Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Spanien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Spanien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 22/7
mån 29/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Spanien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Spanien
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

66 kr/dag

(22 jul - 29 jul)
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

66 kr/dag

(22 jul - 31 jul)
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

72 kr/dag

(4 sep - 11 sep)
Volkswagen up!
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

74 kr/dag

(30 jul - 10 aug)
Toyota Yaris
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

74 kr/dag

(27 jul - 5 aug)
Ford Ka
Peugeot 508
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

77 kr/dag

(27 jul - 5 aug)
Peugeot 508
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

78 kr/dag

(21 jul - 24 jul)
Vauxhall Mokka
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

79 kr/dag

(4 sep - 11 sep)
Mini Hatch
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

86 kr/dag

(27 jul - 5 aug)
Toyota Yaris

Trender och insikter om att hyra bil i Spanien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Spanien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Spanien?

ORLANDO tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Spanien. Användare hittar ofta priser så låga som 80 kr/dag när de bokar via ORLANDO . Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via ORLANDO som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 335 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Spanien?

Enligt våra data är Goldcar Rental SP det populäraste biluthyrningsföretaget i Spanien. De senaste månaderna har 41% av våra användare valt Goldcar Rental SP som hyrbilsfirma. 11 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Goldcar Rental SP under sin vistelse i Spanien och ger dem ett betyg på 4,9 av 10.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Spanien?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Spanien. Företaget har 500 kontor varav många ligger i närheten av flygplatser och stadskärnor. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Alicante den mest populära destinationen i nuläget. Alicante har även 6 kontor från Sunnycars.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Spanien?

När det gäller att hyra bil i Spanien föredrar resenärer att hyra en Kompakt. Faktum är att 30 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 377 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Spanien

Hitta rätt hyrbil för dig i Spanien

Liten bilar

144 kr - 304 kr

Alla biltyper

253 kr - 503 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Spanien är 227 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Spanien är juni. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 144 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Spanien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Spanien är 414 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Spanien är januari. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 279 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Spanien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Spanien är 832 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Spanien är februari. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 278 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Spanien av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Spanien är 270 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Spanien är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 185 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Spanien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Spanien är 690 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Spanien är januari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 411 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 48% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Spanien av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Spanien är 844 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Spanien är mars. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 204 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Spanien är 369 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Spanien är januari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Spanien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Spanien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

66 kr/dag

(22 jul - 29 jul)
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

66 kr/dag

(22 jul - 31 jul)
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

72 kr/dag

(4 sep - 11 sep)
Volkswagen up!

Hyrbilsleverantörer i Spanien

Alla större biluthyrningsfirmor i Spanien

Sunnycars

500 platser

keddy by Europcar

260 platser

Enterprise Rent-A-Car

199 platser

Free2Move

196 platser

Europcar

192 platser

Alquicoche

163 platser

Avis

154 platser

Budget

139 platser

Biluthyrning i Spanien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Spanien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Spanien?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Spanien. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Spanien?

Enligt siffror från 2019 ligger Spanien som nummer 11 i världen då det kommer till vägkvalitet. Landet har ett vägkvalitetsbetyg på 5,8 av 7, där 7 är det högsta betyget. Tänk på att faktorer som väder och vägarbete under ditt besök kan påverka vägbanans kvalitet.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Spanien?

0,50 ‰ är den lagliga gränsen för alkoholhalt i blodet i Spanien vid körning. Om din halt överstiger denna gräns ses det som rattfylleri vid körning och du kan komma att få böter, indraget körkort och andra straff. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Spanien är 18. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

Hur mycket kostar bensinen i Spanien?

Förra veckan kostade bensinpriset i Spanien 18,20 kr per liter i genomsnitt. Priserna varierar beroende på vilken stad du besöker, årstid och det ekonomiska läget i landet. Om du inte är helt säker på att du vill hyra bil i Spanien har Egypten några av världens lägsta bensinpriser på 2,95 kr per liter förra veckan. Hong Kong har och andra sidan de dyraste genomsnittspriserna på 34,08 kr per liter men är fortfarande ett bra alternativ för den som vill hyra bil.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Spanien?

Priserna för bilar i Spanien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Spanien?

Det finns 4 333 bolag tillgängliga för bilar i Spanien från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Spanien?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Spanien. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Spanien?

Vid biluthyrning i Spanien måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Spanien?

Att boka en hyrbil i Spanien via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Spanien?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Spanien. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Spanien med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Spanien.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Spanien på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Spanien med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Spanien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Spanien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Spanien med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Spanien.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Spanien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 22/7
12:00
mån 29/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Spanien