Biluthyrning i Agadir, Marocko

Vill du hyra en bil billigt i Agadir, Marocko? Sök och jämför priser här

Agadir, Marocko
1 dec — 8 dec
Samma avlämingsplats
Agadir, Marocko
ons 1/12
12:00
ons 8/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Agadir, Marocko

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

130 kr - 326 kr

Alla biltyper

140 kr - 1 444 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Agadir, Marocko är 156 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Agadir, Marocko är juni. Då är priset 17 % lägre än andra tider på året och kostar bara 130 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 55 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Agadir av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Agadir, Marocko är 474 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Agadir, Marocko är november. Då är priset 44 % lägre än andra tider på året och kostar bara 269 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Agadir av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Agadir

Alla större biluthyrningsfirmor i Agadir, Marocko
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
5 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Information om din resa till Agadir

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Agadir?

De flesta företag har en åldersgräns på 21 år vid biluthyrning i Agadir. Om du nyligen har fått ditt körkort så var uppmärksam på att vissa företag även kräver att du har haft ditt körkort i minst ett år innan hyran påbörjas.

Viktigt att veta om trafikregler i Agadir

Marocko har högertrafik och i princip gäller samma regler som i Sverige. Ett undantag att vara uppmärksam på är att högerregeln gäller vid rondeller. Du betalar oftast en vägavgift om du ska köra mellan de större städerna och du betalar direkt vid en kontrollplats på vägen. Trafiken kan upplevas som ganska intensiv i Marocko, så var uppmärksam när du kör, håll hastighetsbegränsningarna och var beredd på att bromsa. Generellt gäller hastighetsbegränsningar på 40-60 km/h i tätort, 100 km/h på landsväg och 120 km/h på motorvägar. Det rekommenderas att barn sitter i baksätet och använder en korrekt anpassad barnstol.

Parkering

Det finns förhållandevis gott om parkeringsplatser i Agadir, både i form av gatuparkering och särskilda parkeringsplatser. Det tas inte ut någon avgift vid gatuparkering. Om du kör in på en parkeringsplats så finns det oftast en parkeringsvakt som tar en mindre avgift och bevakar bilarna som är parkerade. Det rekommenderas att du betalar cirka 20-30 MAD (20-30 SEK) för din parkering. Om du övernattar i Agadir så kan du även boka hotell som erbjuder parkeringsmöjlighet och på så sätt säkerställa att bilen är säkert parkerad nattetid.

Utflyktsmål i och omkring Agadir

Marocko är ett stort land och det finns mycket att upptäcka. Du kan välja att ta dagsturer från Agadir eller kanske planera en weekend eller ett par dagar med övernattning utanför staden. Under en dagstur hinner du enkelt bege dig inåt landet mot de imponerande Atlasbergen. Ett trevligt stopp är Paradise Valley som ligger cirka 1 timmer från Agadir. Den vackra dalen är populär för vandringar. Det finns flera mindre vattenfall och du kan passa på att ta ett dopp i den turkosa floden. Fortsätter du istället söderut från Agadir så kommer du snart till nationalparken Souss Massa som även den är populär för vandringar. Omgivningarna varierar mycket i parken, från stora sanddyner till sumpmarker och dramatiska kustklippor och det finns ett mycket rikt fågelliv. En intressant utflykt för dig som är intresserad av Marockos historia är staden Taroudant som ofta kallas mini-Marrakech. Staden var landets huvudstad under en kort period och du kan beundra den gamla ringmuren eller förlora dig i de stora marknaderna. Passa även på att njuta av Marockos kust när du är i Agadir. Taghazout och Imsouane är några av de mest populära surfingbyarna i Marocko och du når dem enkelt från Agadir. Fortätter du norrut längs kusten når du Essaouira som är en av de mest populära destinationerna i Marocko. Det färgrika staden bjuder på allt från strandliv och surfing till en traditionell medina. Vill du besöka Marrakech tar det cirka 3 timmer att köra dit från Agadir.

Vilka försäkringar ska man ha?

Med tanke på att trafiken i Marocko är ganska hetsig och respekten för trafikregler inte är så hög som i Sverige så rekommenderas det att du ser till att ha ett ordentligt försäkringsskydd när du ska hyra bil i Agadir. Det kan verka komplicerat att sätta sig in i, men är viktigt för att undvika oförutsedda kostnader på resan. Det är vanligt att det som standard ingår en försäkring mot stöld och krockskador i hyran och du behöver då endast betala en självrisk om du skulle råka ut för en sådan händelse. Det kan rekommenderas att utöka sitt skydd med en försäkring som täcker ytterligare skador. Vill du helt undvika extra kostnader vid en eventuell olycka kan du även köpa till självriskeliminering. Då betalar du ett högre pris för hyran, men om någon skada skulle uppstå på bilen blir du inte ersättningsskyldig.

Kan man använda sitt svenska körkort i Agadir, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Vissa uthyrningsföretag kräver att du har internationellt körkort när du ska hyra bil i Agadir, så kontrollera vilka regler som gäller innan du bokar din bil.

Var i Agadir kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Agadir kan du välja att antingen hämta och lämna din hyrbil i stadens centrum eller på Agadirs flygplats. Mot en extra avgift kan du oftast även hämta och lämna bilen på olika platser.


Avstånd till populära hotell från Agadir, Marocko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Agadir Almassira flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Agadir

Hittills denna månad har vi gjort 18 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Agadir.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Agadir för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis och Budget är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Agadir. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Agadir som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Agadir har lägst priser för hyrbilar?

Thrifty Har generellt de billigaste dagspriserna i Agadir på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 164 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 102 kr per dag för deras hyrbilar i Agadir.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Agadir, Marocko?

Varje biluthyrningsföretag i Agadir har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Agadir är diRENT, Locationauto och AIRCAR , så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Hur många uthyrningskontor har Locationauto i Agadir?

Det finns 1 uthyrningskontor i Agadir, Marocko. På Locationautos uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 274 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Agadir, Marocko?

Hastighetsgränsen i Agadir är 60 km/t om inget annat anges. Agadir har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Agadir ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Agadir, Marocko i november?

Den som letar efter en hyrbil i Agadir under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 18 °C och en nederbörd på cirka 48 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Med tanke på att temperaturerna i Agadir typiskt är högre under november och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Agadir representativt för resten av Souss-Massa?

Den som vill hyra en bil i Agadir för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Souss-Massa under november månad vanligtvis ligger runt 18 °C med en nederbörd på omkring 48 mm.


Hyra bil i andra städer i Marocko

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Marrakech, Casablanca och Nador i Marocko

Hyrbilar på flygplatser i Agadir

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Agadir

Börja planera din resa till Agadir