Hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Kristianstad, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Kristianstad, Sverige
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Kristianstad, Sverige
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Kristianstad, Skåne län
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

52 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

145 kr/dag

(24 dec - 26 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

63 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Opel Corsa
Volkswagen Passat Variant
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

70 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Volkswagen Passat Variant
Audi A6 Avant
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

92 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Audi A6 Avant

Viktig information om hyrbilar i Kristianstad

För att hyra bil i Kristianstad gäller åldersgränsen 18 år. Det finns inte någon övre åldersgräns utan det gäller bara att du ska ha ett giltigt körkort. Via momondo kan du söka för att hyra en bil billigt för din vistelse i Kristianstad. Genom att jämföra priser kan du hitta det billigaste alternativet för din resa. Tänk dock på att de priser som listas i sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder. Biluthyrningar lägger nämligen till en avgift om du är under 24 år gammal.

I Kristianstad gäller samma trafikregler som i resten av Sverige. När du ska köra på en ny ort har du dock skyldighet att även ta reda på de lokala regler och trafikföreskrifter som gäller. Dessa hittar du samlade hos transportstyrelsen. Bland annat finns särskilda regler för vissa områden och gator. Vid centrala Södra Kaserngatan gäller bland annat ett gångfartsområde. Detta innebär att bilens hastighet ska anpassas till de gåendes villkor. Måna lokala regler gäller hastighetsbestämmelser i olika områden samt parkeringsregler.

Det är relativt enkelt att hitta parkering för din hyrbil i Kristianstad då kommunen har ett flertal parkeringsplatser, parkeringshus samt gatuparkeringsalternativ. I Kristianstad gäller olika parkeringszoner som har olika parkeringsavgifter. Inne i den mest centrala delen av staden kostar det cirka 12 SEK per timme att parkera. Om du ställer bilen i stadsdelen Östermalm, strax intill centrum, kostar det 6 sek per timme. Ännu längre bort, i området Parkstaden, ligger avgiften på 4 SEK per timme. Parkeringsavgifterna kan betalas med SMS eller via parkeringsautomater som tar mynt och betalkort. Du kan också betala genom att ladda ner parkerings-apparna Way to park och Parkster.

Om du hyr bil under din vistelse i Kristianstad har du möjlighet att utforska stadens omgivningar. I norr hittar du stora skogslandskap med vandringsleder och campingplatser. Ute vid kusten är det istället utflykter till stränderna kring Åhus som är ett populärt resmål, särskilt mitt under sommaren. I söder hittar du bergigare områden samt den stora Kristianstadsslätten med bondgårdar och odlingar.

För att hyra bil i Kristianstad kräver inte biluthyrningen att du har någon särskild försäkring. Det är dock starkt rekommenderat att du köper till försäkringar för att skydda dig om något skulle hända. Utan försäkring kan du råka på höga kostnader vid stöld eller skada på bilen. De flesta biluthyrare har erbjudanden i och med att du gör din bokning av hyrbilen och du kan då lägga till olika försäkringsalternativ. Med en självriskeliminering behöver du inte stå för någon kostnad om något skulle hända med bilen och med de billigare alternativen självrisk- och stöldriskreducering reduceras kostnaderna kraftigt vid stöld eller skada. Innan du köper till en försäkring ska du kolla med ditt försäkringsbolag och din bank om du redan täcks av någon av deras försäkringar. Bland annat erbjuder många banker och kortföretag försäkringar helt gratis om du betalar bokningen med deras kort.

För att hyra bil i Kristianstad behöver du antingen ett svenskt körkort eller ett körkort som är utfärdat inom EES-länderna. Om ditt körkort är utfärdat någon annanstans behöver du ha med dig ett internationellt körkort tillsammans med originalkörkortet då detta fungerar som en översättning.

Sök hos momondo för att hitta en hyrbil som passar för din resa. Du kan filtrera sökningen på vilka platser du vill hämta och lämna din hyrbil. Det går bra att göra detta på olika platser, du behöver bara välja alternativet ”annan avlämningsplats” och ange var du vill lämna hyrbilen. Bland annat kan du hämta och lämna hyrbilar på Kristianstads flygplats samt olika hyrbilsföretag som ligger inne i centrum. Via momondos sökfunktion kan du hitta en hyrbil med billig kilometerkostnad, hyrbil med fria mil, bilar för långtidshyra och tilläggsalternativ som GPS, cykelställ och barnstol.


Erbjudanden på hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Kristianstad

Bilar i Liten

424 kr - 1 012 kr

Alla biltyper

893 kr - 1 403 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kristianstad, Sverige är 644 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kristianstad, Sverige är december. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Kristianstad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Kristianstad, Sverige är 1 053 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Kristianstad, Sverige är december. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 741 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Kristianstad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Kristianstad, Sverige är 1 272 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Kristianstad, Sverige är augusti. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 844 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kristianstad, Sverige är 999 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kristianstad, Sverige är september. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 489 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Kristianstad, Sverige är 1 433 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Kristianstad, Sverige är februari. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 788 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Kristianstad, Sverige är 1 313 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Kristianstad, Sverige är augusti. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 844 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Kristianstad som hittats på momondo under den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

52 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Kristianstad

Alla större biluthyrningsfirmor i Kristianstad, Skåne län

MABI

4 platser

Hertz

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

2 platser

Europcar

2 platser

Sixt

2 platser

Ace

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Kristianstad

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kristianstad.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Compact, Economy, Standard

Billigaste hyrbilen

377 kr

Mest populära modellen

Audi A3 Sportback
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kristianstad som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kristianstad under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kristianstad är 377 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 786 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kristianstad under de senaste 7 dagarna är av modellen Audi A3 Sportback. Våra användare föredrar också Renault Clio som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Kristianstad

Nedan visas de mest populära hotellen i Kristianstad

Att köra med hyrbil i Kristianstad – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kristianstad och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i januari i Kristianstad kan förvänta dig att betala cirka 597 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 552 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Kristianstad. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 498 kr till 641 kr.

Generellt sett har Hertz de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 595 kr per dag för hyrbilar i Kristianstad. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 3 uthyrningskontor i Kristianstad är 331 kr per dag.

Resenärer som hyr bil i Kristianstad bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Kristianstad ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Kristianstad omkring i Skåne län eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 1 °C och en eventuell nederbörd på 70 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Kristianstad

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Kristianstad

Hyrbilstyper som är extra populära i Kristianstad

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Kristianstad

Börja planera din resa till Kristianstad


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Kristianstad via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Kristianstad visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Kristianstad.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Kristianstad med rättvisa bränslepolicyer.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Kristianstad.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Kristianstad.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.