Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Agadir, Souss-Massa

Vill du hyra en bil billigt i Agadir, Souss-Massa? Sök och jämför priser här!

Agadir, Marocko
26 mar — 2 apr
Agadir, Marocko
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Agadir

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Agadir

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Agadir?

De billigaste hyrbilarna i Agadir hittas generellt genom United Rent a Car Morocco. När du bokar med United Rent a Car Morocco kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 83 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Agadir är 127 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Agadir?

För ett genomsnittspris på 116 kr/dag (och så lite som 112 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai i10 i Agadir de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Renault Clio i Agadir för 292 kr/dag i genomsnitt (282 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Viktig information om hyrbilar i Agadir

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Agadir?

De flesta företag har en åldersgräns på 21 år vid biluthyrning i Agadir. Om du nyligen har fått ditt körkort så var uppmärksam på att vissa företag även kräver att du har haft ditt körkort i minst ett år innan hyran påbörjas.

Viktigt att veta om trafikregler i Agadir

Marocko har högertrafik och i princip gäller samma regler som i Sverige. Ett undantag att vara uppmärksam på är att högerregeln gäller vid rondeller. Du betalar oftast en vägavgift om du ska köra mellan de större städerna och du betalar direkt vid en kontrollplats på vägen. Trafiken kan upplevas som ganska intensiv i Marocko, så var uppmärksam när du kör, håll hastighetsbegränsningarna och var beredd på att bromsa. Generellt gäller hastighetsbegränsningar på 40-60 km/h i tätort, 100 km/h på landsväg och 120 km/h på motorvägar. Det rekommenderas att barn sitter i baksätet och använder en korrekt anpassad barnstol.

Parkering

Det finns förhållandevis gott om parkeringsplatser i Agadir, både i form av gatuparkering och särskilda parkeringsplatser. Det tas inte ut någon avgift vid gatuparkering. Om du kör in på en parkeringsplats så finns det oftast en parkeringsvakt som tar en mindre avgift och bevakar bilarna som är parkerade. Det rekommenderas att du betalar cirka 20-30 MAD (20-30 SEK) för din parkering. Om du övernattar i Agadir så kan du även boka hotell som erbjuder parkeringsmöjlighet och på så sätt säkerställa att bilen är säkert parkerad nattetid.

Utflyktsmål i och omkring Agadir

Marocko är ett stort land och det finns mycket att upptäcka. Du kan välja att ta dagsturer från Agadir eller kanske planera en weekend eller ett par dagar med övernattning utanför staden. Under en dagstur hinner du enkelt bege dig inåt landet mot de imponerande Atlasbergen. Ett trevligt stopp är Paradise Valley som ligger cirka 1 timmer från Agadir. Den vackra dalen är populär för vandringar. Det finns flera mindre vattenfall och du kan passa på att ta ett dopp i den turkosa floden. Fortsätter du istället söderut från Agadir så kommer du snart till nationalparken Souss Massa som även den är populär för vandringar. Omgivningarna varierar mycket i parken, från stora sanddyner till sumpmarker och dramatiska kustklippor och det finns ett mycket rikt fågelliv. En intressant utflykt för dig som är intresserad av Marockos historia är staden Taroudant som ofta kallas mini-Marrakech. Staden var landets huvudstad under en kort period och du kan beundra den gamla ringmuren eller förlora dig i de stora marknaderna. Passa även på att njuta av Marockos kust när du är i Agadir. Taghazout och Imsouane är några av de mest populära surfingbyarna i Marocko och du når dem enkelt från Agadir. Fortätter du norrut längs kusten når du Essaouira som är en av de mest populära destinationerna i Marocko. Det färgrika staden bjuder på allt från strandliv och surfing till en traditionell medina. Vill du besöka Marrakech tar det cirka 3 timmer att köra dit från Agadir.

Vilka försäkringar ska man ha?

Med tanke på att trafiken i Marocko är ganska hetsig och respekten för trafikregler inte är så hög som i Sverige så rekommenderas det att du ser till att ha ett ordentligt försäkringsskydd när du ska hyra bil i Agadir. Det kan verka komplicerat att sätta sig in i, men är viktigt för att undvika oförutsedda kostnader på resan. Det är vanligt att det som standard ingår en försäkring mot stöld och krockskador i hyran och du behöver då endast betala en självrisk om du skulle råka ut för en sådan händelse. Det kan rekommenderas att utöka sitt skydd med en försäkring som täcker ytterligare skador. Vill du helt undvika extra kostnader vid en eventuell olycka kan du även köpa till självriskeliminering. Då betalar du ett högre pris för hyran, men om någon skada skulle uppstå på bilen blir du inte ersättningsskyldig.

Kan man använda sitt svenska körkort i Agadir, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Vissa uthyrningsföretag kräver att du har internationellt körkort när du ska hyra bil i Agadir, så kontrollera vilka regler som gäller innan du bokar din bil.

Var i Agadir kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Agadir kan du välja att antingen hämta och lämna din hyrbil i stadens centrum eller på Agadirs flygplats. Mot en extra avgift kan du oftast även hämta och lämna bilen på olika platser.


Erbjudanden på hyrbilar i Agadir, Souss-Massa

Hitta rätt hyrbil för dig i Agadir

Liten bilar

158 kr - 374 kr

Alla biltyper

160 kr - 3 825 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Agadir, Marocko är 245 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Agadir, Marocko är november. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 158 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Agadir, Marocko är 371 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Agadir, Marocko är mars. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 182 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Agadir, Marocko är 1 172 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Agadir, Marocko är september. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 200 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Agadir, Marocko är 1 633 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Agadir, Marocko är januari. Då är priset 86% lägre än under resten året och ligger på bara 231 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 61% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Agadir, Marocko är 223 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Agadir, Marocko är mars. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 196 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 66 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Agadir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Agadir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Agadir

Alla större biluthyrningsfirmor i Agadir, Souss-Massa

Autounion Car Rental

3 platser

diRENT

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Hire Automotive Group

3 platser

GREEN MOTION

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

4,6

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Bra att veta om hyrbilar i Agadir

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Agadir.

Mest populära uthyrningsföretag

United Rent a Car Morocco

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

120 kr

Mest populära modellen

Class Compact Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Agadir som hittats på momondo den här månaden är United Rent a Car Morocco. Andra toppval för biluthyrningsföretag är UNITED RENT A CAR och Zezgo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Agadir under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Agadir är 120 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 161 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Agadir under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Car. Våra användare föredrar också Hyundai i10 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Agadir

Nedan visas de mest populära hotellen i Agadir
White Beach Resort Taghazout

White Beach Resort Taghazout

80750 Taghazout, Agadir Morocco 18 km, route Taghazout 80750 Taghazout, Agadir Morocco, Agadir, Morocco

18,5 km från stadskärnan

Atlas Amadil Beach Hotel

Atlas Amadil Beach Hotel

Route De L'Oued Souss Chemin Des Dunes Bp 320, Agadir, Morocco

2,7 km från stadskärnan

Hyatt Place Taghazout Bay

Hyatt Place Taghazout Bay

Station Touristique de Taghazout Bay Km 17, Route d'Essaouira, Agadir, Morocco

15,8 km från stadskärnan

Hotel Argana Agadir

Hotel Argana Agadir

Boulevard Mohamed V B P 93, Agadir, Morocco

1,9 km från stadskärnan

Hotel Club Almoggar Garden Beach

Hotel Club Almoggar Garden Beach

Boulevard Mohamed V, Agadir, Morocco

2,8 km från stadskärnan

Iberostar Founty Beach

Iberostar Founty Beach

B.P. no. 1039 Cite Founty, Agadir, Morocco

3,2 km från stadskärnan

Riu Palace Tikida Agadir

Riu Palace Tikida Agadir

Chemin Des Dunes B.P. 901, Agadir, Morocco

2,4 km från stadskärnan

Lti Agadir Beach Club

Lti Agadir Beach Club

Bp 310, Agadir, Morocco

2,4 km från stadskärnan

Anezi Tower Hotel

Anezi Tower Hotel

Bd Mohammed V BP 29, Agadir, Morocco

2,0 km från stadskärnan

Robinson Club Agadir

Robinson Club Agadir

Chemin Des Dunes, Founty 2, Agadir, Morocco

4,0 km från stadskärnan

Odyssee Park Hotel

Odyssee Park Hotel

Boulevard Mohamed V, Agadir, Morocco

2,1 km från stadskärnan

Tikida Golf Palace

Tikida Golf Palace

Km 7 Route Ben Sergaou, Agadir, Morocco

7,3 km från stadskärnan

Timoulay Hotel & Spa Agadir

Timoulay Hotel & Spa Agadir

Cité Founty F6 Baie Des Palmiers, Agadir, Morocco

3,1 km från stadskärnan

Royal Decameron Tafoukt

Royal Decameron Tafoukt

Blv Du 20 Aout, Agadir, Morocco

2,3 km från stadskärnan

Royal Mirage Agadir

Royal Mirage Agadir

Boulevard Mohamed V, B.P 339, Agadir, Morocco

2,2 km från stadskärnan

Hamilton Agadir

Hamilton Agadir

Boulevard Mohamed 5, Agadir, Morocco, Agadir, Morocco

1,9 km från stadskärnan

Les Dunes D'Or Resort

Les Dunes D'Or Resort

Secteur Balnaire, 90000 Agadir, Maroc, Agadir, Morocco

2,6 km från stadskärnan

Caribbean Village Agador

Caribbean Village Agador

Boulevard du 20 Août, Agadir, Morocco

2,0 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Agadir – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Agadir och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Agadir, Marocko?

Varje biluthyrningsföretag i Agadir har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Agadir är diRENT, Locationauto och Europcar, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Agadir under april månad?

Med genomsnittstemperaturer på 18 °C och en nederbörd på 5 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i april månad. Att hyra en cabriolet i Agadir är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Agadir kommer i genomsnitt kosta dig 2 461 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Agadir, Marocko?

Hastighetsgränsen i Agadir är 60 km/t om inget annat anges. Agadir har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Agadir ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Agadir, Marocko i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Agadir under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 17 °C och en nederbörd på cirka 16 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Agadir representativt för resten av Souss-Massa?

Den som vill hyra en bil i Agadir för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Souss-Massa under mars månad vanligtvis ligger runt 17 °C med en nederbörd på omkring 16 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Agadir?

Priser för bilar i Agadir uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Agadir?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Agadir är 68 från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Agadir?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Agadir. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Agadir?

Vid biluthyrning i Agadir måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Agadir?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Agadir. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Agadir?

När du har sökt efter en hyrbil i Agadir visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Agadir med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Agadir som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Agadir på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Agadir med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Agadir som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Agadir med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Agadir med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Agadir.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Agadir

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Agadir

Populära hyrbilstyper i Agadir


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners