Hitta billig biluthyrning i Paris

Vill du hyra en bil billigt i Paris? Sök och jämför priser här

fre 13/9
12:00
lör 14/9
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Paris

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Paris som hittats av användare på momondo
Focus
eller liknande Kompakt
4 1 4-5
122 SEK
19 sep. - 22 sep.
Paris
Charles De Gaulle Apt Terminal 1 Niveau Arrivee Porte 26
122 SEK
19 sep. - 22 sep.
Ka
eller liknande Mini
2 2/4
289 SEK
25 dec. - 31 dec.
Paris
Aéroport de Roissy Terminal 2D
289 SEK
25 dec. - 31 dec.

Bästa företagen för biluthyrning i Paris

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
autoclickrent Mest populära Autoclick Rent A Car Autoclick Rent A Car erbjuder de billigaste priserna på 2 platser i staden
sunnycars Flest platser Sunnycars Sunnycars erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 45 platser

Leverantörer av hyrbilar i Paris

Alla större biluthyrningsfirmor i Paris
$self.agencySymbol
Alamo
Suveränt - 8,7 (6 486 omdömen)
5 platser
$self.agencySymbol
Enterprise
Suveränt - 8,5 (12 845 omdömen)
9 platser
$self.agencySymbol
FLIZZR
Suveränt - 8,4 (22 omdömen)
8 platser
$self.agencySymbol
Citer
Suveränt - 8,3 (6 omdömen)
8 platser
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
21 platser
$self.agencySymbol
Absolute Car Rental
Suveränt - 8,0 (1 omdöme)
9 platser
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,7 (381 omdömen)
18 platser
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,6 (1 157 omdömen)
18 platser

Flygplatser med biluthyrning i Paris

Hitta en hyrbil på någon av dessa flygplatser
HYRBILAR I
Paris Chalons-Vatry flygplats
XCR
HYRBILAR I
Paris Charles de Gaulle flygplats
CDG
HYRBILAR I
Paris-Orly flygplats
ORY

Hyra bil i Paris

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Paris?

För att hyra bil i Paris är minimiåldern 18 år, samma åldersgräns som gäller för att skaffa körkort i landet. Trots detta är det vanligt att många biluthyrningar som regel inte hyr ut till förare som är under 21 år gamla. I vissa fall kan hyrbilsföretagen till och med ha 23 år som åldersgräns för att få hyra bil i Paris. Dessutom tillkommer en extra avgift för unga förare, en kostnad som är högre än i många andra europeiska länder. Förare under 25 år kan behöva betala mellan 30 och 40 EUR (ca. 300 och 400 SEK) per dag för att få hyra bil. Det är därför svårt att hyra en bil billigt i Frankrike om du är en ung förare. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika företags erbjudanden, men tänk på att sökresultatens priser inte tar hänsyn till eventuella extra avgifter.

Viktigt att veta om trafikregler i Paris

Se till att du har koll på landets trafikregler innan din resa då du annars kan råka ut för höga böter. Böter i Frankrike förväntas att du betalas direkt på plats. På motorvägarna gäller hastighetsbegränsningen 130 kilometer i timmen, på landsvägar 90 kilometer i timmen och inne i städer gäller 50 kilometer i timmen om inte annat anges. Det finns många hastighetskameror i landet som kontrollerar att du håller hastighetsbegränsningen. Vissa motorvägar i landet har vägavgifter som betalas i biltullar. Dessa vägar kallas för Autoroute peage och deras skyltar är markerade i blått. I Frankrike är det olagligt att använda telefonen när du kör bil och straffas med böter på cirka 125 EUR (ca. 1300 SEK).

Parkering

Parkering i centrala Paris kan vara svårt då det är tät trafik och kan vara ont om parkeringsplatser. Gatuparkering i staden kostar mellan 2 och 4 EUR (ca. 25 SEK och 40 SEK) per timme beroende på var i staden du ställer din bil. För att parkera bilen en längre period är det billigare att välja ett parkeringshus där det kostar cirka 14 EUR (ca. 150 SEK) per dygn.

Utflyktsmål i och omkring Paris

Om du hyr bil när du är i Paris kan du lätt ta dig till sevärdheter i stadens omgivningar. Bland annat kan du enkelt besöka slottet Versailles och dess vackra trädgårdar. För barnfamiljer är det populärt att besöka Disneyland Paris strax utanför stadens centrala områden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Paris är det obligatoriskt att kunna visa upp vissa försäkringar. Dessa är tredjepartsförsäkringar och brandförsäkringar som täcker kostnader vid eldsvåda eller kostnader som uppkommer i samband med att andra bilar eller personer skadas när du kör din hyrbil. Eftersom dessa försäkringar är obligatoriska ingår de också automatiskt när du bokar din hyrbil. Tänk på att alltid ha försäkringspapprerna nära till hands då du ska kunna visa upp dem om du blir ombedd. När du bokar din hyrbil kan du även lägga till vissa extra försärkringar som ytterligare kan skydda dig mot kostnader. Bland annat är det vanligt att biluthyrningar har erbjudanden gällande stöldrisk- och självriskeliminering. Vanligtvis är det billigare att köpa till dessa försäkringar när du bokar hyrbilen än att vänta till dess att du hämtar upp den i Paris.

Kan man använda sitt svenska körkort i Paris, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du hyr bil i Paris går det bra att använda ditt svenska körkort och du behöver inte skaffa ett internationellt körkort för resan.

Var i Paris kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som kan hämtas och lämnas där det passar dig. Du kan filtrera din sökning efter upphämtnings- och avlämningsplats för att sålla bland resultaten. Exempelvis kan du hitta en hyrbil som du hämtar upp på flygplatsen i Paris och lämnar tillbaka inne i centrum, eller till och med i någon annan ort i landet. Du kan även filtrera sökningen efter bilens kapacitet och jämföra priser på hyrbilar som passar dina önskemål. Tänk på att det är billigare att lägga till extra tillbehör som barnstol, försäkring och GPS när du bokar hyrbilen i jämfört med att köpa till detta på plats i Frankrike.

Priser kontrollerade 11/10/2018


Planera din resa till Paris