Flyg Europa Spanien Balearerna Palma de Mallorca

Flyg till Palma de Mallorca

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Palma de Mallorca (PMI)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Palma de Mallorca. Nuvarande restriktioner för Palma de Mallorca baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Palma de Mallorca

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Palma de Mallorca från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palma de Mallorca

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Palma de Mallorca

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Palma de Mallorca (PMI)

Vanligtvis är flyg till Palma de Mallorca från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Palma de Mallorca, vilket i genomsnitt kostar 1 600 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PALMA DE MALLORCA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Palma de Mallorca kostar i genomsnitt bara 1 274 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli23% dyrareDet kostar omkring 2 388 kr för flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALMA DE MALLORCA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober180% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca har högsäsong mellan juni och september vilket även gör att flygbiljetterna är dyrare under denna period. För att hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca är ett tips att undvika helgdagar samt lov som påsklov och jullov. Många flyr den kalla vintern och reser därför hit över jul och nyår. Vill du resa när det är som mest att göra i staden är det att rekommendera att resa över sommaren. Sommaren är även perfekt för dig som trivs bland mycket folk och vill få det varmaste klimatet för sol och bad. Vill du istället njuta av promenader och sevärdheter är det bäst att åka hit när klimatet är lite svalare under vår och höst.

När är det billigast att boka flyg till Palma de Mallorca?

Om du vill resa till Palma de Mallorca billigt är det bäst om du reser under tidig vår, mars-maj, förutom påsklovet, samt från oktober till början på december. Ett tips är även att boka i god tid men inte för långt i förväg. I juli till exempel kostar flyg till Palma de Mallorca från Stockholm cirka 1500-3000 SEK per person medan du kan hitta flygresor i maj för cirka 500-1000 SEK per person. Ett tips är även att vara flexibel med datumen. Det kan spara dig en hel del pengar, särskilt om ni är fler som reser.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Palma de Mallorca?

Den billigaste månaden att flyga till Palma de Mallorca från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 359 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. mars är en annan bra månad för att besöka Palma de Mallorca med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 553 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Palma de Mallorca?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Palma de Mallorca från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 939 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Palma de Mallorca för så lite som 523 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Palma de Mallorca?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Palma de Mallorca är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 582 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 975 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Palma de Mallorca.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Palma de Mallorca?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Palma de Mallorca från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 992 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 195 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Palma de Mallorca?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Palma de Mallorca. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Palma de Mallorca inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Palma de Mallorca
Ryanair
13 juni
15:15Göteborg-Landvetter Airport
3t 10m
18:25Palma de Mallorca
27 juni
11:30Palma de Mallorca
3t 20m
14:50Göteborg-Landvetter Airport
Norwegian
9 aug.
03:00Stockholm Arlanda
3t 40m
06:40Palma de Mallorca
20 aug.
17:10Palma de Mallorca
3t 40m
20:50Stockholm Arlanda
Norwegian
9 aug.
03:00Stockholm Arlanda
3t 40m
06:40Palma de Mallorca
20 aug.
17:10Palma de Mallorca
3t 40m
20:50Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
10 aug.
04:00Stockholm Arlanda
3t 40m
07:40Palma de Mallorca
20 aug.
17:10Palma de Mallorca
3t 40m
20:50Stockholm Arlanda
Norwegian
14 aug.
09:50Stockholm Arlanda
3t 40m
13:30Palma de Mallorca
28 aug.
16:05Palma de Mallorca
3t 40m
19:45Stockholm Arlanda
Ryanair
20 juni
02:05Göteborg-Landvetter Airport
8t 00m
1 stopp
10:05Palma de Mallorca
27 juni
11:30Palma de Mallorca
3t 20m
14:50Göteborg-Landvetter Airport

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Palma de Mallorca

Om du letar efter enkelbiljetter till Palma de Mallorca, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
23 maj
15:15Göteborg-Landvetter Airport
3t 10m
18:25Palma de Mallorca
Ryanair
26 maj
12:55Göteborg-Landvetter Airport
3t 10m
16:05Palma de Mallorca
SAS
25 apr.
02:40Stockholm Arlanda
3t 40m
06:20Palma de Mallorca

Vilka flygbolag flyger till Palma de Mallorca?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Palma de Mallorca

När du ska boka flyg till Palma de Mallorca kan du boka direktflyg från Stockholm Arlanda med Norwegian eller SAS, vilket tar cirka 3 timmar och 40 minuter. Om du är ute efter billiga flyg till Palma de Mallorca kan du flyga från Stockholm Skavsta med Ryanair. Flyget tar då cirka 3 h och 30 min. För att flyga till Palma de Mallorca från Göteborg går det snabbast att resa med Lufthansa eller SAS. Det tar ungefär 4 h och 45 min. Ryanair, easyJet och vueling är lågprisbolag. Där betalar du ofta endast för en flygstol utan bagage.


Hur tar man sig från flygplatsen i Palma de Mallorca till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Palma de Mallorca plus avståndet till centrum

För att ta dig från Palma de Mallorcas flygplats (PMI) in till stan kan du antingen ta buss eller taxi. Flygplatsen ligger cirka åtta kilometer från centrum och buss är det billigaste alternativet och som kostar cirka 5 EUR (cirka 50 SEK). Resan tar cirka 30 minuter beroende på trafiken och det är buss nummer 1 du ska ta i så fall. Om du vill ta dig in till stan ännu snabbare kan du istället ta en taxi från flygplatsen. Taxi tar ungefär 20 minuter och kostar cirka 25-30 EUR (cirka 250-300 SEK). Tänk på att det kan vara dyrare att ta taxi på natten samt helgdagar.


Populära flygresor till Palma de Mallorca

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Palma de Mallorca som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 40m
Billigast pris
887 kr
Flyg från Köpenhamn till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 05m
Billigast pris
1 072 kr
Flyg från Jönköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 10m
Billigast pris
1 317 kr
Flyg från Malmö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
5t 25m
Billigast pris
1 748 kr
Flyg från Luleå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
21t 10m
Billigast pris
1 908 kr
Flyg från Umeå till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
25t 15m
Billigast pris
3 630 kr
Flyg från Kalmar till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
7t 20m
Billigast pris
4 313 kr
Flyg från Norrköping till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
3t 30m
Billigast pris
4 491 kr
Flyg från Växjö till Palma de Mallorca
Snabbaste flygtid
18t 25m
Billigast pris
6 423 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Palma de Mallorca?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Palma de Mallorca. Du kan ta bussen, hyra en cykel, ta tunnelbanan, ta tåget eller hyra en scooter. Du kan även ta dig runt till fots i stan eller vid stranden. Det mest populära alternativet är att hyra scooter då det är bekvämt, lätt att parkera och du kan mer eller mindre ta dig överallt för att utforska staden. Ett tips är Vintage Motors som hyr ut scootrar och mellan april och oktober levererar de till och med scootern till ditt hotell, men det finns många, många fler som hyr ut. Att hyra scooter i Palma de Mallorca kostar cirka 30-120 EUR per dag (cirka 300-1200 SEK).


Kan man resa till Palma de Mallorca utan pass eller visum?

Som svensk behöver du inget visum för att resa till Palma de Mallorca. Det går dessutom bra att resa med nationellt ID-kort och därför behöver du heller inget pass. Dessa bestämmelser gäller för alla EU-medborgare, samt för dig som är medborgare i Norge, Schweiz, Liechtenstein och Island.


Tips och råd om Palma de Mallorca

Aktiviteter och underhållning med barn

Om du reser med barn finns det många vatten- samt temaparker att ha roligt i. Du har bland annat Aqualand Arenal, Western Water Park, Palma Aquarim, Jungle Parc och Jungle Parc Junior.

Kan du dricka kranvatten i Palma de Mallorca?

Det går bra att dricka kranvatten med det rekommenderas att du köper vatten på flaska eftersom kranvattnet har väldigt hög klorhalt.

Var ska man shoppa?

Det finns gott om shopping i Palma de Mallorca. Om du ska shoppa kan du besöka en av stadens marknader, som Market of Santa Catalina, eller besöka en av shoppinggatorna som Sant Miquel eller El Born. (Priser kontrollerade 19/04/2019).


Flyg Europa Spanien Balearerna Palma de Mallorca
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass