Biluthyrning i Palma de Mallorca, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Palma de Mallorca, Spanien? Sök och jämför priser här

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
22 jun — 29 jun
Samma avlämingsplats
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tis 22/6
12:00
tis 29/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Palma de Mallorca, Spanien

Hitta den rätta hyrbilen

Liten Cars

29 kr - 230 kr

All Car Types

40 kr - 449 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Palma de Mallorca, Spanien är 135 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Palma de Mallorca, Spanien är november. Då är priset 79 % lägre än andra tider på året och kostar bara 29 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Palma de Mallorca, Spanien är 239 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien är 426 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är 196 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är 309 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Palma de Mallorca, Spanien är 433 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Palma de Mallorca, Spanien är 235 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Palma de Mallorca, Spanien är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Palma de Mallorca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Palma de Mallorca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Palma de Mallorca av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
357 kr/dag
Palma de Mallorca
Palma De Mallorca Airport
Citroen C2
357 kr/dag
Visa erbjudande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
362 kr/dag
Palma de Mallorca
Palma Airport
Kia Rio Hatchback
362 kr/dag
Visa erbjudande
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
368 kr/dag
Palma de Mallorca
Aeropuerto de Mallorca
Citroen C2
368 kr/dag
Visa erbjudande

Leverantörer av hyrbilar i Palma de Mallorca

Alla större biluthyrningsfirmor i Palma de Mallorca, Spanien
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

7,5
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

9,2

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

7,6
5 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

8,0

Information om din resa till Palma de Mallorca

Hur gammal ska man vara för att hyra bil på Mallorca?

För att hyra bil på Mallorca ska du ha fyllt 21 då detta är åldersgränsen för att hyra bil i Spanien. Det är dock mycket vanligt att biluthyrningen kräver att du är 23 år så kolla upp detta noggrant innan du bokar din bil. När du hyr bil och är under 25 tillkommer en extra avgift som ligger på cirka 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag. Någon övre åldersgräns finns inte men du ska ha ett giltigt körkort.

Viktigt att veta om trafikregler på Mallorca

Trafikreglerna på Mallorca är desamma som på det spanska fastlandet. Det som främst skiljer sig från svenska trafikregler är det är mycket stränga regler gällande att tala i mobil när du kör. Det är förbjudet att tala i mobil även med hörlurar. Det är också förbjudet att lyssna på mobil i headset eller att hantera bilens GPS under resan. Du ska alltid ha ditt körkort tillgängligt i bilen och både passagerare i för- och baksätet ska ha bälte på sig. Vägavgifter gäller på motorvägar som kallas för Autopista. Dessa avgifter betalas vid biltullar och du använder kort för att betala. Om du vill undvika att behöva stanna för att betala vid biltullarna kan du köpa en transponder så att du kan köra förbi tullarna. Avgiftsfria motorvägar kallas för Autovia.

Parkering

Parkering finns över hela Mallorca då ön är mycket anpassad för att ta sig runt med bil. Dyrast är att ställa bilen i centrala Palma eller andra större orter, medan du kan hitta avgiftsfria parkeringar utanför städerna. De flesta orter har relativt små stadskärnor så det går bra att parkera utanför centrum och sedan ta sig fram till fots eller med cykel. Om du råkar ut för böter vid parkering gäller att det är ungefär 30 procent billigare om du betalar direkt på plats. Annars kan du betala detta via polisstationen eller online.

Utflyktsmål i och omkring Mallorca

Med en hyrbil tar du dig enkelt omkring på Mallorca till olika sevärdheter och destinationer. Populära platser att besöka är Palma, grottorna Cuevas del Drach och Fortet Bellver. För härliga badstränder är det populärt att ta sig till badorten Cala Millor. Där hittar du även något av det bästa nattlivet på ön.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil på Mallorca behöver du ha två försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. Du behöver en 3e partsförsäkring samt en eldsförsäkring. Eldsförsäkringen står för skador som uppkommer på hyrbilen om den skadas vid en eldsvåda. Tredjepartsförsäkringen gäller för skador som hyrbilen gör på andra bilar eller personer. För det mesta har biluthyrarna erbjudanden för dessa typer av försäkringar direkt när du bokar hyrbilen. Du kan också köpa till självriskeliminering för att helt skydda dig för att behöva betala något om det blir en skada på hyrbilen. Du ska också kolla med din bank om en betalning för hyrbilen med deras kreditkort eller bankkort gör att en försäkring ingår. Annars kan du råka köpa extra försäkringar i onödan.

Kan man använda sitt svenska körkort på Mallorca, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil på Mallorca kan du använda ditt svenska körkort då detta gäller i Spanien. Ta dock med dig ditt pass eller nationella id-kort för att kunna visa upp i samband med att du behöver visa ditt körkort. Du behöver inte något internationellt körkort om du inte har ett körkort som är utfärdat utanför EES-länderna.

Var på Mallorca kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta och lämna din hyrbil på flera platser runt om Mallorca. Om du inte vill hämta och lämna bilen på samma ställe kan du när du söker efter hyrbil på momondo välja annan avlämningsplats för att se vilka andra platser som är tillgängliga för att lämna hyrbilen. För det mesta hämtas och lämnas bilarna på flygplatserna. Hos momondo jämför du priser mellan olika hyralternativ för att hyra en bil billigt för resan. Du kan även hitta bilar för långtidshyra, weekend-resor, hyrbil med fria mil och med billig kilometerkostnad.

Priser kontrollerade 23/09/2018.


Avstånd till populära hotell från Palma de Mallorca, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Palma de Mallorca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Palma de Mallorca

Hittills i juni har det gjorts 1 267 sökningar på momondo efter hyrbilar i Palma de Mallorca.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Palma de Mallorca för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Palma de Mallorca har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Dollar, Enterprise och Thrifty. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Palma de Mallorca. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Palma de Mallorca, Spanien i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Palma de Mallorca kan förvänta dig att betala cirka 85 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 12 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Palma de Mallorca. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 7 kr, med fler alternativ kring följande pris: 127 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Palma de Mallorca, Spanien?

När du hyr en bil i Palma de Mallorca kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Palma de Mallorca. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Palma de Mallorca under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Palma de Mallorca under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Palma de Mallorca har en medeltemperatur på 26 °C och en genomsnittlig nederbörd på 10 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Palma de Mallorca kommer i genomsnitt kosta dig 327 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har OK RENT A CAR i Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca, Spanien har 5 uthyrningskontor från OK RENT A CAR med ett genomsnittligt dagspris på 107 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighetsgränsen i Palma de Mallorca är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Palma de Mallorca är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Palma de Mallorca bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Palma de Mallorca, Spanien i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Palma de Mallorca under juni månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 20 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Temperaturerna i Palma de Mallorca är oftast höga under juni, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Palma de Mallorca representativt för resten av Balearerna?

Om du letar efter en hyrbil i Palma de Mallorca för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Balearerna vanligtvis har en temperatur på 21 °C och en nederbörd på omkring 20 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Palma de Mallorca

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Palma de Mallorca

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Mallorca

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Alcúdia, Cala Millor och Cala Ratjada inom Mallorca

Börja planera din resa till Palma de Mallorca