Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Uddevalla, Västra götaland

Vill du hyra en bil billigt i Uddevalla, Västra götaland? Sök och jämför priser här!

Uddevalla, Sverige
3 maj — 10 maj
Uddevalla, Sverige
fre 3/5
12:00
fre 10/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Erbjudanden på hyrbilar i Uddevalla, Västra götaland

Hitta rätt hyrbil för dig i Uddevalla

Liten bilar

525 kr - 1 206 kr

Alla biltyper

704 kr - 1 144 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Uddevalla, Sverige är 750 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Uddevalla, Sverige är juni. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 525 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Uddevalla, Sverige är 955 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Uddevalla, Sverige är maj. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 454 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Uddevalla, Sverige är 1 043 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Uddevalla, Sverige är september. Då är priset 10% lägre än under resten året och ligger på bara 943 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Uddevalla, Sverige är 591 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Uddevalla, Sverige är maj. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 454 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Uddevalla, Sverige är 841 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Uddevalla, Sverige är december. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 951 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Uddevalla, Sverige är 1 251 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Uddevalla, Sverige är september. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 837 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uddevalla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uddevalla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Trender och insikter om att hyra bil i Uddevalla

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Uddevalla

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Uddevalla?

De billigaste hyrbilarna i Uddevalla hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 415 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Uddevalla är 530 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Uddevalla?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Uddevalla är Toyota Yaris, följt av modellen Renault Clio. Våra användare har hittat erbjudanden för Toyota Yaris i Uddevalla för i genomsnitt 524 kr per dag, och så billigt som 401 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 441 kr per dag att hyra modellen Renault Clio i Uddevalla, även om du kan hitta priser för så lite som 415 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Uddevalla

Alla större biluthyrningsfirmor i Uddevalla, Västra götaland

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Hertz

1 plats

Sixt

1 plats

Sunnycars

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Uddevalla

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Uddevalla.

Populära biltyper

Economy, Intermediate, Compact

Billigaste hyrbilen

421 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Uddevalla under de senaste 72 timmarna: Economy, Intermediate, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Uddevalla är 421 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 594 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Uddevalla under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Renault Clio som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Uddevalla – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Uddevalla och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Uddevalla, Sverige i maj?

För en weekend i maj ligger de bästa erbjudandena i Uddevalla från 430 kr till cirka 430 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 592 kr till 724 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Uddevalla, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Uddevalla när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Uddevalla är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Uddevalla du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Uddevalla?

Är vädret i Uddevalla representativt för resten av Västra götaland?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Uddevalla omkring i Västra götaland eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 5 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Uddevalla?

Priserna för bilar i Uddevalla uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Uddevalla?

Det finns 12 bolag tillgängliga för bilar i Uddevalla från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Uddevalla?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Uddevalla. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Uddevalla?

För att få hyra en bil i Uddevalla måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Uddevalla?

Du bör boka en hyrbil i Uddevalla med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Uddevalla?

När du har sökt efter en hyrbil i Uddevalla visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Uddevalla med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Uddevalla.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Uddevalla på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Uddevalla.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Uddevalla som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Uddevalla.

Kan jag söka efter hyrbilar i Uddevalla med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Uddevalla.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Uddevalla

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 3/5
12:00
fre 10/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Uddevalla

Hitta hyrbilar på dessa populära flygplatser nära Uddevalla