Biluthyrning i Paris, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Paris, Frankrike? Sök och jämför priser här

Paris, Frankrike
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Paris, Frankrike
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Paris, Frankrike

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

156 kr - 478 kr

Alla biltyper

163 kr - 1 306 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Paris, Frankrike är 314 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Paris, Frankrike är januari. Då är priset 51 % lägre än andra tider på året och kostar bara 156 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Paris, Frankrike är 546 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Paris, Frankrike är januari. Då är priset 65 % lägre än andra tider på året och kostar bara 193 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Paris, Frankrike är 771 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Paris, Frankrike är november. Då är priset 50 % lägre än andra tider på året och kostar bara 388 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Paris, Frankrike är 457 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Paris, Frankrike är november. Då är priset 19 % lägre än andra tider på året och kostar bara 371 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Paris, Frankrike är 508 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Paris, Frankrike är oktober. Då är priset 34 % lägre än andra tider på året och kostar bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Alamo

352 kr per dag

12 sep - 17 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Enterprise

356 kr per dag

12 sep - 17 sep
Kia Rio Hatchback
Hyundai Accent
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Enterprise

372 kr per dag

12 sep - 17 sep
Hyundai Accent

Leverantörer av hyrbilar i Paris

Alla större biluthyrningsfirmor i Paris, Frankrike
18 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,2

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,3
18 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,8
11 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,2

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,9
19 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,7
16 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,5

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,5

Valuta för pengarna

5,7
12 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,6

Övergripande

9,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

9,3
12 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

8,0

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,4
47 platser

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Notre-Dame de Paris14,2 km
Eiffeltornet15,6 km

Sevärdheter i närheten:

Notre-Dame de Paris23,0 km
Eiffeltornet25,4 km

Sevärdheter i närheten:

Eiffeltornet67,5 km
Notre-Dame de Paris69,0 km

Information om din resa till Paris

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Paris?

För att hyra bil i Paris är minimiåldern 18 år, samma åldersgräns som gäller för att skaffa körkort i landet. Trots detta är det vanligt att många biluthyrningar som regel inte hyr ut till förare som är under 21 år gamla. I vissa fall kan hyrbilsföretagen till och med ha 23 år som åldersgräns för att få hyra bil i Paris. Dessutom tillkommer en extra avgift för unga förare, en kostnad som är högre än i många andra europeiska länder. Förare under 25 år kan behöva betala mellan 30 och 40 EUR (ca. 300 och 400 SEK) per dag för att få hyra bil. Det är därför svårt att hyra en bil billigt i Frankrike om du är en ung förare. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika företags erbjudanden, men tänk på att sökresultatens priser inte tar hänsyn till eventuella extra avgifter.

Viktigt att veta om trafikregler i Paris

Se till att du har koll på landets trafikregler innan din resa då du annars kan råka ut för höga böter. Böter i Frankrike förväntas att du betalas direkt på plats. På motorvägarna gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen, på landsvägar 90 kilometer i timmen och inne i städer gäller 50 kilometer i timmen om inte annat anges. Det finns många hastighetskameror i landet som kontrollerar att du håller hastighetsbegränsningen. Vissa motorvägar i landet har vägavgifter som betalas i biltullar. Dessa vägar kallas för Autoroute peage och deras skyltar är markerade i blått. I Frankrike är det olagligt att använda telefonen när du kör bil och straffas med böter på cirka 125 EUR (ca. 1300 SEK).

Parkering

Parkering i centrala Paris kan vara svårt då det är tät trafik och kan vara ont om parkeringsplatser. Gatuparkering i staden kostar mellan 2 och 4 EUR (ca. 25 SEK och 40 SEK) per timme beroende på var i staden du ställer din bil. För att parkera bilen en längre period är det billigare att välja ett parkeringshus där det kostar cirka 14 EUR (ca. 150 SEK) per dygn.

Utflyktsmål i och omkring Paris

Om du hyr bil när du är i Paris kan du lätt ta dig till sevärdheter i stadens omgivningar. Bland annat kan du enkelt besöka slottet Versailles och dess vackra trädgårdar. För barnfamiljer är det populärt att besöka Disneyland Paris strax utanför stadens centrala områden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Paris är det obligatoriskt att kunna visa upp vissa försäkringar. Dessa är tredjepartsförsäkringar och brandförsäkringar som täcker kostnader vid eldsvåda eller kostnader som uppkommer i samband med att andra bilar eller personer skadas när du kör din hyrbil. Eftersom dessa försäkringar är obligatoriska ingår de också automatiskt när du bokar din hyrbil. Tänk på att alltid ha försäkringspapprerna nära till hands då du ska kunna visa upp dem om du blir ombedd. När du bokar din hyrbil kan du även lägga till vissa extra försärkringar som ytterligare kan skydda dig mot kostnader. Bland annat är det vanligt att biluthyrningar har erbjudanden gällande stöldrisk- och självriskeliminering. Vanligtvis är det billigare att köpa till dessa försäkringar när du bokar hyrbilen än att vänta till dess att du hämtar upp den i Paris.

Kan man använda sitt svenska körkort i Paris, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du hyr bil i Paris går det bra att använda ditt svenska körkort och du behöver inte skaffa ett internationellt körkort för resan.

Var i Paris kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som kan hämtas och lämnas där det passar dig. Du kan filtrera din sökning efter upphämtnings- och avlämningsplats för att sålla bland resultaten. Exempelvis kan du hitta en hyrbil som du hämtar upp på flygplatsen i Paris och lämnar tillbaka inne i centrum, eller till och med i någon annan ort i landet. Du kan även filtrera sökningen efter bilens kapacitet och jämföra priser på hyrbilar som passar dina önskemål. Tänk på att det är billigare att lägga till extra tillbehör som barnstol, försäkring och GPS när du bokar hyrbilen i jämfört med att köpa till detta på plats i Frankrike.

Priser kontrollerade 11/10/2018


Avstånd till populära hotell från Paris, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Paris-Orly flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Paris

Hittills denna månad har vi gjort 437 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Paris.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Paris för att motverka spridningen av COVID-19?

Europcar, Enterprise och Hertz är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Paris till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Paris. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Paris, Frankrike i augusti?

För augusti i Paris, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 566 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 351 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 86 kr till 250 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Paris, Frankrike?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Paris har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Paris, så som Europcar, Enterprise och Hertz erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Paris under augusti månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Paris under augusti månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Paris har en medeltemperatur på 17 °C och en genomsnittlig nederbörd på 48 mm i augusti. Att hyra en Cabriolet i Paris kommer i genomsnitt kosta dig 970 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Paris?

Paris, Frankrike har 19 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 396 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Paris, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Paris är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Paris är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Paris, Frankrike i juli?

Den som letar efter en hyrbil i Paris under månaden juli kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 21 °C och en nederbörd på cirka 62 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Paris typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Paris representativt för resten av Ile-de-France?

Om du letar efter en hyrbil i Paris för en bilresa till närliggande områden under juli månad är det viktigt att veta att resten av Ile-de-France vanligtvis har en temperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 35 mm.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Nice, Marseille och Bordeaux i Frankrike

Börja planera din resa till Paris