Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Ungern

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Ungern? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Ungern

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Ungern
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

170 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

218 kr/dag

(24 jun - 28 jun)
Renault Captur
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

233 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

238 kr/dag

(22 jun - 13 jul)
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

238 kr/dag

(22 jun - 13 jul)
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

244 kr/dag

(22 jun - 13 jul)
Opel Corsa
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

265 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Opel Corsa
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

284 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

294 kr/dag

(22 jun - 13 jul)
Renault Captur

Trender och insikter om att hyra bil i Ungern

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Ungern

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Ungern?

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Ungern Klass Wagen via vilken användare kan hitta priser så låga som 232 kr per dag. Användare som bokar sin bil med Klass Wagen tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 500 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Ungern?

Klass Wagen är det populäraste biluthyrningsföretaget i Ungern och 51 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. Klass Wagen har 9 recensioneroch ett betyg på 7,1 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Ungern?

Med 27 kontor i Ungern är Sunnycars det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Överväg att besöka Budapest som är den mest populära staden i Ungern. Här har Sunnycars över 7 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Ungern?

Resenärer i Ungern väljer ofta att hyra en Kompakt. Detta kan bero på vädret under deras vistelse, aktiviteter de har planerat eller deras budget. Under de senaste 30 dagarna hyrde 40 % av våra användare en Kompakt under sitt besök i Ungern för ett genomsnittligt pris på 502 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Ungern

Hitta rätt hyrbil för dig i Ungern

Liten bilar

208 kr - 424 kr

Alla biltyper

275 kr - 1 025 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Ungern är 291 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Ungern är november. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 208 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ungern av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Ungern är 690 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Ungern är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 318 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ungern av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Ungern är 1 510 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Ungern är augusti. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 1 389 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Ungern är 566 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Ungern är februari. Då är priset 79% lägre än under resten året och ligger på bara 122 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ungern av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Ungern är 979 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Ungern är april. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 478 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ungern av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Ungern är 1 972 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Ungern är juli. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 1 397 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 71% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

170 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

218 kr/dag

(24 jun - 28 jun)
Renault Captur
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

233 kr/dag

(24 jun - 1 jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Ungern

Alla större biluthyrningsfirmor i Ungern

Sunnycars

27 platser

Avis

22 platser

keddy by Europcar

18 platser

Hertz

17 platser

Europcar

15 platser

Sixt

14 platser

FLIZZR

10 platser

Free2Move

8 platser

Biluthyrning i Ungern

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ungern och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Ungern?

Om du hyr bil i Ungern tänk då på att du alltid måste köra på höger sida av vägen.

Hur bra är vägarna i Ungern?

Ungern rankade 58 av 137 länder världen över gällande vägkvalitet 2019. På en skala från 1 till 7 fick Ungern 4,2 i betyg för vägkvalitet. Tänk dock på att vägbanans kvalitet i Ungern kan variera beroende på vilken del av landet du besöker.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Ungern?

Den högsta alkoholhalten du får ha i kroppen och samtidigt lagligt köra ett fordon i Ungern är 0,00 ‰. Dock kan vissa regioner och städer i Ungern ha sina egna gränser, så det är därför viktigt att du gör din research innan du reser. Om du är yngre än 18 år, vilket är åldersgränsen för lagligt alkoholintag i Ungern, kan det få strikta påföljder om du kör efter att du druckit. Kom ihåg att det aldrig är en bra idé att dricka och köra, oavsett hur gammal du är.

Hur mycket kostar bensinen i Ungern?

Förra veckan var det genomsnittliga priset på bensin i Ungern 17,14 kr per liter. Om du har en liten budget och vill hyra bil kan det vara värt att överväga ett land med lägre bensinpriser som Egypten med ett genomsnittspris på 2,95 kr per liter. Hong Kong är ett annat bra land att besöka om du oroar dig för bensinpriset då det låg på omkring 33,76 kr per liter förra veckan.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Ungern?

Priserna för bilar i Ungern uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Ungern?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Ungern är 207 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Ungern?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Ungern. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Ungern?

För att få hyra en bil i Ungern måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Ungern?

Du bör boka en hyrbil i Ungern med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ungern?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ungern tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Ungern med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Ungern och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Ungern på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Ungern med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Ungern som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Ungern.

Kan jag söka efter hyrbilar i Ungern med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Ungern.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Ungern

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Ungern

Hitta hyrbilar i dessa populära städer i Ungern