Biluthyrning i Korfu, Grekland

Vill du hyra en bil billigt i Korfu, Grekland? Sök och jämför priser här

Korfu, II, Grekland
29 jan — 5 feb
Samma avlämingsplats
Korfu, II, Grekland
lör 29/1
12:00
lör 5/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Korfu, Grekland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

50 kr - 361 kr

Alla biltyper

50 kr - 867 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Korfu, Grekland är 100 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Korfu, Grekland är januari. Då är priset 51 % lägre än andra tider på året och kostar bara 50 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Korfu. Genomsnittspriset för en hyrbil i Korfu kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Korfu av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Korfu

Alla större biluthyrningsfirmor i Korfu, Grekland
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

3,9
3 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

5,9

Övergripande

5,9

Bäst

5,9
11 platser
5 platser
5 platser
4 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Korfu, Grekland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Korfu Ioannis Kapodistrias flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Korfu

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Korfu för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Korfu även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Budget och Europcar.. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Korfu har lägst priser för hyrbilar?

  Kings Rental Corfu Har generellt de billigaste dagspriserna i Korfu på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 238 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 125 kr per dag för deras hyrbilar i Korfu.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Korfu, Grekland?

  Hyrbilar i Korfu från populära uthyrningsfirmor som Autocandia, Budget och Europcar kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Korfu, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Korfu under februari månad?

  För resor till Korfu i februari månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Korfu under februari månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 12 °C respektive 98 mm. Att hyra en Ekonomi i Korfu kommer i genomsnitt kosta dig 253 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har GREEN MOTION i Korfu?

  GREEN MOTION är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Korfu, Grekland. Med 3 uthyrningskontor i Korfu, Grekland kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 332 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Korfu, Grekland?

  Hastighetsgränsen i Korfu är 50 km/t om inget annat anges. Korfu har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Korfu ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Korfu?

  När du hyr en bil i Korfu väljer de flesta av våra användare modellen Fiat Panda för 186 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Ka för ett genomsnittspris på 146 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Fiat Panda i Korfu för så lite som 28 kr/dag och modellen Ford Ka för så lite som 32 kr/dag.

 • Hur är vädret i Korfu, Grekland i januari?

  Under januari är medeltemperaturen i Korfu 10 °C och den förväntade nederbörden är 94 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Korfu.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Korfu under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Korfu. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Korfu tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Ford Ka och Hyundai Accent.

 • Är vädret i Korfu representativt för resten av Joniska öarna?

  Den som vill hyra en bil i Korfu för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Joniska öarna under januari månad vanligtvis ligger runt 11 °C med en nederbörd på omkring 97,5 mm.


Hyra bil i andra städer i Grekland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Aten, Thessaloníki och Chania i Grekland

Hyrbilar på flygplatser i Korfu

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Korfu

Börja planera din resa till Korfu