatsen.


Populära flygresor till Amsterdam

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Amsterdam som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Amsterdam
Snabbaste flygtid
2t 05m
Billigast pris
1 028 kr
Flyg från Copenhagen till Amsterdam
Snabbaste flygtid
1t 25m
Billigast pris
1 646 kr
Flyg från Vaxjö till Amsterdam
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
1 746 kr
Flyg från Linköping till Amsterdam
Snabbaste flygtid
1t 50m
Billigast pris
1 996 kr
Flyg från Malmö till Amsterdam
Snabbaste flygtid
6t 55m
Billigast pris
2 272 kr
Flyg från Jönköping till Amsterdam
Snabbaste flygtid
10t 30m
Billigast pris
5 479 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Amsterdam?

I Amsterdam tar du dig lätt runt med stadens kollektivtrafik som består av bussnät, tunnelbana, tåg, spårvagnar och färjor. Alla olika nät är integrerade så du kan använda samma åk-kort för samtliga alternativ. Det finns även flera appar och reseplanerare online där du kan söka det snabbaste sättet att ta dig från punkt A till B.

Att cykla är också ett populärt färdmedel då staden är mycket cykelvänlig. Det finns hela 800 000 cyklar i Amsterdam så att bege dig ut på en cykeltur under din vistelse rekommenderas varmt. Längs med trevliga cykelvägar kan du upptäcka stadens olika områden och du får uppleva den holländska cykelkulturen. Du kan hitta cykeluthyrning över hela staden så det blir inga problem för dig att ta dig runt som en lokalbo.


Kan man resa till Amsterdam utan pass eller visum?

Inom EU behöver du inte nödvändigtvis visa upp just sitt pass när du reser utan det räcker med ett nationellt id-kort. Du kan med andra ord lämna passet hemma men se då till att du verkligen har det nationella id-kortet, som ska vara utgivet av svenska polisen, då varken körkort eller annat id gäller som resehandling. De flesta hotell erbjuder säkerhetsskåp där du kan förvara dina resehandlingar så att du inte riskerar att bli bestulen under din vistelse. Därutöver behöver inte heller inte ha något visum när du åker till Amsterdam då svenska medborgare kan resa fritt mellan olika EU-länder. Innan du reser någonstans ska du dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets myndigheter då både pass- och visumregler alltid kan komma att ändras. Dessa hittar du enkelt på nätet.


Tips och råd om Amsterdam

Intresserad av sevärdheter i Amsterdam?

Missa inte en cykeltur längs kanalerna, ett besök till Anne Franks hus, Van Gogh museet, det kungliga slottet och tulpanmuseet.

Vad ska jag packa för min resa?

Bra skor för att cykla.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

De flesta caféer har gratis WiFi så du behöver inte skaffa något lokalt SIM-kort för en kortare resa.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka vattnet direkt från kranarna.

Ska jag dricksa i Amsterdam?

Dricks förväntas inte men om du är särskilt nöjd med din service kan du såklart avrunda uppåt.


Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass