Flyg till Palma de Mallorca

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Palma de Mallorca. Nuvarande restriktioner för Palma de Mallorca baseras på reserestriktioner för Spanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Palma de Mallorca

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Palma de Mallorca från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palma de Mallorca

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Palma de Mallorca

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Palma de Mallorca (PMI)

Vanligtvis är flyg till Palma de Mallorca från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Palma de Mallorca, vilket i genomsnitt kostar 1 648 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PALMA DE MALLORCA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Palma de Mallorca kostar i genomsnitt bara 1 313 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli23% dyrareDet kostar omkring 2 461 kr för flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober180% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca har högsäsong mellan juni och september vilket även gör att flygbiljetterna är dyrare under denna period. För att hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca är ett tips att undvika helgdagar samt lov som påsklov och jullov. Många flyr den kalla vintern och reser därför hit över jul och nyår. Vill du resa när det är som mest att göra i staden är det att rekommendera att resa över sommaren. Sommaren är även perfekt för dig som trivs bland mycket folk och vill få det varmaste klimatet för sol och bad. Vill du istället njuta av promenader och sevärdheter är det bäst att åka hit när klimatet är lite svalare under vår och höst.

När är det billigast att boka flyg till Palma de Mallorca?

Om du vill resa till Palma de Mallorca billigt är det bäst om du reser under tidig vår, mars-maj, förutom påsklovet, samt från oktober till början på december. Ett tips är även att boka i god tid men inte för långt i förväg. I juli till exempel kostar flyg till Palma de Mallorca från Stockholm cirka 1500-3000 SEK per person medan du kan hitta flygresor i maj för cirka 500-1000 SEK per person. Ett tips är även att vara flexibel med datumen. Det kan spara dig en hel del pengar, särskilt om ni är fler som reser.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Palma de Mallorca?

  Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Palma de Mallorca. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 400 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Palma de Mallorca i november är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Palma de Mallorca under mars ligger i genomsnitt på 1 600 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Palma de Mallorca?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Palma de Mallorca 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Palma de Mallorca för i genomsnitt 1 998 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 400 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Palma de Mallorca?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Palma de Mallorca från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 630 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 035 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Palma de Mallorca.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Palma de Mallorca?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Palma de Mallorca då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 053 kr. Att flyga till Palma de Mallorca på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Palma de Mallorca mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 262 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Palma de Mallorca?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Palma de Mallorca. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Palma de Mallorca inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Palma de Mallorca
easyJet
28 aug.
GOT07:00Göteborg Landvetter
3t 10m
PMI10:10Palma de Mallorca
4 sep.
PMI03:00Palma de Mallorca
3t 30m
GOT06:30Göteborg Landvetter
easyJet
18 aug.
GOT12:00Göteborg Landvetter
3t 20m
PMI15:20Palma de Mallorca
21 aug.
PMI03:00Palma de Mallorca
3t 30m
GOT06:30Göteborg Landvetter
easyJet
4 aug.
GOT12:00Göteborg Landvetter
3t 20m
PMI15:20Palma de Mallorca
11 aug.
PMI08:00Palma de Mallorca
3t 30m
GOT11:30Göteborg Landvetter
easyJet
11 sep.
GOT07:00Göteborg Landvetter
3t 20m
PMI10:20Palma de Mallorca
15 sep.
PMI08:00Palma de Mallorca
3t 30m
GOT11:30Göteborg Landvetter
Norwegian
20 aug.
ARN12:45Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI16:25Palma de Mallorca
27 aug.
PMI17:10Palma de Mallorca
3t 40m
ARN20:50Stockholm Arlanda
easyJet
10 aug.
ARN13:30Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI17:10Palma de Mallorca
24 aug.
PMI09:00Palma de Mallorca
3t 55m
ARN12:55Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Palma de Mallorca

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Palma de Mallorca, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och easyJet
Ryanair
30 juli
GOT18:15Göteborg Landvetter
3t 10m
PMI21:25Palma de Mallorca
Ryanair
28 juli
GOT12:55Göteborg Landvetter
3t 10m
PMI16:05Palma de Mallorca
Ryanair
29 juli
GOT13:40Göteborg Landvetter
3t 10m
PMI16:50Palma de Mallorca

Vilka bolag flyger till Palma de Mallorca?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Palma de Mallorca

När du ska boka flyg till Palma de Mallorca kan du boka direktflyg från Stockholm Arlanda med Norwegian eller SAS, vilket tar cirka 3 timmar och 40 minuter. Om du är ute efter billiga flyg till Palma de Mallorca kan du flyga från Stockholm Skavsta med Ryanair. Flyget tar då cirka 3 h och 30 min. För att flyga till Palma de Mallorca från Göteborg går det snabbast att resa med Lufthansa eller SAS. Det tar ungefär 4 h och 45 min. Ryanair, easyJet och vueling är lågprisbolag. Där betalar du ofta endast för en flygstol utan bagage.


Flygplatser nära Palma de Mallorca

Nedan hittar du alla flygplatser i Palma de Mallorca tillsammans med avståndet från stadens centrum

För att ta dig från Palma de Mallorcas flygplats (PMI) in till stan kan du antingen ta buss eller taxi. Flygplatsen ligger cirka åtta kilometer från centrum och buss är det billigaste alternativet och som kostar cirka 5 EUR (cirka 50 SEK). Resan tar cirka 30 minuter beroende på trafiken och det är buss nummer 1 du ska ta i så fall. Om du vill ta dig in till stan ännu snabbare kan du istället ta en taxi från flygplatsen. Taxi tar ungefär 20 minuter och kostar cirka 25-30 EUR (cirka 250-300 SEK). Tänk på att det kan vara dyrare att ta taxi på natten samt helgdagar.


Populära flygresor till Palma de Mallorca

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Palma de Mallorca som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid3t 10m
Billigaste pris418 kr
Flyg från Stockholm till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid3t 40m
Billigaste pris418 kr
Flyg från Jönköping till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid3t 10m
Billigaste pris1 357 kr
Flyg från Malmö till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid8t 10m
Billigaste pris1 992 kr
Flyg från Växjö till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid25t 00m
Billigaste pris2 496 kr
Flyg från Umeå till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid9t 35m
Billigaste pris2 618 kr
Flyg från Luleå till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid13t 00m
Billigaste pris4 001 kr
Flyg från Norrköping till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid3t 30m
Billigaste pris4 627 kr
Flyg från Kalmar till Palma de Mallorca
Snabbast flygtid11t 35m
Billigaste pris5 036 kr

Hur tar man sig runt i Palma de Mallorca?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Palma de Mallorca. Du kan ta bussen, hyra en cykel, ta tunnelbanan, ta tåget eller hyra en scooter. Du kan även ta dig runt till fots i stan eller vid stranden. Det mest populära alternativet är att hyra scooter då det är bekvämt, lätt att parkera och du kan mer eller mindre ta dig överallt för att utforska staden. Ett tips är Vintage Motors som hyr ut scootrar och mellan april och oktober levererar de till och med scootern till ditt hotell, men det finns många, många fler som hyr ut. Att hyra scooter i Palma de Mallorca kostar cirka 30-120 EUR per dag (cirka 300-1200 SEK).


Kan man resa till Palma de Mallorca utan pass eller visum?

Som svensk behöver du inget visum för att resa till Palma de Mallorca. Det går dessutom bra att resa med nationellt ID-kort och därför behöver du heller inget pass. Dessa bestämmelser gäller för alla EU-medborgare, samt för dig som är medborgare i Norge, Schweiz, Liechtenstein och Island.


Börja planera din resa till Palma de Mallorca


Tips och råd om Palma de Mallorca

Aktiviteter och underhållning med barn

Om du reser med barn finns det många vatten- samt temaparker att ha roligt i. Du har bland annat Aqualand Arenal, Western Water Park, Palma Aquarim, Jungle Parc och Jungle Parc Junior.

Kan du dricka kranvatten i Palma de Mallorca?

Det går bra att dricka kranvatten med det rekommenderas att du köper vatten på flaska eftersom kranvattnet har väldigt hög klorhalt.

Var ska man shoppa?

Det finns gott om shopping i Palma de Mallorca. Om du ska shoppa kan du besöka en av stadens marknader, som Market of Santa Catalina, eller besöka en av shoppinggatorna som Sant Miquel eller El Born. (Priser kontrollerade 19/04/2019).