Hyrbilar i Ungern

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Ungern? Sök och jämför priser här!

Budapest, Ungern
7 apr — 14 apr
Samma avlämingsplats
Budapest, Ungern
fre 7/4
12:00
fre 14/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Ungern

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Ungern
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

208 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

254 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Renault Captur
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

266 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Citroen C3
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

299 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

304 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

310 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

368 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Volkswagen Golf
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

407 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Volkswagen T-ROC
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

421 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Mercedes-Benz GLA

Information om biluthyrning i Ungern

En aspekt av att köra runt i Ungern vid en billig biluthyrning är att poliskontrollerna kan vara täta och att det är nolltolerans mot alkohol i samband med körning. Trots att det kan bildas mycket snö och is på de ungerska vägarna vintertid finns det inga krav på vinterdäck. Det får inte finnas dubb på vinterdäcken, men det är OK att använda snökedjor på dem. Sikten är relativt god när du kör i det ungerska och låglänta landskapet, men se upp för bilister som kör för fort eller kommer för nära. Tänk på att du måste köra om bussar och spårvagnar på höger sida. I Ungern råder högertrafik som i de flesta andra länder och du parkerar endast på höger sida, om inte gatan är enkelriktad. Om du inte följer parkeringsreglerna kan du få böter och hjullås kan sättas på bilen. En annan regel är att inte tuta nattetid när du kör genom tätbebyggda områden.

Biluthyrning i Ungern kan vara spännande att testa, men det är inte möjligt för alla eftersom det finns vissa begränsningar när det kommer till ålder. Minimiålder brukar vara 21 år, och ibland kan åldersgränsen vara 25 beroende på vilken typ av bilmodell det gäller. Det kan också läggas på en extra avgift om du har en låg ålder. Om du har haft körkortet i mindre än ett år får du oftast inte hyra bil. Eftersom det finns vägavgifter i Ungern är det viktigt att ha en så kallad vägvinjett i bilen som visar att du betalt avgiften. Du kan skaffa denna på en av bensinstationerna. Tänk på att aldrig lämna kvar något i bilen om du parkerar den över natten. Ha med både körkort och pass under körningen och glöm inte heller dokumenten du fått från biluthyrningsföretaget.

Det är mycket att tänka på när du vill hyra bil i Ungern, och förutom trafikregler och biluthyrningskostnad kan det också vara bra att undersöka var trafiken är som tätast. Eftersom Budapest är landets huvudstad och hem till många människor är trafiken här självklart intensiv, och du gör klokast i att undvika rusningstid. Det bildas gärna köer och trafikflödet kan vara hetsigt, vilket inte sällan orsakar olyckor. Under semestertid är det många badgäster som vallfärdar till sjön Balaton för att svalka sig och därmed kan vägarna till och från platsen vara vältrafikerade. Det är också vanligt att mycket trafik kör på E60 som förbinder österriska Wien och Budapest. Det är inte heller ovanligt att stora långtradare fraktar gods mellan länderna på denna väg. Det mest kompakta vägnätet finns vid de största vägarna som ligger runt Budapest och i landets nordvästra delar. Ett exempel är vägen mellan Györ och Szombathely.


Erbjudanden på hyrbilar i Ungern

Hitta rätt hyrbil för dig i Ungern

Bilar i Liten

167 kr - 532 kr

Alla biltyper

282 kr - 1 800 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Ungern är 309 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Ungern är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 167 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 59 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Ungern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Ungern är 638 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Ungern är februari. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 247 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Ungern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Ungern är 1 011 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Ungern är mars. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 798 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Ungern är 788 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Ungern är november. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 206 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Ungern som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Ungern är 1 175 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Ungern är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 531 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ungern. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ungern kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

208 kr/dag

(5 apr - 13 apr)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

254 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Renault Captur
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

266 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Citroen C3

Hyrbilsleverantörer i Ungern

Alla större biluthyrningsfirmor i Ungern

Avis

20 platser

keddy by Europcar

18 platser

Hertz

17 platser

Europcar

15 platser

Sixt

13 platser

FLIZZR

9 platser

Sunnycars

8 platser

GREEN MOTION

4 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Ungern

Nedan visas de mest populära hotellen i Ungern

Biluthyrning i Ungern

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ungern och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Ungern GREEN MOTION via vilken användare kan hitta priser så låga som 207 kr per dag. Användare som bokar sin bil med GREEN MOTION tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 360 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Klass Wagen är det populäraste biluthyrningsföretaget i Ungern och 74 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. Klass Wagen har 8 recensioneroch ett betyg på 7,0 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.


Biluthyrning i populära städer i Ungern

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Ungern

Hyrbilar på populära flygplatser i Ungern

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Ungern

Börja planera din resa till Ungern


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Ungern med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ungern tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.