Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Norge

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Norge? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Norge

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Norge
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

418 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

428 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Mini Hatch
Seat Tarraco
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

522 kr/dag

(26 jul - 2 aug)
Seat Tarraco
Seat Tarraco
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

676 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Seat Tarraco
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

682 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Toyota Corolla
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

688 kr/dag

(26 jul - 2 aug)
Skoda Rapid
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

703 kr/dag

(26 jul - 29 jul)
Toyota Corolla
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

716 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Volkswagen T-ROC
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

728 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Nissan Qashqai

Trender och insikter om att hyra bil i Norge

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Norge

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Norge?

De billigaste hyrbilarna i Norge hittas ofta genom Avis. När du bokar med Avis kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 432 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Norge 1 325 kr/dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Norge?

Enligt våra data är Hertz det populäraste biluthyrningsföretaget i Norge. De senaste månaderna har 33% av våra användare valt Hertz som hyrbilsfirma. 106 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Hertz under sin vistelse i Norge och ger dem ett betyg på 6,3 av 10.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Norge?

Hertz är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Norge. Med 139 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Norge kan Oslo vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Hertz 10 uthyrningskontor.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Norge?

När det gäller att hyra bil i Norge föredrar resenärer att hyra en Kompakt. Faktum är att 31 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 1 026 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Norge

Hitta rätt hyrbil för dig i Norge

Liten bilar

381 kr - 949 kr

Alla biltyper

373 kr - 1 620 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Norge är 728 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Norge är november. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 381 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Norge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Norge av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Norge är 980 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Norge är november. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 239 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Norge av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Norge är 1 410 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Norge är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 579 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Norge av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Norge är 1 018 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Norge är oktober. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 448 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Norge av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Norge är 1 063 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Norge är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 805 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norge. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norge kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

418 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

428 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Norge

Alla större biluthyrningsfirmor i Norge

Hertz

139 platser

Avis

134 platser

Sunnycars

105 platser

keddy by Europcar

97 platser

Sixt

93 platser

Budget

80 platser

Europcar

65 platser

Shouqi

32 platser

Biluthyrning i Norge

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Norge och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Norge?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Norge måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Norge?

Norge har en vägkvalitet på 4 på en skala mellan 1 och 7, där 1 utgör det lägsta betyget. Detta gör att Norge ligger som nummer 65 av 137 länder gällande vägförhållanden. Tänk på att vägkvaliteten kan variera beroende på vilken del av Norge du besöker.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Norge?

0,20 ‰ är den lagliga gränsen för alkoholhalt i blodet i Norge vid körning. Om din halt överstiger denna gräns ses det som rattfylleri vid körning och du kan komma att få böter, indraget körkort och andra straff. Norge har strikta lagar för personer som dricker och kör när de är yngre än den legala åldern för alkoholkonsumtion på 18 år.

Hur mycket kostar bensinen i Norge?

I genomsnitt var priset på bensin i Norge 22,19 kr per liter förra veckan. Om du inte bestämt dig för att hyra bil i Norge överväg då Egypten. Bensinpriserna där är några av de lägsta i världen med en kostnad på 2,96 kr per liter förra veckan. Hong Kong är ett annat bra ställe att besöka och hyra en bil på, men tänk på att bensinpriserna där kan var dyra och ligga på runt 34,45 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Norge?

Priserna för bilar i Norge uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Norge?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Norge är 860 från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Norge?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Norge. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Norge?

För att få hyra en bil i Norge måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Norge?

Att boka en hyrbil i Norge via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Norge?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Norge. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Norge med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Norge.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Norge på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Norge.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Norge som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Norge med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Norge med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Norge på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Norge

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/7
12:00
tors 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Norge