Biluthyrning i Podgorica, Montenegro

Vill du hyra en bil billigt i Podgorica, Montenegro? Sök och jämför priser här

Podgorica, Montenegro
31 jan — 7 feb
Samma avlämingsplats
Podgorica, Montenegro
mån 31/1
12:00
mån 7/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Podgorica, Montenegro

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

46 kr - 466 kr

Alla biltyper

120 kr - 666 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Podgorica, Montenegro är 140 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Podgorica, Montenegro är februari. Då är priset 68 % lägre än andra tider på året och kostar bara 46 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Podgorica. Genomsnittspriset för en hyrbil i Podgorica kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Podgorica av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Podgorica, Montenegro är 256 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Podgorica, Montenegro är februari. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 153 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Podgorica. Genomsnittspriset för en hyrbil i Podgorica kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Podgorica av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Podgorica

Alla större biluthyrningsfirmor i Podgorica, Montenegro
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

7,0

Övergripande

4,0

Bäst

5,0
2 platser
Översikt

Renlighet

4,4

Comfort

4,2

Övergripande

3,3

Bäst

3,3
7 platser
5 platser
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Information om din resa till Podgorica

Kan jag köra över gränsen med en hyrbil från Podgorica?

Det finns många olika företag som har hyrbilar i Podgorica och deras olika policyer kan variera. Det är därför viktigt att du tar reda på vad som gäller för just det företaget där du hade tänkt hyra bil i Podgorica. De flesta hyrbilsföretagen låter dig ta med bilen ut ur Montenegro så länge du har meddelat detta i förväg. För att ens kunna lämna landet så måste du ha papper på att hyrbilsföretaget som äger bilen har gett dig tillstånd att ta med den till ett annat land, till exempel Albanien eller Serbien. Vissa av företagen tar en extra avgift för att du tänker åka över gränsen men andra gör det inte så dubbelkolla det i förväg så du inte får oväntade kostnader när du ska betala för en billig hyrbil i Podgorica.

Kan jag hyra en bil i Podgorica utan ett kreditkort?

Det snabba svaret på om det går att hyra bil i Podgorica utan kreditkort är: kanske. De flesta hyrbilsföretagen har som policy att det är betalning med kreditkort som gäller. Detta eftersom företaget kan reservera summan för din hyrbil plus en depositionsavgift på kreditkortet. När du sedan lämnar tillbaka hyrbilen i det skick du fick den i så tar företaget bort depositionsavgiften så de inte dras från kreditkortet utan bara summan för själva hyrbilen dras. Det kan gå att betala med kontanter men det är inget som man kan ta för givet när man letar efter ett bra hyrbilserbjudande i Podgorica. Om du inte vill eller kan betala med kreditkort, ta kontakt med företaget i förväg för att diskutera potentiella lösningar. När du har bokat en hyrbil så ska du få en bokningsbekräftelse, och på dessa står kontaktuppgifterna till företaget. Det kan vara så att ett företag låter dig betala med till exempel kontanter men då måste du betala allt på en gång och så kan du sedan få tillbaka depositionsavgiften när du lämnar tillbaka bilen. Det kan också vara så att du begränsas i vilka bilar du kan välja mellan när du ska hyra.

Vilka trafikregler borde jag vara uppmärksam på i Podgorica?

I det stora hela kommer du att känna igen de flesta trafikreglerna från Sverige när du kör i Podgorica och Montenegro. Man kör på höger sida av vägen och man måste ha halvljuset igång även på dagtid. Man får inte köra alkoholpåverkad i trafiken. Alla i bilen måste ha säkerhetsbälte på sig under färden och alla barn under fem år måste sitta i bilbarnstol. Barn under 12 får inte sitta i framsätet utan någon form av extrasäte, till exempel en bälteskudde. När du kör uppe i bergen på smala, slingriga vägar så är grundregeln att den som har lättast att köra åt sidan gör det.

Vilka papper behöver en internationell resenär för att hyra en bil i Podgorica?

Du måste ha ett pass, din voucher, ditt körkort och ett internationellt körkort redo när du kommer fram till disken för att hämta din hyrbil. Alla förare måste kunna visa upp körkort och pass. Du måste också ha med dig ett kreditkort i huvudförarens namn. Vilken åldersgräns det är på att få hyra bil och hur länge du måste ha haft ditt körkort varierar mellan de olika hyrbilsföretagen. Kraven på hur länge man måste ha haft sitt körkort varierar mellan ett och två år. Vad det gäller åldersgräns varierar detta i ett spann från 18 år till 23 år gammal. Men eftersom man måste ha haft körkort i minst ett eller två år innebär det som svensk att man som tidigast kan hyra bil i Podgorica när man är 19 år gammal. Dubbelkolla vid bokning vad det är som gäller just där du vill boka.


Avstånd till populära hotell från Podgorica, Montenegro

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Podgorica Golubovci flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Podgorica

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Podgorica för att motverka spridningen av COVID-19?

  Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Podgorica. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Podgorica har lägst priser för hyrbilar?

  Den billigaste biluthyraren i Podgorica är GREEN MOTION med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 195 kr från dess 5 uthyrningskontor i Podgorica. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är GREEN MOTION i Podgorica för 68 kr.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Podgorica, Montenegro?

  Varje biluthyrningsföretag i Podgorica har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Podgorica är Europcar, Hertz och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Podgorica under februari månad?

  De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Podgorica i februari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 110 mm och temperaturerna kring 10 °C. Att hyra en Ekonomi i Podgorica kommer i genomsnitt kosta dig 122 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Avis i Podgorica?

  Avis är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Podgorica, Montenegro. Med 2 uthyrningskontor i Podgorica, Montenegro kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 183 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Podgorica, Montenegro?

  Resenärer som hyr bil i Podgorica bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Podgorica ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 80 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Podgorica?

  Bilmodellen Hyundai i10 är den mest populära bilen att hyra i Podgorica enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai i10 för så lite som 195 kr/dag i Podgorica, men generellt kan du vänta dig priser på runt 198 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Podgorica är modellen Volkswagen Golf för ett genomsnittspris på 86 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 75 kr/dag.

 • Hur är vädret i Podgorica, Montenegro i januari?

  Vanligtvis ligger temperaturen i Podgorica under januari månad på 5 °C och den förväntade nederbörden är 80 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Podgorica under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Podgorica. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Podgorica tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Golf, Fiat Panda och Hyundai i10.

 • Är vädret i Podgorica representativt för resten av Podgorica?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Podgorica omkring i Podgorica eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 5 °C och en eventuell nederbörd på 80 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Montenegro


Hyrbilar på flygplatser i Podgorica

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Podgorica

Börja planera din resa till Podgorica