Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Paris, Ile-de-France

Vill du hyra en bil billigt i Paris, Ile-de-France? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Paris, Ile-de-France

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Paris, Ile-de-France
Ekonomi467 kr per dag
Kompakt475 kr per dag
Medelstor598 kr per dag
Standard661 kr per dag
Stor SUV856 kr per dag
Mini481 kr per dag
Standard-SUV627 kr per dag
Kompakt kombi651 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Paris

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Paris

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Paris?

De billigaste hyrbilarna i Paris hittas generellt genom Överraskningsfirma. När du bokar med Överraskningsfirma kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 213 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Paris är 480 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Paris?

FLIZZR har flest uthyrningskontor i Paris med 41 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Paris?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Paris är Fiat 500, följt av modellen Peugeot 5008. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat 500 i Paris för i genomsnitt 573 kr per dag, och så billigt som 197 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 1 245 kr per dag att hyra modellen Peugeot 5008 i Paris, även om du kan hitta priser för så lite som 513 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Paris, Ile-de-France

Hitta rätt hyrbil för dig i Paris

Liten bilar

374 kr - 842 kr

Alla biltyper

379 kr - 980 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Paris, Frankrike är 567 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Paris, Frankrike är november. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 374 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Paris, Frankrike är 813 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Paris, Frankrike är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 347 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Paris, Frankrike är 1 087 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Paris, Frankrike är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 608 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Paris, Frankrike är 681 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Paris, Frankrike är februari. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 419 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Paris av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Paris, Frankrike är 962 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Paris, Frankrike är december. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 520 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Paris, Frankrike är 846 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Paris, Frankrike är december. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 520 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Paris, Frankrike är 510 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Paris, Frankrike är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 632 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

467 kr/dag

(1 Jul - 8 Jul)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

475 kr/dag

(1 Jul - 8 Jul)
Renault Captur
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

480 kr/dag

(13 Jul - 29 Jul)
Skoda Rapid

Hyrbilsleverantörer i Paris

Alla större biluthyrningsfirmor i Paris, Ile-de-France

Rent@Car

15 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

10,0

Sixt

20 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,4

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Europcar

18 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,9

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,8

Thrifty

13 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,5

Dollar

12 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,3

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

6,7

Enterprise Rent-A-Car

11 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,5

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

6,4

Avis

13 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,8

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,2

Bäst

6,5

Budget

11 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,4

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,2

Bäst

5,4

Bra att veta om hyrbilar i Paris

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Paris.

Mest populära uthyrningsföretag

Liigu

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

359 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Den mest populära biluthyrningsfirman i Paris som hittats på momondo den här månaden är Liigu. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Paris under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Paris är 359 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 581 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Paris under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Peugeot 5008 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Paris – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Paris och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Paris, Frankrike i juli?

För juli i Paris, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 560 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 361 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 356 kr till 501 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Paris, Frankrike?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Paris har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Paris, så som Hertz, Rent@Car och Europcar erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Paris under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Paris under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Paris har en medeltemperatur på 20 °C och en genomsnittlig nederbörd på 53 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Paris kommer i genomsnitt kosta dig 1 595 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Paris, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Paris är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Paris är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A6 Avant i Paris?

Hur är vädret i Paris, Frankrike i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Paris under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 18 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Paris representativt för resten av Ile-de-France?

Om du letar efter en hyrbil i Paris för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Ile-de-France vanligtvis har en temperatur på 17 °C och en nederbörd på omkring 43 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Paris?

Priser för bilar i Paris uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Paris?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Paris är 407 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Paris?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Paris. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Paris?

För att få hyra en bil i Paris måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Paris?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Paris eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Paris?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Paris då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Paris med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Paris som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Paris på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Paris.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Paris som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Paris.

Kan jag söka efter hyrbilar i Paris med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Paris på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Paris

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Paris

Populära hyrbilstyper i Paris