Hyrbilar i Storbritannien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Storbritannien? Sök och jämför priser här!

London, England, Storbritannien
21 aug — 28 aug
Samma avlämingsplats
London, England, Storbritannien
sön 21/8
12:00
sön 28/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Storbritannien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Storbritannien
Tesla Model S
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

59 kr/dag

(19 aug - 15 sep)
Tesla Model S
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

25 kr/dag

(28 aug - 31 aug)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

34 kr/dag

(29 aug - 1 sep)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

28 kr/dag

(29 aug - 1 sep)
Mini Hatch
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

34 kr/dag

(18 aug - 22 aug)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

27 kr/dag

(18 aug - 22 aug)
Renault Captur
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

22 kr/dag

(28 aug - 31 aug)
Smart Fortwo

Information om biluthyrning i Storbritannien

När du vill testa biluthyrning i Storbritannien väntar dig ett mångsidigt land med gott om stora städer och unika stopp på vägen. Här finns både landsbygd och kustsamhällen med charmig prägel. Det som gör körupplevelsen i Storbritannien unik är att de har högertrafik och att engelsmännen inte anger avstånd i kilometer utan i miles. Detta kan komplicera resan något, men motorvägarna är tullfria vilket däremot gör resan smidigare. Dock finns det trängselavgifter i London och alla som åker i bilen är tvungna att använda säkerhetsbälten. Var beredd på att få möte på de smala och slingriga landsvägarna och se upp för fotgängare som närmar sig från fel sida. I London markeras detta tydligt av omsorg för turisterna. Det finns såklart ett tak för promillehalten, men faktum är att Storbritannien har en av de generösaste gränserna i Europa.

Det finns en del grundkrav att hålla reda på inför en biluthyrning i Storbritannien. Du måste till exempel förvara de papper och avtal du får från biluthyrningsföretaget i handskfacket, både av försäkringsskäl och om du skulle bli stoppad av polisen. Självklart gäller ditt körkort med ett körtillstånd som fungerar internationellt. Använd det för att undvika missförstånd om du skulle fastna i en poliskontroll. Se till att skaffa den extrautrustning som krävs för att alla ska kunna åka med i bilen, som till exempel bilbarnstol för de små barnen. Åldersgränsen för billiga hyrbilar brukar vara 21 år. Dessutom brukar det finnas en övre åldersgräns vid 70 år. För någon som nyligen tagit körkort och som har en låg ålder kan det därför vara svårt att få köra en hyrbil. Var också uppmärksam på nya regler som uppstått i samband med Brexit.

När du testar att hyra bil i Storbritannien kan du se fram emot att besöka många stora och pampiga städer. Det myllrande London är såklart en av dem, och här är trafiken mycket intensiv. Du delar gatorna med turistbussar, taxi och alla de som arbetar i staden dagtid. Motorvägarna mellan städerna har mycket trafik, inte minst mellan Birmingham och industristaden Manchester som också ansluter till flera andra vägar som leder till Liverpool och Sheffield. Den stora motorvägen mellan London och Bristol, väg M4, är också en gigantisk trafiknod som går tvärs över landet. Den stad som däremot intar pokalplatsen med mest trafikstockning är skotska Edinburgh. I London har trängselavgifter och kollektivtrafik minskat trafiken något vilket drar ner på den tid som tillbringas i långa bilköer.

En vägsträcka som anses vara mycket trevlig är vägen mellan Cheddar och Ashwick där du kör över Mendip-bergen i området Somerset, som ligger i sydvästra England. Överlag väntar trevliga överraskningar runt knuten om du kör längs kusten i södra England och med närheten till Brighton är det aldrig långt till mysiga badorter och trevliga bed and breakfast-hotell. Om du satsar på biluthyrning i Storbritannien för att utforska Skottland kan det vara en god idé att köra på väg A82 på Skotska högländerna. Vid Yttre Hebriderna i Skottland finns det även en enfilig väg som tar dig ut i det skotska landskapet där vindarna blåser friskt. I området Yorkshire kan du köra på små, charmiga vägar och även se ett eller annat får passera över vägen. Nationalparken i närheten av Peak District gör att både målet och vägen dit blir en belöning. Storbritannien är en härlig upplevelser för alla bilförare.


Erbjudanden på hyrbilar i Storbritannien

Hitta rätt hyrbil för dig i Storbritannien

Bilar i Liten

96 kr - 866 kr

Alla biltyper

162 kr - 1 702 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Storbritannien är 460 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Storbritannien är februari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 96 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Storbritannien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Storbritannien är 732 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Storbritannien är januari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 216 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Storbritannien är 1 253 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Storbritannien är december. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 1 065 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Storbritannien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Storbritannien är 756 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Storbritannien är januari. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 131 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Storbritannien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Storbritannien är 1 029 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Storbritannien är januari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 301 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Storbritannien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Storbritannien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

25 kr/dag

(28 aug - 31 aug)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

27 kr/dag

(18 aug - 22 aug)
Renault Captur
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

22 kr/dag

(28 aug - 31 aug)
Smart Fortwo

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Storbritannien

Sevärdheter i närheten:

Wembley Arena15,4 km
Wembley Stadion15,5 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km
Berkeley Square21,9 km

Sevärdheter i närheten:

Wembley Stadion241,1 km
Wembley Arena241,2 km
Marble Arch249,7 km
Hyde Park249,8 km
Wigmore Hall249,8 km

Sevärdheter i närheten:

Wembley Stadion528,6 km
Wembley Arena528,7 km
Wigmore Hall536,1 km
Marble Arch536,2 km
Hyde Park536,5 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Storbritannien

Nedan visas de mest populära hotellen i Storbritannien

Biluthyrning i Storbritannien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Storbritannien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Storbritannien hittas ofta genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 119 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Storbritannien 895 kr/dag.

GREEN MOTION är det populäraste biluthyrningsföretaget i Storbritannien och 19 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. GREEN MOTION har 60 recensioneroch ett betyg på 5,3 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Om du har planer på att resa till Storbritannien och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Enterprise är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 449 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Överväg att besöka London som är den mest populära staden i Storbritannien. Här har Enterprise över 23 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

I Storbritannien kör man alltid på vänster sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,80 ‰ i Storbritannien, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Storbritannien om du har en alkoholhalt som överstiger 0,80 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Storbritannien har strikta lagar för personer som dricker och kör när de är yngre än den legala åldern för alkoholkonsumtion på 18 år.

Resenärer i Storbritannien väljer ofta att hyra en Economy. Detta kan bero på vädret under deras vistelse, aktiviteter de har planerat eller deras budget. Under de senaste 30 dagarna hyrde 20 % av våra användare en Economy under sitt besök i Storbritannien för ett genomsnittligt pris på 156 kr per dag.

I genomsnitt var priset på bensin i Storbritannien 22,72 kr per liter förra veckan. Enligt våra siffror har Storbritannien varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Algeriet de lägsta priserna på 3,25 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 30,23 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.


Biluthyrning i populära regioner i Storbritannien

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Storbritannien

Hyrbilar på populära flygplatser i Storbritannien

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Storbritannien

Börja planera din resa till Storbritannien


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Storbritannien eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Storbritannien. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Storbritannien och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Storbritannien.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Storbritannien.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Storbritannien med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.