Biluthyrning i Madrid, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Madrid, Spanien? Sök och jämför priser här

Madrid, Spanien
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Madrid, Spanien
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Madrid, Spanien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

93 kr - 414 kr

Alla biltyper

136 kr - 850 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Madrid, Spanien är 157 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Madrid, Spanien är september. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 93 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 48 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Madrid. Genomsnittspriset för en hyrbil i Madrid kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Madrid av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Madrid, Spanien är 321 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Madrid, Spanien är november. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 191 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Madrid. Genomsnittspriset för en hyrbil i Madrid kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Madrid av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Madrid, Spanien är 232 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Madrid, Spanien är januari. Då är priset 90 % lägre än andra tider på året och kostar bara 24 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Madrid. Genomsnittspriset för en hyrbil i Madrid kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Madrid av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Madrid

Alla större biluthyrningsfirmor i Madrid, Spanien
7 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,3

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,7

Valuta för pengarna

7,8
7 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

9,0
7 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
5 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,2

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

7,4
7 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,1

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

7,4
4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,9

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

7,3
6 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

7,6
8 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,5

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,1

Information om din resa till Madrid

Att hyra bil i Madrid är ofta mycket billigt, framför allt vid långtidshyra. En veckas hyra kan kosta så lite som 400 SEK om man väljer ett alternativ med begränsat antal mil. Du har då en särskild kilometerkostnad. Det kan vara fördelaktigt om man inte ska köra särskilt långa sträckor. Hyrbil med fria mil kostar runt 300-400 SEK per dygn för en liten bil. Tänk dock på extrakostnader som kan tillkomma, framförallt vilka regler och avgifter som gäller angående tankning. Ett bra tips är att ta med eller hyra en GPS så att du enkelt kan navigera i staden.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Madrid?

Du ska vanligtvis vara minst 21 år gammal för att hyra bil i Madrid. Vissa uthyrningsfirmor tar en extra avgift om du är under 25 år eller över 75 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Madrid

Spanien har bra vägar och det går enkelt att ta sig runt. Ibland kan spanska trafikanter upplevas som något hetsigare än vad som är brukligt i Sverige, men kör du bara försiktigt så löser sig de flesta situationer. På motorväg får du köra 120 km/h och på landsväg 90-100 km/h. I tätbebyggt område är gränsen 50 km/h. Barn under 136 cm ska sitta i baksätet och använda bilstol eller sittkudde. Var uppmärksam på att det tas ut vägavgift på vissa vägar i Spanien, framför allt motorvägar (så kallade ”auto pistas”). Avgiften är cirka 1 EUR (11 SEK) per mil och du betalar vid av- eller påfart.

Parkering

De flesta hotell i Madrid har parkeringar som gäster får använda sig av. Därutöver kan det vara svårt att hitta gatuparkering i centrala Madrid. En blå, streckad linje i gatan innebär att man får lov att parkera mot en avgift, ofta är tiden på dessa platser begränsad till en och en halv timme. På platser med grön streckad linje krävs särskilt tillstånd att parkera. Ett tips är att parkera vid någon av de stora stationerna, till exempel Atocha som ligger nära flera sevärdheter. Vid stationerna finns det gott om platser, och det är enkelt både att ta sig vidare med metron och att hitta tillbaka till bilen.

Utflyktsmål i och omkring Madrid

En trevlig dagsutflykt från Madrid är medeltidsstaden Toledo som ligger cirka 45 minuter från Madrid. Ett annat alternativ är Segovia som är känt för sin stora akvedukt från romartiden. En tur till Segovia tar ungefär en timme och man kan antingen ta motorvägen eller prova på de slingrande bergsvägarna. Om du vill ge dig ut på ett längre äventyr och doppa tårna i Medelhavet tar det cirka tre timmar till Valencia eller sex timmar till Barcelona.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vid biluthyrning i Madrid ingår det alltid en grundläggande ansvarsförsäkring. Utöver denna får du oftast också en så kallad vagnskadeförsäkring med som standard. Tänk på att denna försäkring inte brukar inkludera till exempel däck och bilnycklar. Vill du ha ett heltäckande skydd går det bra att köpa till en utökad försäkring som täcker ytterligare skador, bärgning och stölder. Vill du undgå att behöva betala en dyr självrisk kan du även köpa till självriskeliminering. Tilläggsförsäkringar säljs till exempel av uthyrningsfirman i samarbete med spanska försäkringsbolag. Det är alltid bra att kontrollera sitt kontrakt noga och ha koll på vilka skador som täcks av försäkringarna samt hur du kan få hjälp om det skulle bli fel på bilen under hyran.

Kan man använda sitt svenska körkort i Madrid, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inte ha internationellt körkort för att hyra bil i Madrid. Svenskt körkort gäller i hela Europa.

Var i Madrid kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Din hyrbil i Madrid kan hämtas och lämnas på många ställen. Uthyrningsfirmorna har kontor på flera ställen i centrum och i anslutning till de större tågstationerna som Atocha och Chamartin. Du kan också välja att hämta upp din hyrbil på Madrids flygplats. (Information kontrollerad: 28/04/2019).


Avstånd till populära hotell från Madrid, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Madrid Adolfo Suárez Madrid-Barajas flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Madrid

I juli, fram till dagens datum, har 131 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Madrid.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Madrid för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Hertz, Enterprise och Budget är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Madrid. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Madrid, Spanien i augusti?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i augusti i Madrid kan förvänta dig att betala cirka 242 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 44 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Madrid. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 11 kr, med fler alternativ kring följande pris: 97 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Madrid, Spanien?

När du hyr en bil i Madrid kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Madrid. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Madrid under augusti månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Madrid under augusti månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Madrid har en medeltemperatur på 20 °C och en genomsnittlig nederbörd på 30 mm i augusti. Att hyra en Cabriolet i Madrid kommer i genomsnitt kosta dig 1 003 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Madrid?

Madrid, Spanien har 8 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 306 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Madrid, Spanien?

Resenärer som hyr bil i Madrid bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Madrid ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Madrid, Spanien i juli?

I juli får Madrid vanligtvis en nederbörd på 10 mm och har en medeltemperatur på 25 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Madrid då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i Madrid är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Madrid representativt för resten av Madrid?

Klimatet i Madrid under juli månad har vanligtvis en temperatur på 25 °C med en förväntad nederbörd på 10 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Madrid till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Madrid

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Madrid

Börja planera din resa till Madrid