Hitta billiga flyg till Palma de Mallorca

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Palma de Mallorca

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Palma de Mallorca

Bästa priset för enkelresa

249 kr

Bästa priset för tur- och returresa

691 kr

Snabbast flygtid

3t 10m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Palma de Mallorca från Sverige under de senaste 72 timmarna är 249 kr (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Palma de Mallorca från Sverige under de senaste 72 timmarna är 691 kr (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca).
Det snabbaste flyget till Palma de Mallorca från Sverige tar 3t 10m (Göteborg Landvetter till Palma de Mallorca).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Palma de Mallorca, inklusive Eurowings och Ryanair.

Trender för flygresor till Palma de Mallorca

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Palma de Mallorca och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Palma de Mallorca?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Palma de Mallorca. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 779 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Palma de Mallorca i mars är augusti ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Palma de Mallorca under augusti ligger i genomsnitt på 1 813 kr.

See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Palma de Mallorca?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Palma de Mallorca från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 2 242 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 127 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Palma de Mallorca.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Palma de Mallorca?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Palma de Mallorca då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 075 kr. Att flyga till Palma de Mallorca på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Palma de Mallorca mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 710 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Palma de Mallorca?

Flygtider från Sverige till Palma de Mallorca varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Palma de Mallorca (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 3t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Palma de Mallorca är att flyga från Göteborg Landvetter till Palma de Mallorca, vilket i runda slängar tar 3t 10m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Palma de Mallorca?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Palma de Mallorca 31 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Palma de Mallorca för i genomsnitt 2 603 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Palma de Mallorca

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Palma de Mallorca från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palma de Mallorca

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Palma de Mallorca

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Palma de Mallorca (PMI)

Vanligtvis är flyg till Palma de Mallorca från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Palma de Mallorca, vilket i genomsnitt kostar 2 252 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PALMA DE MALLORCA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Palma de Mallorca kostar i genomsnitt bara 1 688 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember44% dyrareDet kostar omkring 3 648 kr för flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli381% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Palma de Mallorca

Palma de Mallorca har högsäsong mellan juni och september vilket även gör att flygbiljetterna är dyrare under denna period. För att hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca är ett tips att undvika helgdagar samt lov som påsklov och jullov. Många flyr den kalla vintern och reser därför hit över jul och nyår. Vill du resa när det är som mest att göra i staden är det att rekommendera att resa över sommaren. Sommaren är även perfekt för dig som trivs bland mycket folk och vill få det varmaste klimatet för sol och bad. Vill du istället njuta av promenader och sevärdheter är det bäst att åka hit när klimatet är lite svalare under vår och höst.

När är det billigast att boka flyg till Palma de Mallorca?

Om du vill resa till Palma de Mallorca billigt är det bäst om du reser under tidig vår, mars-maj, förutom påsklovet, samt från oktober till början på december. Ett tips är även att boka i god tid men inte för långt i förväg. I juli till exempel kostar flyg till Palma de Mallorca från Stockholm cirka 1500-3000 SEK per person medan du kan hitta flygresor i maj för cirka 500-1000 SEK per person. Ett tips är även att vara flexibel med datumen. Det kan spara dig en hel del pengar, särskilt om ni är fler som reser.Hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Palma de Mallorca
Flera flygbolag
9 okt.
ARN01:20Stockholm Arlanda
3t 50m
PMI05:10Palma de Mallorca
12 okt.
PMI12:15Palma de Mallorca
3t 50m
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
10 okt.
ARN10:10Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
PMI16:30Palma de Mallorca
12 okt.
PMI12:15Palma de Mallorca
3t 50m
ARN16:05Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
9 okt.
ARN01:20Stockholm Arlanda
3t 50m
PMI05:10Palma de Mallorca
12 okt.
PMI12:15Palma de Mallorca
3t 50m
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
9 okt.
ARN05:15Stockholm Arlanda
27t 40m
1 stopp
PMI08:55Palma de Mallorca
12 okt.
PMI12:15Palma de Mallorca
3t 50m
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
19 okt.
ARN08:00Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI11:40Palma de Mallorca
26 okt.
PMI12:15Palma de Mallorca
3t 50m
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
12 okt.
GOT05:00Göteborg Landvetter
28t 45m
2 stopp
PMI09:45Palma de Mallorca
19 okt.
PMI16:05Palma de Mallorca
22t 30m
1 stopp
GOT14:35Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Palma de Mallorca

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Palma de Mallorca, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings och Ryanair
Ryanair
26 okt.
ARN08:00Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI11:40Palma de Mallorca
Ryanair
26 okt.
GOT12:55Göteborg Landvetter
3t 10m
PMI16:05Palma de Mallorca
Ryanair
26 okt.
ARN08:00Stockholm Arlanda
3t 40m
PMI11:40Palma de Mallorca

Vilka bolag flyger till Palma de Mallorca?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Palma de Mallorca

Vilka bolag flyger till Palma de Mallorca?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Palma de Mallorca från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair, Scandinavian Airlines, Eurowings och Norwegian. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Palma de Mallorca på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Norwegian Air International till Palma de Mallorca

Norwegian Air International flyger till Palma de Mallorca omkring 3 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Norwegian Air International, men priser så låga som 672 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca. Norwegian Air International har fått ett betyg på 9,2/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med SWISS till Palma de Mallorca

Ett annat populärt val för flyg till Palma de Mallorca är SWISS (8,4/10, 140 omdömen). De flesta flyg med SWISS som landar i Palma de Mallorca anländer från Zürichs internationella, men det finns 8 flyg med SWISS till Palma de Mallorca från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med SWISS på momondo den här veckan låg på 1 382 kr (Stockholm Arlanda till Palma de Mallorca, tur och retur).


Flygplatser nära Palma de Mallorca

Nedan hittar du alla flygplatser i Palma de Mallorca tillsammans med avståndet från stadens centrum

För att ta dig från Palma de Mallorcas flygplats (PMI) in till stan kan du antingen ta buss eller taxi. Flygplatsen ligger cirka åtta kilometer från centrum och buss är det billigaste alternativet och som kostar cirka 5 EUR (cirka 50 SEK). Resan tar cirka 30 minuter beroende på trafiken och det är buss nummer 1 du ska ta i så fall. Om du vill ta dig in till stan ännu snabbare kan du istället ta en taxi från flygplatsen. Taxi tar ungefär 20 minuter och kostar cirka 25-30 EUR (cirka 250-300 SEK). Tänk på att det kan vara dyrare att ta taxi på natten samt helgdagar.


Populära flygresor till Palma de Mallorca

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Palma de Mallorca som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid3t 40m
Billigaste pris782 kr
Flyg från Göteborg till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris759 kr
Flyg från Malmö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid11t 50m
Billigaste pris1 054 kr
Flyg från Köpenhamn till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris1 348 kr
Flyg från Umeå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid17t 00m
Billigaste pris2 651 kr
Flyg från Kalmar till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid28t 20m
Billigaste pris5 608 kr
Flyg från Jönköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris1 768 kr
Flyg från Luleå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid25t 45m
Billigaste pris2 175 kr
Flyg från Växjö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid23t 50m
Billigaste pris2 957 kr
Flyg från Norrköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid3t 30m
Billigaste pris6 028 kr

Så tar du dig runt i Palma de Mallorca

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Palma de Mallorca. Du kan ta bussen, hyra en cykel, ta tunnelbanan, ta tåget eller hyra en scooter. Du kan även ta dig runt till fots i stan eller vid stranden. Det mest populära alternativet är att hyra scooter då det är bekvämt, lätt att parkera och du kan mer eller mindre ta dig överallt för att utforska staden. Ett tips är Vintage Motors som hyr ut scootrar och mellan april och oktober levererar de till och med scootern till ditt hotell, men det finns många, många fler som hyr ut. Att hyra scooter i Palma de Mallorca kostar cirka 30-120 EUR per dag (cirka 300-1200 SEK).


Visumkrav för att besöka Palma de Mallorca

Som svensk behöver du inget visum för att resa till Palma de Mallorca. Det går dessutom bra att resa med nationellt ID-kort och därför behöver du heller inget pass. Dessa bestämmelser gäller för alla EU-medborgare, samt för dig som är medborgare i Norge, Schweiz, Liechtenstein och Island.


Börja planera din resa till Palma de Mallorca


De bästa sakerna att se och göra i Palma de Mallorca

Aktiviteter och underhållning med barn

Om du reser med barn finns det många vatten- samt temaparker att ha roligt i. Du har bland annat Aqualand Arenal, Western Water Park, Palma Aquarim, Jungle Parc och Jungle Parc Junior.

Kan du dricka kranvatten i Palma de Mallorca?

Det går bra att dricka kranvatten med det rekommenderas att du köper vatten på flaska eftersom kranvattnet har väldigt hög klorhalt.

Var ska man shoppa?

Det finns gott om shopping i Palma de Mallorca. Om du ska shoppa kan du besöka en av stadens marknader, som Market of Santa Catalina, eller besöka en av shoppinggatorna som Sant Miquel eller El Born.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Palma de Mallorca. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Palma de Mallorca ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Palma de Mallorca. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Palma de Mallorca. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.