Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Kristianstad, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Kristianstad, Skåne län
Ekonomi356 kr per dag
Kompakt364 kr per dag
Standard669 kr per dag
Mini368 kr per dag
Kompakt kombi488 kr per dag
Standard-SUV661 kr per dag
Medelstor SUV682 kr per dag
Standard kombi684 kr per dag
Stor kombi712 kr per dag
Mellanstor kombi732 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Kristianstad

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Kristianstad

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Kristianstad?

De billigaste hyrbilarna i Kristianstad hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 343 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Kristianstad är 455 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kristianstad?

De flesta av momondos användare hyr modellen Skoda Fabia i Kristianstad, även om typen Renault Clio är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Skoda Fabia ligger priserna generellt på 539 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Skoda Fabia i Kristianstad för så lite som 353 kr per dag. Hyrbilar av modellen Renault Clio i Kristianstad kostar i genomsnitt 470 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 343 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Kristianstad, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Kristianstad

Liten bilar

452 kr - 733 kr

Alla biltyper

529 kr - 990 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Kristianstad, Sverige är 604 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Kristianstad, Sverige är november. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 452 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kristianstad av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Kristianstad, Sverige är 963 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Kristianstad, Sverige är november. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 681 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kristianstad av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Kristianstad, Sverige är 1 292 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Kristianstad, Sverige är november. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 755 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kristianstad av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kristianstad, Sverige är 997 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kristianstad, Sverige är februari. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 531 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kristianstad av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Kristianstad, Sverige är 947 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Kristianstad, Sverige är mars. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 1 024 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Kristianstad, Sverige är 1 194 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Kristianstad, Sverige är november. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 619 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kristianstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kristianstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

356 kr/dag

(1 jul - 24 jul)
Skoda Fabia
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

364 kr/dag

(1 jul - 24 jul)
Skoda Rapid
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

368 kr/dag

(1 jul - 24 jul)
Fiat 500

Hyrbilsleverantörer i Kristianstad

Alla större biluthyrningsfirmor i Kristianstad, Skåne län

MABI

4 platser

Hertz

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

2 platser

Europcar

2 platser

Sixt

2 platser

Ace

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Kristianstad

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kristianstad.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

370 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kristianstad som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kristianstad under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kristianstad är 370 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 660 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kristianstad under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Ford Ka som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Kristianstad – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kristianstad och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kristianstad, Sverige i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Kristianstad kan förvänta dig att betala cirka 373 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 373 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Kristianstad. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 418 kr till 650 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Kristianstad, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Kristianstad bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Kristianstad ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW X1 i Kristianstad?

Är vädret i Kristianstad representativt för resten av Skåne län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Kristianstad omkring i Skåne län eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 14 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Kristianstad?

Priserna för bilar i Kristianstad uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Kristianstad?

Det finns 21 bolag tillgängliga för bilar i Kristianstad från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kristianstad?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Kristianstad. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Kristianstad?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Kristianstad. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Kristianstad?

Att boka en hyrbil i Kristianstad via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kristianstad?

När du har sökt efter en hyrbil i Kristianstad visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Kristianstad med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Kristianstad.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Kristianstad på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Kristianstad med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Kristianstad som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Kristianstad.

Kan jag söka efter hyrbilar i Kristianstad med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Kristianstad.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kristianstad

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kristianstad