Hitta billig biluthyrning i Paris, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Paris, Frankrike? Sök och jämför priser här

Paris, Frankrike
12 maj — 19 maj
Samma avlämingsplats
Paris, Frankrike
ons 12/5
12:00
ons 19/5
12:00
Förarens ålder:

När är det billigast att hyra en bil i Paris?

Alla

160 kr - 920 kr

Ekonomi

150 kr - 399 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Paris, Frankrike. Priset ligger då 39% lägre än under resten av året, på bara 160 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i februari. Priset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Paris

Alla större biluthyrningsfirmor i Paris, Frankrike
7,8
Bra
42 omdömen18 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,5

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,3
7,3
Bra
38 omdömen10 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

7,2
8,6
Fantastiskt
3 omdömen12 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

9,3

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

8,6
7,6
Bra
16 omdömen18 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,8

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,8
7,4
Bra
6 omdömen12 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

8,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,0
5,8
Okej
19 omdömen19 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

6,1

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,4

Valuta för pengarna

5,7
5,6
Okej
25 omdömen16 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,3

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,0

Valuta för pengarna

5,3
0,0
Förfärligt
47 platser

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Notre-Dame de Paris14,2 km
Eiffeltornet15,6 km

Sevärdheter i närheten:

Notre-Dame de Paris23,0 km
Eiffeltornet25,4 km

Sevärdheter i närheten:

Eiffeltornet67,5 km
Notre-Dame de Paris69,0 km

Information om din resa till Paris

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Paris?

För att hyra bil i Paris är minimiåldern 18 år, samma åldersgräns som gäller för att skaffa körkort i landet. Trots detta är det vanligt att många biluthyrningar som regel inte hyr ut till förare som är under 21 år gamla. I vissa fall kan hyrbilsföretagen till och med ha 23 år som åldersgräns för att få hyra bil i Paris. Dessutom tillkommer en extra avgift för unga förare, en kostnad som är högre än i många andra europeiska länder. Förare under 25 år kan behöva betala mellan 30 och 40 EUR (ca. 300 och 400 SEK) per dag för att få hyra bil. Det är därför svårt att hyra en bil billigt i Frankrike om du är en ung förare. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika företags erbjudanden, men tänk på att sökresultatens priser inte tar hänsyn till eventuella extra avgifter.

Viktigt att veta om trafikregler i Paris

Se till att du har koll på landets trafikregler innan din resa då du annars kan råka ut för höga böter. Böter i Frankrike förväntas att du betalas direkt på plats. På motorvägarna gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen, på landsvägar 90 kilometer i timmen och inne i städer gäller 50 kilometer i timmen om inte annat anges. Det finns många hastighetskameror i landet som kontrollerar att du håller hastighetsbegränsningen. Vissa motorvägar i landet har vägavgifter som betalas i biltullar. Dessa vägar kallas för Autoroute peage och deras skyltar är markerade i blått. I Frankrike är det olagligt att använda telefonen när du kör bil och straffas med böter på cirka 125 EUR (ca. 1300 SEK).

Parkering

Parkering i centrala Paris kan vara svårt då det är tät trafik och kan vara ont om parkeringsplatser. Gatuparkering i staden kostar mellan 2 och 4 EUR (ca. 25 SEK och 40 SEK) per timme beroende på var i staden du ställer din bil. För att parkera bilen en längre period är det billigare att välja ett parkeringshus där det kostar cirka 14 EUR (ca. 150 SEK) per dygn.

Utflyktsmål i och omkring Paris

Om du hyr bil när du är i Paris kan du lätt ta dig till sevärdheter i stadens omgivningar. Bland annat kan du enkelt besöka slottet Versailles och dess vackra trädgårdar. För barnfamiljer är det populärt att besöka Disneyland Paris strax utanför stadens centrala områden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Paris är det obligatoriskt att kunna visa upp vissa försäkringar. Dessa är tredjepartsförsäkringar och brandförsäkringar som täcker kostnader vid eldsvåda eller kostnader som uppkommer i samband med att andra bilar eller personer skadas när du kör din hyrbil. Eftersom dessa försäkringar är obligatoriska ingår de också automatiskt när du bokar din hyrbil. Tänk på att alltid ha försäkringspapprerna nära till hands då du ska kunna visa upp dem om du blir ombedd. När du bokar din hyrbil kan du även lägga till vissa extra försärkringar som ytterligare kan skydda dig mot kostnader. Bland annat är det vanligt att biluthyrningar har erbjudanden gällande stöldrisk- och självriskeliminering. Vanligtvis är det billigare att köpa till dessa försäkringar när du bokar hyrbilen än att vänta till dess att du hämtar upp den i Paris.

Kan man använda sitt svenska körkort i Paris, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du hyr bil i Paris går det bra att använda ditt svenska körkort och du behöver inte skaffa ett internationellt körkort för resan.

Var i Paris kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som kan hämtas och lämnas där det passar dig. Du kan filtrera din sökning efter upphämtnings- och avlämningsplats för att sålla bland resultaten. Exempelvis kan du hitta en hyrbil som du hämtar upp på flygplatsen i Paris och lämnar tillbaka inne i centrum, eller till och med i någon annan ort i landet. Du kan även filtrera sökningen efter bilens kapacitet och jämföra priser på hyrbilar som passar dina önskemål. Tänk på att det är billigare att lägga till extra tillbehör som barnstol, försäkring och GPS när du bokar hyrbilen i jämfört med att köpa till detta på plats i Frankrike.

Priser kontrollerade 11/10/2018


Avstånd till populära hotell från Paris, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Paris-Orly flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Paris

Hittills denna månad har vi gjort 437 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Paris.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Paris för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och Sixt är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Paris till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Paris. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Paris, Frankrike i juni?

För juni i Paris, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 550 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 341 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 84 kr till 243 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Paris, Frankrike?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Paris har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Paris, så som Alamo, Enterprise och Sixt erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Paris under juni månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Paris under juni månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Paris har en medeltemperatur på 21 °C och en genomsnittlig nederbörd på 62 mm i juni. Att hyra en Cabriolet i Paris kommer i genomsnitt kosta dig 944 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har keddy by Europcar i Paris?

Paris, Frankrike har 22 uthyrningskontor från keddy by Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 229 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Paris, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Paris är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Paris är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Paris, Frankrike i maj?

Den som letar efter en hyrbil i Paris under månaden maj kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 15 °C och en nederbörd på cirka 63 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i maj?

Klimatet i Paris under maj bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Paris. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Paris tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Class Mini Car och Opel Corsa.

Är vädret i Paris representativt för resten av Ile-de-France?

Om du letar efter en hyrbil i Paris för en bilresa till närliggande områden under maj månad är det viktigt att veta att resten av Ile-de-France vanligtvis har en temperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 52 mm.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Nice, Marseille och Bordeaux i Frankrike

Planera din resa till Paris