Hitta billiga flyg till Palma de Mallorca från 362 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/12
tis 12/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Palma de Mallorca

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Palma de Mallorca

Bästa priset för enkelresa

362 kr

Bästa priset för tur- och returresa

992 kr

Snabbast flygtid

3t 40m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Palma de Mallorca från Sverige under de senaste 72 timmarna är 362 kr (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Palma de Mallorca från Sverige under de senaste 72 timmarna är 992 kr (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca).
Det snabbaste flyget till Palma de Mallorca från Sverige tar 3t 40m (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Palma de Mallorca, inklusive Scandinavian Airlines, SWISS och Austrian Airlines.

Trender för flygresor till Palma de Mallorca

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Palma de Mallorca och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Palma de Mallorca?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Palma de Mallorca. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 406 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Palma de Mallorca i januari är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Palma de Mallorca under november ligger i genomsnitt på 1 582 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Palma de Mallorca?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Palma de Mallorca?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Palma de Mallorca från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 2 590 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 374 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Palma de Mallorca.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Palma de Mallorca?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Palma de Mallorca då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 028 kr. Att flyga till Palma de Mallorca på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Palma de Mallorca mitt på dagen då priserna ligger på omkring 3 524 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Palma de Mallorca?

Flygtider från Sverige till Palma de Mallorca varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Palma de Mallorca (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 3t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Palma de Mallorca är att flyga från Göteborg Landvetter till Palma de Mallorca, vilket i runda slängar tar 3t 10m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Palma de Mallorca?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Palma de Mallorca 28 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Palma de Mallorca för i genomsnitt 2 510 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Palma de Mallorca

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Palma de Mallorca från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palma de Mallorca

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Palma de Mallorca

Stockholm (STO) till Palma de Mallorca (PMI)

Vanligtvis är flyg till Palma de Mallorca från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Palma de Mallorca, vilket i genomsnitt kostar 2 510 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PALMA DE MALLORCA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Palma de Mallorca kostar i genomsnitt bara 1 675 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember26% dyrareDet kostar omkring 3 277 kr för flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli482% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Palma de Mallorca

När är det billigast att boka flyg till Palma de Mallorca?

Om du vill resa till Palma de Mallorca billigt är det bäst om du reser under tidig vår, mars-maj, förutom påsklovet, samt från oktober till början på december. Ett tips är även att boka i god tid men inte för långt i förväg. I juli till exempel kostar flyg till Palma de Mallorca från Stockholm cirka 1500-3000 SEK per person medan du kan hitta flygresor i maj för cirka 500-1000 SEK per person. Ett tips är även att vara flexibel med datumen. Det kan spara dig en hel del pengar, särskilt om ni är fler som reser.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Palma de Mallorca flygplats?

Priserna för flyg till Palma de Mallorca flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Palma de Mallorca flygplats?

Från och med november 2023 finns det 17 bolag att välja mellan för flyg till Palma de Mallorca flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Palma de Mallorca flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Palma de Mallorca flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Palma de Mallorca flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Palma de Mallorca flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Palma de Mallorca flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Palma de Mallorca
Flera flygbolag
23 feb.
ARN22:20Stockholm Arlanda
12t 05m
1 stopp
PMI10:25Palma de Mallorca
26 feb.
PMI23:20Palma de Mallorca
14t 35m
1 stopp
ARN13:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
11 jan.
ARN06:00Stockholm Arlanda
15t 55m
1 stopp
PMI21:55Palma de Mallorca
14 jan.
PMI22:15Palma de Mallorca
14t 55m
1 stopp
ARN13:10Stockholm Arlanda
1 065 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 jan.
GOT10:20Göteborg Landvetter
10t 35m
1 stopp
PMI20:55Palma de Mallorca
29 jan.
PMI06:40Palma de Mallorca
9t 30m
1 stopp
GOT16:10Göteborg Landvetter
1 065 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 feb.
ARN06:20Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI10:00Palma de Mallorca
28 mars
PMI09:00Palma de Mallorca
3t 40m
ARN12:40Stockholm Arlanda
1 189 kr
Hitta liknande
Ryanair
11 jan.
ARN06:25Stockholm Arlanda
5t 50m
1 stopp
PMI12:15Palma de Mallorca
14 jan.
PMI22:15Palma de Mallorca
14t 45m
2 stopp
ARN13:00Stockholm Arlanda
1 199 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 feb.
ARN05:45Stockholm Arlanda
16t 55m
2 stopp
PMI22:40Palma de Mallorca
26 feb.
PMI06:40Palma de Mallorca
7t 15m
1 stopp
ARN13:55Stockholm Arlanda
1 282 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Palma de Mallorca

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Palma de Mallorca, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, Norwegian och Ryanair
Ryanair
6 dec.
ARN19:55Stockholm Arlanda
22t 30m
1 stopp
PMI18:25Palma de Mallorca
Ryanair
14 dec.
ARN10:15Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
PMI18:25Palma de Mallorca
Ryanair
6 dec.
ARN21:20Stockholm Arlanda
21t 05m
2 stopp
PMI18:25Palma de Mallorca

Så tar du dig runt i Palma de Mallorca

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Palma de Mallorca. Du kan ta bussen, hyra en cykel, ta tunnelbanan, ta tåget eller hyra en scooter. Du kan även ta dig runt till fots i stan eller vid stranden. Det mest populära alternativet är att hyra scooter då det är bekvämt, lätt att parkera och du kan mer eller mindre ta dig överallt för att utforska staden. Ett tips är Vintage Motors som hyr ut scootrar och mellan april och oktober levererar de till och med scootern till ditt hotell, men det finns många, många fler som hyr ut. Att hyra scooter i Palma de Mallorca kostar cirka 30-120 EUR per dag (cirka 300-1200 SEK).


Visumkrav för att besöka Palma de Mallorca

Som svensk behöver du inget visum för att resa till Palma de Mallorca. Det går dessutom bra att resa med nationellt ID-kort och därför behöver du heller inget pass. Dessa bestämmelser gäller för alla EU-medborgare, samt för dig som är medborgare i Norge, Schweiz, Liechtenstein och Island.


De bästa sakerna att se och göra i Palma de Mallorca

Kan du dricka kranvatten i Palma de Mallorca?

Det går bra att dricka kranvatten med det rekommenderas att du köper vatten på flaska eftersom kranvattnet har väldigt hög klorhalt.

Var ska man shoppa?

Det finns gott om shopping i Palma de Mallorca. Om du ska shoppa kan du besöka en av stadens marknader, som Market of Santa Catalina, eller besöka en av shoppinggatorna som Sant Miquel eller El Born.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Palma de Mallorca?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Palma de Mallorca. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Palma de Mallorca ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Palma de Mallorca ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Palma de Mallorca?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Palma de Mallorca. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Palma de Mallorca ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Palma de Mallorca. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Palma de Mallorca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.