Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Alicante, Valencia

Vill du hyra en bil billigt i Alicante, Valencia? Sök och jämför priser här!

Alicante, Valencia, Spanien
25 apr — 2 maj
Alicante, Valencia, Spanien
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Alicante, Valencia

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Alicante, Valencia
Ekonomi100 kr per dag
Kompakt138 kr per dag
Medelstor193 kr per dag
Standard302 kr per dag
Minibuss231 kr per dag
Mini117 kr per dag
Kompakt SUV129 kr per dag
Medelstor SUV192 kr per dag
Kompakt kombi255 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Alicante, Valencia

Hitta rätt hyrbil för dig i Alicante

Liten bilar

177 kr - 373 kr

Alla biltyper

262 kr - 540 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Alicante, Spanien är 266 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Alicante, Spanien är november. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 177 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alicante av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Alicante, Spanien är 438 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Alicante, Spanien är januari. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 290 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alicante av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Alicante, Spanien är 904 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Alicante, Spanien är februari. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 289 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Alicante, Spanien är 300 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Alicante, Spanien är februari. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 189 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alicante av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Alicante, Spanien är 725 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Alicante, Spanien är januari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 427 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alicante av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Alicante, Spanien är 924 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Alicante, Spanien är februari. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 297 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Alicante, Spanien är 388 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Alicante, Spanien är januari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 179 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alicante. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alicante kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

100 kr/dag

(24 apr - 1 maj)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

117 kr/dag

(24 apr - 30 apr)
Smart Fortwo
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

138 kr/dag

(24 apr - 1 maj)
Toyota Corolla

Trender och insikter om att hyra bil i Alicante

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Alicante

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Alicante?

De billigaste hyrbilarna i Alicante hittas generellt genom Record Go. När du bokar med Record Go kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 51 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Alicante är 300 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Alicante?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Alicante med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Alicante?

För ett genomsnittspris på 341 kr/dag (och så lite som 138 kr/dag), är hyrbilar av modellen Volkswagen T-Cross i Alicante de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Fiat 500 i Alicante för 261 kr/dag i genomsnitt (81 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Alicante

Alla större biluthyrningsfirmor i Alicante, Valencia

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 platser

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Ace

2 platser

Centauro

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Bra att veta om hyrbilar i Alicante

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Alicante.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

117 kr

Mest populära modellen

Volkswagen T-Cross
Den mest populära biluthyrningsfirman i Alicante som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Record Go och KeyGo Rent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Alicante under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Alicante är 117 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 297 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Alicante under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen T-Cross. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Alicante – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Alicante och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Alicante, Spanien i maj?

För att hyra en bil i Alicante för en weekend i maj, hittade vi så låga priser som 114 kr med genomsnittspriset 483 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 81 kr, och genomsnittspriset är 378 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Alicante, Spanien?

När du hyr en bil i Alicante kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Alicante. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Alicante under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Alicante under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Alicante har en medeltemperatur på 22 °C och en genomsnittlig nederbörd på 17 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Alicante kommer i genomsnitt kosta dig 282 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Alicante, Spanien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Alicante när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Alicante är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Alicante du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Kuga i Alicante?

Hur är vädret i Alicante, Spanien i april?

Under april är medeltemperaturen i Alicante 16 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Alicante.

Är vädret i Alicante representativt för resten av Valencia?

Om du letar efter en hyrbil i Alicante för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Valencia vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 33 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Alicante?

Priserna för bilar i Alicante uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Alicante?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Alicante är 82 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Alicante?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Alicante. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Alicante?

Vid biluthyrning i Alicante måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Alicante?

Att boka en hyrbil i Alicante via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Alicante?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Alicante tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Alicante med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Alicante och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Alicante på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Alicante.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Alicante som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Alicante.

Kan jag söka efter hyrbilar i Alicante med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Alicante med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Alicante

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Alicante