Hyrbilar i Ängelholm, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Ängelholm, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Ängelholm, Sverige
3 dec — 10 dec
Ängelholm, Sverige
sön 3/12
12:00
sön 10/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Ängelholm

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Ängelholm

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Ängelholm?

De billigaste hyrbilarna i Ängelholm hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 255 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Ängelholm är 363 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Ängelholm?

När du hyr en bil i Ängelholm väljer de flesta av våra användare modellen Mercedes-Benz A-Class för 796 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Volvo XC60 för ett genomsnittspris på 780 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Mercedes-Benz A-Class i Ängelholm för så lite som 357 kr/dag och modellen Volvo XC60 för så lite som 450 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Ängelholm, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Ängelholm, Skåne län
Ekonomi274 kr per dag
Medelstor372 kr per dag
Stor SUV815 kr per dag
Lyx718 kr per dag
Kompakt kombi382 kr per dag
Standard-SUV441 kr per dag
Stor kombi541 kr per dag
Mellanstor kombi647 kr per dag
Kombi lyx835 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Ängelholm

Kan jag korsa landsgränsen med en hyrbil från Ängelholm?

Om du bestämmer dig för att hyra bil i Ängelholm har du otaliga möjligheter att utforska vackra Skåne och resterande delar av Sverige. Du har dessutom chansen att köra vidare ut i Europa till länder som Norge, Danmark och Tyskland. Om du funderar på att ge dig i väg på ett äventyr som detta utanför landets gränser är det dock viktigt att ta reda på vilka regler och bestämmelser som gäller hos den biluthyrningsfirma du valt att hyra din bil från. Om de tillåter att du korsar landsgränserna med din bil förekommer det ofta en extra avgift per land eller zon för att täcka extra försäkringar och skatter. Om du trots allt beger dig utanför landet utan att först meddela hyrbilsfirman kan detta resultera i att du bryter kontraktet för din hyrbil och kommer få stå för oväntade kostnader på egen hand. Vi rekommenderar därför att alltid dubbelkolla med hyrbilsfirman vad som gäller innan du ger dig av.

Kan man hyra bil i Ängelholm utan kreditkort?

Om du hittat en billig hyrbil i Ängelholm som du vill boka gäller det att ta reda på vilka krav som ställs på olika betalkort hos biluthyraren. Även om det nu för tiden ofta går bra att hyra bil i Ängelholm med ett vanligt betalkort utan kredit kan det fortfarande förekomma biluthyrningsställen som vill att du ska kunna uppvisa ett kreditkort. Med ett kreditkort kan hyrbilsfirman nämligen reservera ett belopp som täcker försäkringens självrisk om eventuella kostnader skulle uppstå. Om du däremot bokar med ett vanligt bankkort får firman debitera en deposition, vilket medför en extra kostnad för dem. Detta gör därför att vissa uthyrningsföretag i sin tur tar ut en extra avgift för den som hyr en bil med ett betalkort utan kredit. Vi råder dig att alltid undersöka vad som gäller för just den biluthyrningsfirma du valt, samt att tänka på att kortet du använder ska vara utställt i huvudförarens namn.

Vilka trafikregler bör jag tänka på i Ängelholm?

Om du är van vid att köra bil i Sveriges övriga städer kommer du inte stöta på några överraskningar med din hyrbil i Ängelholm. Som vid all stadskörning gäller det att vara extra uppmärksam under rusningstid och vid korsande cykelbanor och vid övergångsställen. Utöver detta gäller högerregeln, väjningsplikten samt krav på säkerhetsbälte i bilen. Vissa av stadens mest centrala gator är dessutom reserverade för fotgängare och lämpar sig med andra ord inte för hyrbilar i Ängelholm. Tänk även på att många gator i samma område är enkelriktade. Det är ofta inga problem att parkera i Ängelholm och du betalar snabbt antingen direkt i parkeringsautomaten eller med hjälp av en parkeringsapp.

Vilken dokumentation behöver en internationell resenär uppvisa för att hyra bil i Ängelholm?

När du hittat ett bra hyrbilserbjudande i Ängelholm gäller det att kunna uppvisa rätt handlingar för att få hyra din bil. Som innehavare av ett svenskt körkort behövs inga andra ID-dokument för att få hyra bil i Ängelholm. Detta förutsatt att körkortet är giltigt och att du haft det i mer än ett år. Många uthyrare accepterar att du har ett ID-kort som bevisar att du är över 18 år, även om vissa företag kan komma att ta ut en föraravgift för unga förare. Om du har ett körkort som inte är utfärdat i Sverige, men likväl inom EU fungerar även detta, så länge dokumentet är försett med ett foto. Annars krävs även en kompletterande ID-handling. Om du har ett körkort från ett land utanför EU krävs dessutom ett kompletterande internationellt körkort för att kunna boka din hyrbil i Ängelholm.


Erbjudanden på hyrbilar i Ängelholm, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Ängelholm

Liten cars

436 kr - 806 kr

Alla biltyper

740 kr - 1 287 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Ängelholm, Sverige är 613 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Ängelholm, Sverige är november. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 436 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Ängelholm som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Ängelholm, Sverige är 733 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Ängelholm, Sverige är april. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 585 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Ängelholm som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Ängelholm, Sverige är 1 171 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Ängelholm, Sverige är december. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 737 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Ängelholm som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Ängelholm, Sverige är 809 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Ängelholm, Sverige är juli. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 547 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Ängelholm som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Ängelholm, Sverige är 1 352 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Ängelholm, Sverige är januari. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 1 008 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Ängelholm, Sverige är 1 121 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Ängelholm, Sverige är december. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 675 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ängelholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ängelholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

274 kr/dag

(8 dec - 11 dec)
Toyota Yaris
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

331 kr/dag

(1 dec - 8 dec)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

382 kr/dag

(19 dec - 19 jan)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Ängelholm

Alla större biluthyrningsfirmor i Ängelholm, Skåne län

Ace

1 plats

Avis

2 platser

Sixt

2 platser

MABI

3 platser

Budget

1 plats

Europcar

2 platser

Hertz

5,0
Okej
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

5,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

5,0

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Ängelholm

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Ängelholm.

Populära biltyper

Economy, Intermediate, Wagon

Billigaste hyrbilen

305 kr

Mest populära modellen

Mercedes-Benz A-Class
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Ängelholm under de senaste 72 timmarna: Economy, Intermediate, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Ängelholm är 305 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 434 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Ängelholm under de senaste 7 dagarna är av modellen Mercedes-Benz A-Class. Våra användare föredrar också Volvo XC60 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Ängelholm

Nedan visas de mest populära hotellen i Ängelholm

Att köra med hyrbil i Ängelholm – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ängelholm och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Ängelholm, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Ängelholm tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Ängelholm ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Ängelholm ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz GLE i Ängelholm?

Är vädret i Ängelholm representativt för resten av Skåne län?

Den som vill hyra en bil i Ängelholm för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Skåne län under november månad vanligtvis ligger runt 4 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Ängelholm?

Priser för bilar i Ängelholm uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Ängelholm?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Ängelholm är 17 från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Ängelholm?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Ängelholm. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Ängelholm?

För att få hyra en bil i Ängelholm måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Ängelholm?

Att boka en hyrbil i Ängelholm via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ängelholm?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ängelholm tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Ängelholm med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Ängelholm.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Ängelholm på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Ängelholm.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Ängelholm som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Ängelholm.

Kan jag söka efter hyrbilar i Ängelholm med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Ängelholm med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Ängelholm

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.