Hyrbilar i Arvika, Värmlands län

Vill du hyra en bil billigt i Arvika, Värmlands län? Sök och jämför priser här!

Arvika, Sverige
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Arvika, Sverige
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Arvika

Arvika ligger inte speciellt långt ifrån den norska gränsen och med hyrbilar i Arvika så kan du köra över gränsen utan att behöva byta hyrbil vid gränskontrollen. När du ska hyra bil i Arvika och planerar att köra över gränsen så behöver du berätta det för biluthyrningsföretaget eftersom de vill veta om deras bil lämnar landet. Detta är ofta ett tillval du kan göra under själva bokningen och då inkluderas även avgiften du behöver betala för att få ta bilen över gränsen i priset du betalar när du hämtar bilen. Med andra ord får du inga oväntade kostnader i efterhand. Hos vissa större hyrbilskedjor så kan du även lämna in din hyrbil i till exempel Norge om du vill ta tåget eller ett annat färdmedel vidare.

Om du har hittat ett riktigt bra hyrbilserbjudande genom momondo så är det en god idé att kontakta hyrbilsföretaget om du inte vill eller kan betala med kreditkort. Kreditkort är nämligen den vanligaste betalningsmetoden för hyrbilar i stora delar av världen. Kreditkortet fungerar som en extra säkerhet för uthyrarna eftersom de vill vara säkra på att du kan betala för kostnader vid en eventuell olycka. Vissa hyrbilsföretag kan lösa det även utan kreditkort genom att till exempel fakturera dig kostnaden för bilen och eventuell självrisk eller så kan du behöva betala försäkringens självrisk eller en depositionsavgift när du hämtar din hyrbil i Arvika och så kan du sedan få tillbaka de pengarna när du lämnar in din bil. Tänk på att alla företag inte erbjuder detta så när du ska hyra bil i Arvika, ta kontakt med företaget och kolla vilka alternativ som finns. När du bokar genom momondo får du en bokningsbekräftelse och där finns kontaktuppgifterna till ditt biluthyrningsföretag med.

Inte nog med att du kan hitta en billig hyrbil i Arvika när du bokar genom momondo. Du behöver inte heller tänka på några speciella trafikregler. Arvika har inga betalvägar eller liknande att ta hänsyn till. Du kan hoppa in i bilen och köra som i vilken annan svensk stad som helst. Du måste tänka på högerregeln, alla i bilen måste ha bälten på sig, små barn måste sitta i bilbarnstol och du som förare får inte använda din mobiltelefon när du kör. Du får inte heller dricka alkohol när du är eller ska ut på vägarna bakom ratten och om du kör under vinterhalvåret måste du ha vinterdäck på bilen. När du hämtar ut din hyrbil, se till att den är utrustad med vinterdäck när det krävs, att det finns en varningstriangel i bilen och att du har alla bilens papper med dig.

Du måste ha ett giltigt körkort för att få hyra bil i Arvika. Ett körkort som är utfärdat inom EU eller EES är oftast godkänt, men det är alltid bra att dubbelkolla innan ifall reglerna ändras. Om ditt körkort är utfärdat i ett land utanför EU/EES så kommer du troligen behöva skaffa ett internationellt körkort. Dessa är oftast inget problem att få så länge du har ett giltigt körkort i landet där du ansöker om det. Du behöver också ha ett pass, speciellt om du kommer från ett land utanför EU/EES. Detta för att visa att du är i landet lagligt och som en identifikationshandling. Tänk också på att du måste vara minst 18 år för att få hyra bil och att om du är under 25 eller över 65 år gammal så kan du få betala en liten extraavgift. Du måste också ha ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn.


Erbjudanden på hyrbilar i Arvika, Värmlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Arvika

Bilar i Liten

619 kr - 2 494 kr

Alla biltyper

619 kr - 2 192 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Arvika, Sverige är 940 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Arvika, Sverige är februari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 619 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Arvika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Arvika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Arvika, Sverige är 732 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Arvika, Sverige är september. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 530 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Arvika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Arvika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Arvika, Sverige är 721 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Arvika, Sverige är juni. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 839 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Arvika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Arvika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Arvika

Alla större biluthyrningsfirmor i Arvika, Värmlands län

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

2 platser

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Hertz

1 plats

MABI

1 plats

Sunnycars

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Arvika

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Arvika.

Populära biltyper

Wagon, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

571 kr

Mest populära modellen

Class Compact Wagon
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Arvika under de senaste 72 timmarna: Wagon, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Arvika är 571 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 903 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Arvika under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Wagon. Våra användare föredrar också Skoda Fabia som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Arvika

Nedan visas de mest populära hotellen i Arvika

Att köra med hyrbil i Arvika – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Arvika och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Arvika hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 50,92/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Arvika är 107,26/dag.

Hastighetsgränsen i Arvika är 60 km/t om inget annat anges. Arvika har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Arvika ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Om du letar efter en hyrbil i Arvika för en bilresa till närliggande områden under februari månad är det viktigt att veta att resten av Värmlands län vanligtvis har en temperatur på −3 °C och en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Arvika

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Arvika

Börja planera din resa till Arvika


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Arvika om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Arvika. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Arvika.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Arvika på momondo.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Arvika.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Arvika.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.