Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Storbritannien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Storbritannien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Storbritannien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Storbritannien
Mercedes-Benz E-Class
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare

74 kr/dag

(25 jul - 29 jul)
Mercedes-Benz E-Class
Nissan Pathfinder
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare

76 kr/dag

(25 jul - 29 jul)
Nissan Pathfinder
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

187 kr/dag

(21 aug - 24 aug)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

195 kr/dag

(30 jul - 2 aug)
Renault Captur
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

198 kr/dag

(30 jul - 4 aug)
Skoda Octavia
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

199 kr/dag

(28 jul - 9 aug)
Skoda Fabia
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

200 kr/dag

(28 jul - 9 aug)
Vauxhall Mokka
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

202 kr/dag

(30 jul - 4 aug)
Volkswagen T-ROC
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

218 kr/dag

(26 jul - 3 aug)
Mini Hatch

Trender och insikter om att hyra bil i Storbritannien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Storbritannien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Storbritannien?

De billigaste hyrbilarna i Storbritannien hittas ofta genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 252 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Storbritannien 554 kr/dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Storbritannien?

GREEN MOTION är det populäraste biluthyrningsföretaget i Storbritannien och 45 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. GREEN MOTION har 216 recensioneroch ett betyg på 4,9 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Storbritannien?

Om du har planer på att resa till Storbritannien och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Enterprise Rent-A-Car är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 485 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Överväg att besöka London som är den mest populära staden i Storbritannien. Här har Enterprise Rent-A-Car över 25 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Storbritannien?

Resenärer i Storbritannien väljer ofta att hyra en Kompakt. Detta kan bero på vädret under deras vistelse, aktiviteter de har planerat eller deras budget. Under de senaste 30 dagarna hyrde 34 % av våra användare en Kompakt under sitt besök i Storbritannien för ett genomsnittligt pris på 595 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Storbritannien

Hitta rätt hyrbil för dig i Storbritannien

Liten bilar

301 kr - 591 kr

Alla biltyper

381 kr - 833 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Storbritannien är 414 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Storbritannien är oktober. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 301 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Storbritannien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Storbritannien är 622 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Storbritannien är januari. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 386 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Storbritannien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Storbritannien är 980 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Storbritannien är november. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 532 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Storbritannien av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Storbritannien är 535 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Storbritannien är februari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 318 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Storbritannien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Storbritannien är 1 264 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Storbritannien är januari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 654 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Storbritannien är 1 344 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Storbritannien är januari. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 1 169 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

187 kr/dag

(21 aug - 24 aug)
Toyota Yaris

Hyrbilsleverantörer i Storbritannien

Alla större biluthyrningsfirmor i Storbritannien

Enterprise Rent-A-Car

485 platser

Free2Move

362 platser

keddy by Europcar

347 platser

Sunnycars

271 platser

Europcar

243 platser

Firefly

201 platser

Hertz

166 platser

Budget

122 platser

Biluthyrning i Storbritannien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Storbritannien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Storbritannien?

I Storbritannien kör man alltid på vänster sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Storbritannien?

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,80 ‰ i Storbritannien, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Storbritannien om du har en alkoholhalt som överstiger 0,80 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Storbritannien har strikta lagar för personer som dricker och kör när de är yngre än den legala åldern för alkoholkonsumtion på 18 år.

Hur mycket kostar bensinen i Storbritannien?

I genomsnitt var priset på bensin i Storbritannien 19,55 kr per liter förra veckan. Enligt våra siffror har Storbritannien varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Egypten de lägsta priserna på 2,96 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 34,45 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Storbritannien?

Priserna för bilar i Storbritannien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Storbritannien?

Det finns 3 752 bolag tillgängliga för bilar i Storbritannien från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Storbritannien?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Storbritannien. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Storbritannien?

Vid biluthyrning i Storbritannien måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Storbritannien?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Storbritannien eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Storbritannien?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Storbritannien. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Storbritannien med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Storbritannien och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Storbritannien på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Storbritannien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Storbritannien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Storbritannien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Storbritannien med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Storbritannien med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Storbritannien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/7
12:00
tors 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Storbritannien