Hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Vill du hyra en bil billigt i Palma de Mallorca, Balearerna? Sök och jämför priser här!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
28 sep — 5 okt
Samma avlämingsplats
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tors. 28/9
12:00
tors. 5/10
12:00

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Palma de Mallorca

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Palma de Mallorca

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Palma de Mallorca?

De billigaste hyrbilarna i Palma de Mallorca hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 88 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Palma de Mallorca är 88 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Palma de Mallorca?

Ok Mobility har flest uthyrningskontor i Palma de Mallorca med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Palma de Mallorca?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Palma de Mallorca är Ford Fiesta, följt av modellen Fiat 500. Våra användare har hittat erbjudanden för Ford Fiesta i Palma de Mallorca för i genomsnitt 294 kr per dag, och så billigt som 167 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 304 kr per dag att hyra modellen Fiat 500 i Palma de Mallorca, även om du kan hitta priser för så lite som 196 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Palma de Mallorca, Balearerna
Ekonomi87 kr per dag
Kompakt91 kr per dag
Medelstor126 kr per dag
Minibuss273 kr per dag
Mini83 kr per dag
Kompakt SUV93 kr per dag
Medelstor SUV104 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Palma de Mallorca

Trafikregler på Mallorca

Friheten när du reser är att upptäcka ett land på egen hand och med en hyrbil kan upptäcka nya ställen på Mallorca utan problem. Trafikreglerna på Mallorca är mer eller mindre samma som i resten av Europa. Generelt är det inte så mycket trafik på vägarna men det är viktigt att komma ihåg att det är förbjudit att prata i mobiltelefon och lyssna på musik när du kör. Hantering av GPS eller liknande utrustning är också förbjudit när du kör bil på Mallorca.

Vad är hastighetsbegränsningen på Mallorca?

Hastighetsbegränsningen på Mallorca är ungefär den samma som på alla andra ställen i Europa. I tätorter med många hus och likande får man max köra 50 km/t och på landsbygden max 90 km/t. På motorvägar får man max köra 120 km/t men man planerar att kanske höja detta till 130 km/t.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil på Mallorca?

När du kör bil i tätbebygda områden får du inte använda helljus. Därimot måste du ha tänt halvljus i tunnlar men det är inget krav på dagtiden. De flesta på Mallorca använder halvljus eftersom man syns bättre i trafiken.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

På Mallorca går det bra om du dricker ett glas öl eller vin till maten om man har en längre måltid. När du kör hyrbil eller din egen får man bara ha 0,5 promille alkohol i blodet. Använd därför en alkomätare om du har en. Det går att köpa på apotek, men det bästa är att köra utan att dricka alkohol.

Parkering på Mallorca

Om du tänker att åka till centrala Mallorca kan det vara svårt att hitta en parkeringsplats. Om du hittar en parkeringsplats då kan du ofta vara där i 2-3 timmar för ungefär € 5. Parkering på söndagar och helgdagar är oftas gratis men läs skyltarna noggrant innan du parkerar din bil.

Utflyktsmål på Mallorca

Mallorca är ett väldigt bilvänligt resmål för svenska resenärer. Med en hyrbil kan du lätt och smidigt ta dig runt på hela Mallorca, du kan t.ex. åka på en halvdagstur till Drakgrottorna. Åk på en historisk resa till La Granja de Esporles, var man kan se hur livet sett ut sedan århundraden tillbaka i tiden.


Erbjudanden på hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta rätt hyrbil för dig i Palma de Mallorca

Biltyp: Liten

125 kr - 417 kr

Alla biltyper

212 kr - 1 028 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Palma de Mallorca, Spanien är 283 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 125 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 58 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Palma de Mallorca, Spanien är 503 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 125 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien är 898 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien är februari. Då är priset 84% lägre än under resten året och ligger på bara 149 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är 339 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 100 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 49 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är 976 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är februari. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 251 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Palma de Mallorca, Spanien är 1 234 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Palma de Mallorca, Spanien är mars. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 831 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är 546 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är februari. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 175 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

83 kr/dag

(11 nov - 25 nov)
Smart Fortwo
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

84 kr/dag

(11 nov - 25 nov)
Chevrolet Spark
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

87 kr/dag

(11 nov - 25 nov)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Palma de Mallorca

Alla större biluthyrningsfirmor i Palma de Mallorca, Balearerna

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,5

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

7,5

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,2

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

6,9

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

7,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,5

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

7,2

Ok Mobility

7 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,6

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

6,3

CLICK RENT

4 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,9

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

4,7

Bäst

5,4

Goldcar Rental SP

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

6,0

Bra att veta om hyrbilar i Palma de Mallorca

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Palma de Mallorca.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

195 kr

Mest populära modellen

Toyota Aygo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Palma de Mallorca som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Record Go och CLICK RENT
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Palma de Mallorca under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Palma de Mallorca är 195 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 342 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Palma de Mallorca under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Aygo. Våra användare föredrar också Toyota Aygo som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Palma de Mallorca

Nedan visas de mest populära hotellen i Palma de Mallorca

Att köra med hyrbil i Palma de Mallorca – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Palma de Mallorca och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Palma de Mallorca, Spanien i oktober?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i oktober i Palma de Mallorca kan förvänta dig att betala cirka 357 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 188 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Palma de Mallorca. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 149 kr, med fler alternativ kring följande pris: 360 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Palma de Mallorca, Spanien?

När du hyr en bil i Palma de Mallorca kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Palma de Mallorca. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Palma de Mallorca under oktober månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Palma de Mallorca under oktober månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Palma de Mallorca har en medeltemperatur på 16 °C och en genomsnittlig nederbörd på 50 mm i oktober. Att hyra en Cabriolet i Palma de Mallorca kommer i genomsnitt kosta dig 552 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighetsgränsen i Palma de Mallorca är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Palma de Mallorca är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Palma de Mallorca bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Seat Arona i Palma de Mallorca?

Hur är vädret i Palma de Mallorca, Spanien i september?

Vanligtvis ligger temperaturen i Palma de Mallorca under september månad på 23 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Palma de Mallorca representativt för resten av Balearerna?

Om du letar efter en hyrbil i Palma de Mallorca för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Balearerna vanligtvis har en temperatur på 23 °C och en nederbörd på omkring 45 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Palma de Mallorca?

Priserna för bilar i Palma de Mallorca uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Palma de Mallorca?

Av september 2023 finns det 89 bolag att välja mellan för bilar i Palma de Mallorca.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Palma de Mallorca. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

För att få hyra en bil i Palma de Mallorca måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Palma de Mallorca

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Palma de Mallorca

Hyrbilstyper som är extra populära i Palma de Mallorca

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Palma de Mallorca

Biluthyrning i olika stadsdelar av Palma de Mallorca

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Palma de Mallorca? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Börja planera din resa till Palma de Mallorca


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Palma de Mallorca?

Att boka en hyrbil i Palma de Mallorca via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Palma de Mallorca?

När du har sökt efter en hyrbil i Palma de Mallorca visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Palma de Mallorca med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Palma de Mallorca som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Palma de Mallorca på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Palma de Mallorca.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Palma de Mallorca som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Palma de Mallorca.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Palma de Mallorca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.