Hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i San Francisco, Kalifornien? Sök och jämför priser här!

San Francisco, CA, USA
10 dec — 17 dec
San Francisco, CA, USA
sön 10/12
12:00
sön 17/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i San Francisco

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i San Francisco

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i San Francisco?

De billigaste hyrbilarna i San Francisco hittas generellt genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 50 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i San Francisco är 50 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i San Francisco?

Hertz har flest uthyrningskontor i San Francisco med 14 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i San Francisco?

Hyrbilar av modellerna Ford Mustang Convertible och Toyota RAV4 i San Francisco är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Ford Mustang Convertible i San Francisco kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 699 kr/dag och priser så låga som 509 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Toyota RAV4 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 507 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 360 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i San Francisco, Kalifornien
Kompakt342 kr per dag
Medelstor275 kr per dag
Standard264 kr per dag
Stor bil279 kr per dag
Minibuss429 kr per dag
Stor SUV487 kr per dag
Lyx321 kr per dag
Cabriolet470 kr per dag
Medelstor SUV290 kr per dag
Leverantörens val334 kr per dag
Kompakt SUV344 kr per dag
Standard-SUV346 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i San Francisco

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i San Francisco?

För att hyra bil i San Francisco behöver du för det mesta ha fyllt 21 år. Åldersgränsen för att köra och hyra bil ligger officiellt sätt på 18 år i USA men det är mycket ovanligt att bilythyrare tillåter förare under 21 att hyra bil. Biluthyrningarna lägger också oftast till en avgift för unga förare under 25 år. Denna avgift ligger normalt sätt på cirka 55 USD (ca. 500 SEK) per dag. Det är därför svårt att hyra en bil billigt i San Francisco om du är under 25 år. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilsalternativ men tänk på att priserna som visas i sökresultatet inte tar hänsyn till din ålder.

Viktigt att veta om trafikregler i San Francisco

Särskilda trafikregler som gäller i San Francisco är bland annat att alla passagerare i bilen måste ha på sig bilbälte under färden. Du får inte heller använda mobiltelefonen som förare av bilen. Vissa motorvägar runt San Francisco, så kallade Turnpikes, har vägavgifter. Dessa betalas i olika biltullar och för det mesta måste du ha med dig mynt för betalningen då det inte går att betala med kort.

Parkering

Gatuparkering i San Francisco är markerade med olika färger på trottoarkanterna. Röd färg innebär att det är förbjudet att parkera, vid vit färg kan du ställa bilen i fem minuter och grön färg gäller för 10 minuters parkering. Där det inte finns någon färgmarkering kan du ställa bilen på obegränsad tid. Då San Francisco är en mycket brant stad där gatorna ibland nästan känns som att de är helt vertikala, gäller även att du måste vända hjulen på bilen på så vis att om bromsen skulle sluta fungera rullar bilen in i trottoaren istället för ner för de branta gatorna. Parkering betalas med mynt eller betalkort i parkeringsautomater alternativt via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring San Francisco

Hyr bil under resan till San Francisco för att lätt ta dig runt till destinationer och sevärdheter runt om staden. Bland annat är det populärt att ta sig till Yosemite National Park, åka på vinprovning på någon av Napa Countys vingårdar, besöka Sonoma samt åka till Silicon Valley.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i San Francisco behöver du vissa försäkringar som är obligatoriska för att få boka din hyrbil. Dessa är försäkringar som gäller stöld av bilen eller kostnader som uppkommer vid kollisioner. De flesta biluthyrningar erbjuder automatiskt dessa försäkringar och de ingår då i priset på hyrbilarna. Tänk på att det är billigare att hyra bil i San Francisco i förväg, innan avresa, än att göra detta på plats då det är dyrare att köpa till dessa försäkringar när du väl är i USA. Många biluthyrningar har erbjudanden gällande tilläggsförsäkringar som självriskreducering eller självriskeliminering. Dessa kan kraftigt reducera eller helt skydda dig från kostnader om något skulle hända med bilen som inte täcks av kollisions- eller stöldförsäkringen. Kontrollera med din hemförsäkring och ditt kreditkortsbolag om de har några försäkringar som täcker din hyrbil utomlands innan du köper till någon tilläggsförsäkring.

Kan man använda sitt svenska körkort i San Francisco, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det går för det mesta bra att endast visa upp ditt svenska körkort för att hyra bil i San Francisco men du bör ha med dig ett internationellt körkort då du kan bli ombedd att visa upp även detta. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan skaffa det internationella körkortet. Detta gäller som ett översatt intyg av ditt svenska körkort och gäller endast om det visas upp tillsammans med det svenska körkortet.

Var i San Francisco kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil i San Francisco som du kan hämta och lämna där det passar dig. Bland annat kan du hämta bilen på stadens flygplats, direkt när du landar, och lämna tillbaka den i en annan ort eller stad i USA om du inte flyger ut från San Francisco. Via momondo kan du hyra bil billigt i San Francisco med fria mil, billig kilometerkostnad och plats för hela familjen.


Erbjudanden på hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Hitta rätt hyrbil för dig i San Francisco

Liten cars

480 kr - 941 kr

Alla biltyper

569 kr - 989 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i San Francisco, USA är 637 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i San Francisco, USA är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 480 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i San Francisco, USA är 686 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i San Francisco, USA är december. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 561 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i San Francisco, USA är 779 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i San Francisco, USA är januari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 497 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i San Francisco, USA är 733 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i San Francisco, USA är januari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 556 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i San Francisco, USA är 837 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i San Francisco, USA är augusti. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 571 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i San Francisco, USA är 903 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i San Francisco, USA är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 431 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i San Francisco, USA är 1 104 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i San Francisco, USA är december. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 733 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen cabriolet i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

342 kr/dag

(17 dec - 4 jan)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i San Francisco

Alla större biluthyrningsfirmor i San Francisco, Kalifornien

National

6 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,2

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,7

Bäst

9,1

Alamo

4 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,9

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,3

Enterprise Rent-A-Car

11 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,7

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,3

Sixt

6 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,4

Budget

7,3
Bra
3 omdömen6 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

6,9

Avis

7,0
Bra
2 omdömen6 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,9

Hertz

14 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,4

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,4

Thrifty

6,2
Okej
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,9

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,1

Bra att veta om hyrbilar i San Francisco

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i San Francisco.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Intermediate, SUV, Full-size

Billigaste hyrbilen

372 kr

Mest populära modellen

Ford Mustang Convertible
Den mest populära biluthyrningsfirman i San Francisco som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Fox och Budget
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i San Francisco under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i San Francisco är 372 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 524 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i San Francisco under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Mustang Convertible. Våra användare föredrar också Toyota RAV4 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i San Francisco

Sevärdheter i närheten:

Union Square18,7 km
Fisherman's Wharf21,0 km

Sevärdheter i närheten:

Union Square63,4 km
Fisherman's Wharf65,6 km

Sevärdheter i närheten:

Union Square18,6 km
Fisherman's Wharf20,4 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i San Francisco

Nedan visas de mest populära hotellen i San Francisco

Att köra med hyrbil i San Francisco – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i San Francisco och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i San Francisco, Kalifornien i januari?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i januari i San Francisco kan förvänta dig att betala cirka 831 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 808 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i San Francisco. För en veckas biluthyrning, San Francisco priser i januari är i genomsnitt 447 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 444 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i San Francisco, Kalifornien?

Hyrbilar i San Francisco från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise Rent-A-Car och Budget kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i San Francisco, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i San Francisco under januari månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till San Francisco i januari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 97 mm och temperaturerna kring 12 °C. Att hyra en Ekonomi i San Francisco kommer i genomsnitt kosta dig 525 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i San Francisco, Kalifornien?

Hastighetsgränsen i San Francisco är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till San Francisco är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Nissan Pathfinder i San Francisco?

Hur är vädret i San Francisco, CA i december?

Under december är medeltemperaturen i San Francisco 11 °C och den förväntade nederbörden är 104 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i San Francisco.

Är vädret i San Francisco representativt för resten av Kalifornien?

Klimatet i Kalifornien under december månad har vanligtvis en temperatur på 11 °C med en förväntad nederbörd på 66,2 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från San Francisco till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i San Francisco?

Priserna för bilar i San Francisco uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i San Francisco?

Av december 2023 finns det 96 bolag att välja mellan för bilar i San Francisco.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i San Francisco?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för San Francisco. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i San Francisco?

För att få hyra en bil i San Francisco måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i San Francisco?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i San Francisco. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i San Francisco?

När du har sökt efter en hyrbil i San Francisco visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i San Francisco med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i San Francisco eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i San Francisco på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i San Francisco.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i San Francisco som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i San Francisco.

Kan jag söka efter hyrbilar i San Francisco med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i San Francisco med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till San Francisco

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.