Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Vill du hyra en bil billigt i Palma de Mallorca, Balearerna? Sök och jämför priser här!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
26 mar — 2 apr
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Palma de Mallorca

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Palma de Mallorca

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Palma de Mallorca?

De billigaste hyrbilarna i Palma de Mallorca hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 30 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Palma de Mallorca är 185 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Palma de Mallorca?

Ok Mobility har flest uthyrningskontor i Palma de Mallorca med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Palma de Mallorca?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Palma de Mallorca är Fiat 500C, följt av modellen Seat Ibiza. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat 500C i Palma de Mallorca för i genomsnitt 346 kr per dag, och så billigt som 186 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 331 kr per dag att hyra modellen Seat Ibiza i Palma de Mallorca, även om du kan hitta priser för så lite som 58 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Palma de Mallorca, Balearerna
Ekonomi181 kr per dag
Kompakt192 kr per dag
Medelstor204 kr per dag
Mini170 kr per dag
Kompakt SUV187 kr per dag
Leverantörens val199 kr per dag
Medelstor SUV218 kr per dag
Standard-SUV446 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Palma de Mallorca

Trafikregler på Mallorca

Friheten när du reser är att upptäcka ett land på egen hand och med en hyrbil kan upptäcka nya ställen på Mallorca utan problem. Trafikreglerna på Mallorca är mer eller mindre samma som i resten av Europa. Generelt är det inte så mycket trafik på vägarna men det är viktigt att komma ihåg att det är förbjudit att prata i mobiltelefon och lyssna på musik när du kör. Hantering av GPS eller liknande utrustning är också förbjudit när du kör bil på Mallorca.

Vad är hastighetsbegränsningen på Mallorca?

Hastighetsbegränsningen på Mallorca är ungefär den samma som på alla andra ställen i Europa. I tätorter med många hus och likande får man max köra 50 km/t och på landsbygden max 90 km/t. På motorvägar får man max köra 120 km/t men man planerar att kanske höja detta till 130 km/t.

Behöver man ha ljuset på när man kör bil på Mallorca?

När du kör bil i tätbebygda områden får du inte använda helljus. Därimot måste du ha tänt halvljus i tunnlar men det är inget krav på dagtiden. De flesta på Mallorca använder halvljus eftersom man syns bättre i trafiken.

Promillegräns vid bilkörning utomlands

På Mallorca går det bra om du dricker ett glas öl eller vin till maten om man har en längre måltid. När du kör hyrbil eller din egen får man bara ha 0,5 promille alkohol i blodet. Använd därför en alkomätare om du har en. Det går att köpa på apotek, men det bästa är att köra utan att dricka alkohol.

Parkering på Mallorca

Om du tänker att åka till centrala Mallorca kan det vara svårt att hitta en parkeringsplats. Om du hittar en parkeringsplats då kan du ofta vara där i 2-3 timmar för ungefär € 5. Parkering på söndagar och helgdagar är oftas gratis men läs skyltarna noggrant innan du parkerar din bil.

Utflyktsmål på Mallorca

Mallorca är ett väldigt bilvänligt resmål för svenska resenärer. Med en hyrbil kan du lätt och smidigt ta dig runt på hela Mallorca, du kan t.ex. åka på en halvdagstur till Drakgrottorna. Åk på en historisk resa till La Granja de Esporles, var man kan se hur livet sett ut sedan århundraden tillbaka i tiden.


Erbjudanden på hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta rätt hyrbil för dig i Palma de Mallorca

Liten bilar

91 kr - 468 kr

Alla biltyper

190 kr - 679 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Palma de Mallorca, Spanien är 270 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Palma de Mallorca, Spanien är november. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 91 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 41 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Palma de Mallorca, Spanien är 497 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Palma de Mallorca, Spanien är december. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Palma de Mallorca, Spanien är 1 075 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 474 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är 343 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 120 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Palma de Mallorca som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är 890 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är december. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 317 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Palma de Mallorca, Spanien är 1 180 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Palma de Mallorca, Spanien är februari. Då är priset 85% lägre än under resten året och ligger på bara 188 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är 558 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är november. Då är priset 81% lägre än under resten året och ligger på bara 109 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

170 kr/dag

(13 apr - 27 apr)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

180 kr/dag

(7 apr - 17 apr)
Fiat Panda
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

181 kr/dag

(13 apr - 27 apr)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Palma de Mallorca

Alla större biluthyrningsfirmor i Palma de Mallorca, Balearerna

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,3

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,8

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

8,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

7,8

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

7,3

Ok Mobility

7 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

6,5

CLICK RENT

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

6,4

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

5,3

Goldcar Rental SP

2 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

4,8

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

4,5

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,9

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

4,7

Bäst

5,4

Bra att veta om hyrbilar i Palma de Mallorca

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Palma de Mallorca.

Mest populära uthyrningsföretag

Record Go

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

103 kr

Mest populära modellen

Toyota Aygo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Palma de Mallorca som hittats på momondo den här månaden är Record Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Goldcar Rental SP och CLICK RENT
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Palma de Mallorca under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Palma de Mallorca är 103 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 333 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Palma de Mallorca under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Aygo. Våra användare föredrar också Suzuki Celerio som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Palma de Mallorca

Nedan visas de mest populära hotellen i Palma de Mallorca
Hotel Victoria Gran Meliá

Hotel Victoria Gran Meliá

Avenida Joan Miro 21, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,2 km från stadskärnan

Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only

Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only

Avenida America 2, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,7 km från stadskärnan

Nixe Palace

Nixe Palace

Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

4,1 km från stadskärnan

Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma

Marbella, 36, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

9,1 km från stadskärnan

Melia Palma Bay

Melia Palma Bay

Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,5 km från stadskärnan

Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,8 km från stadskärnan

Hotel Joan Miró Museum

Hotel Joan Miró Museum

Carrer de Bartomeu Fons, 8, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

3,8 km från stadskärnan

Alua Leo

Alua Leo

C/ Manuela de Los Herreros nº12, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,6 km från stadskärnan

Js Palma Stay Adults Only

Js Palma Stay Adults Only

C/ Pins, 26, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

6,5 km från stadskärnan

Hipotels Playa de Palma Palace

Hipotels Playa de Palma Palace

7600 Avd. Fra Joan Llabres Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,5 km från stadskärnan

Hotel Palladium

Hotel Palladium

Paseo Mallorca, 40, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,8 km från stadskärnan

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,7 km från stadskärnan

Hotel Java

Hotel Java

Carrer de Goleta, 7, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km från stadskärnan

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Carrer De La Concepció 34, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,7 km från stadskärnan

Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,5 km från stadskärnan

Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

7610 Calle Caravel La Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km från stadskärnan

HM Tropical

HM Tropical

Carrer Marbella, 16, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

8,4 km från stadskärnan

Isla Mallorca & Spa

Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,9 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Palma de Mallorca – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Palma de Mallorca och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Palma de Mallorca, Spanien i april?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i april i Palma de Mallorca kan förvänta dig att betala cirka 340 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 181 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Palma de Mallorca. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 105 kr, med fler alternativ kring följande pris: 484 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Palma de Mallorca, Spanien?

När du hyr en bil i Palma de Mallorca kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Palma de Mallorca. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Palma de Mallorca under april månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Palma de Mallorca under april månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Palma de Mallorca har en medeltemperatur på 18 °C och en genomsnittlig nederbörd på 30 mm i april. Att hyra en Cabriolet i Palma de Mallorca kommer i genomsnitt kosta dig 387 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighetsgränsen i Palma de Mallorca är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Palma de Mallorca är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Palma de Mallorca bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500C i Palma de Mallorca?

Hur är vädret i Palma de Mallorca, Spanien i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Palma de Mallorca under mars månad på 13 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Palma de Mallorca representativt för resten av Balearerna?

Om du letar efter en hyrbil i Palma de Mallorca för en bilresa till närliggande områden under mars månad är det viktigt att veta att resten av Balearerna vanligtvis har en temperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 35 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Palma de Mallorca?

Priserna för bilar i Palma de Mallorca uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Palma de Mallorca?

Av mars 2024 finns det 90 bolag att välja mellan för bilar i Palma de Mallorca.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Palma de Mallorca. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

För att få hyra en bil i Palma de Mallorca måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Palma de Mallorca?

Att boka en hyrbil i Palma de Mallorca via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Palma de Mallorca?

När du har sökt efter en hyrbil i Palma de Mallorca visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Palma de Mallorca med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Palma de Mallorca som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Palma de Mallorca på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Palma de Mallorca.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Palma de Mallorca som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Palma de Mallorca.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Palma de Mallorca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Palma de Mallorca


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners