Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Vill du hyra en bil billigt i Palma de Mallorca, Balearerna? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Palma de Mallorca, Balearerna
Ekonomi100 kr per dag
Kompakt116 kr per dag
Medelstor164 kr per dag
Minibuss284 kr per dag
Mini65 kr per dag
Medelstor SUV147 kr per dag
Kompakt SUV147 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Palma de Mallorca

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Palma de Mallorca

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Palma de Mallorca?

De billigaste hyrbilarna i Palma de Mallorca hittas generellt genom CLICK RENT . När du bokar med CLICK RENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 70 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Palma de Mallorca är 305 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Palma de Mallorca?

Ok Mobility har flest uthyrningskontor i Palma de Mallorca med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Palma de Mallorca?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Palma de Mallorca är Fiat 500, följt av modellen Volkswagen T-Cross. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat 500 i Palma de Mallorca för i genomsnitt 225 kr per dag, och så billigt som 74 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 245 kr per dag att hyra modellen Volkswagen T-Cross i Palma de Mallorca, även om du kan hitta priser för så lite som 109 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Palma de Mallorca, Balearerna

Hitta rätt hyrbil för dig i Palma de Mallorca

Liten bilar

82 kr - 463 kr

Alla biltyper

192 kr - 711 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Palma de Mallorca, Spanien är 253 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Palma de Mallorca, Spanien är november. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 82 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Palma de Mallorca, Spanien är 465 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Palma de Mallorca, Spanien är december. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 175 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Palma de Mallorca, Spanien är 1 014 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 480 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är 312 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 121 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är 812 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är december. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 321 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Palma de Mallorca, Spanien är 1 114 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Palma de Mallorca, Spanien är februari. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är 577 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien är november. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 119 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

65 kr/dag

(22 Jun - 3 Jul)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

100 kr/dag

(22 Jun - 3 Jul)
Skoda Fabia
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

113 kr/dag

(22 Jun - 3 Jul)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Palma de Mallorca

Alla större biluthyrningsfirmor i Palma de Mallorca, Balearerna

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,4

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,8

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

8,0

Goldcar Rental SP

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,5

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,2

Bäst

6,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

7,9

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

7,0

CLICK RENT

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

6,4

Ok Mobility

7 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

6,5

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,9

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

4,7

Bäst

5,4

Bra att veta om hyrbilar i Palma de Mallorca

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Palma de Mallorca.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigaste hyrbilen

144 kr

Mest populära modellen

Class Convertible
Den mest populära biluthyrningsfirman i Palma de Mallorca som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Record Go och Centauro
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Palma de Mallorca under de senaste 72 timmarna: Economy, SUV, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Palma de Mallorca är 144 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 333 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Palma de Mallorca under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Convertible. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Palma de Mallorca – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Palma de Mallorca och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Palma de Mallorca, Spanien i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Palma de Mallorca kan förvänta dig att betala cirka 370 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 201 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Palma de Mallorca. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 95 kr, med fler alternativ kring följande pris: 408 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Palma de Mallorca, Spanien?

När du hyr en bil i Palma de Mallorca kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Palma de Mallorca. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Palma de Mallorca under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Palma de Mallorca under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Palma de Mallorca har en medeltemperatur på 26 °C och en genomsnittlig nederbörd på 10 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Palma de Mallorca kommer i genomsnitt kosta dig 445 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighetsgränsen i Palma de Mallorca är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Palma de Mallorca är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Palma de Mallorca bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Palma de Mallorca, Spanien i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Palma de Mallorca under juni månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 20 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Palma de Mallorca representativt för resten av Balearerna?

Om du letar efter en hyrbil i Palma de Mallorca för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Balearerna vanligtvis har en temperatur på 21 °C och en nederbörd på omkring 20 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Palma de Mallorca?

Priserna för bilar i Palma de Mallorca uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Palma de Mallorca?

Av juni 2024 finns det 91 bolag att välja mellan för bilar i Palma de Mallorca.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Palma de Mallorca. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Palma de Mallorca?

För att få hyra en bil i Palma de Mallorca måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Palma de Mallorca?

Att boka en hyrbil i Palma de Mallorca via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Palma de Mallorca?

När du har sökt efter en hyrbil i Palma de Mallorca visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Palma de Mallorca med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Palma de Mallorca som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Palma de Mallorca på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Palma de Mallorca.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Palma de Mallorca som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Palma de Mallorca med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Palma de Mallorca.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Palma de Mallorca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Palma de Mallorca