Hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i San Francisco, Kalifornien? Sök och jämför priser här!

San Francisco, CA, USA
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
San Francisco, CA, USA
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i San Francisco, Kalifornien
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

60 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Volkswagen T-ROC
BMW X1
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

66 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
BMW X1
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

56 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Renault Captur
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

53 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Volkswagen Jetta
Volvo S60
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

59 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Volvo S60
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

59 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Mercedes-Benz C-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Skoda Fabia
Audi A3 Cabriolet
eller liknande Cabriolet
Upp till 5 passagerare
Fordon med 2 dörrar

84 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Audi A3 Cabriolet
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

71 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Ford Galaxy

Viktig information om hyrbilar i San Francisco

För att hyra bil i San Francisco behöver du för det mesta ha fyllt 21 år. Åldersgränsen för att köra och hyra bil ligger officiellt sätt på 18 år i USA men det är mycket ovanligt att bilythyrare tillåter förare under 21 att hyra bil. Biluthyrningarna lägger också oftast till en avgift för unga förare under 25 år. Denna avgift ligger normalt sätt på cirka 55 USD (ca. 500 SEK) per dag. Det är därför svårt att hyra en bil billigt i San Francisco om du är under 25 år. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika hyrbilsalternativ men tänk på att priserna som visas i sökresultatet inte tar hänsyn till din ålder.

Särskilda trafikregler som gäller i San Francisco är bland annat att alla passagerare i bilen måste ha på sig bilbälte under färden. Du får inte heller använda mobiltelefonen som förare av bilen. Vissa motorvägar runt San Francisco, så kallade Turnpikes, har vägavgifter. Dessa betalas i olika biltullar och för det mesta måste du ha med dig mynt för betalningen då det inte går att betala med kort.

Gatuparkering i San Francisco är markerade med olika färger på trottoarkanterna. Röd färg innebär att det är förbjudet att parkera, vid vit färg kan du ställa bilen i fem minuter och grön färg gäller för 10 minuters parkering. Där det inte finns någon färgmarkering kan du ställa bilen på obegränsad tid. Då San Francisco är en mycket brant stad där gatorna ibland nästan känns som att de är helt vertikala, gäller även att du måste vända hjulen på bilen på så vis att om bromsen skulle sluta fungera rullar bilen in i trottoaren istället för ner för de branta gatorna. Parkering betalas med mynt eller betalkort i parkeringsautomater alternativt via mobilen.

Hyr bil under resan till San Francisco för att lätt ta dig runt till destinationer och sevärdheter runt om staden. Bland annat är det populärt att ta sig till Yosemite National Park, åka på vinprovning på någon av Napa Countys vingårdar, besöka Sonoma samt åka till Silicon Valley.

För att hyra bil i San Francisco behöver du vissa försäkringar som är obligatoriska för att få boka din hyrbil. Dessa är försäkringar som gäller stöld av bilen eller kostnader som uppkommer vid kollisioner. De flesta biluthyrningar erbjuder automatiskt dessa försäkringar och de ingår då i priset på hyrbilarna. Tänk på att det är billigare att hyra bil i San Francisco i förväg, innan avresa, än att göra detta på plats då det är dyrare att köpa till dessa försäkringar när du väl är i USA. Många biluthyrningar har erbjudanden gällande tilläggsförsäkringar som självriskreducering eller självriskeliminering. Dessa kan kraftigt reducera eller helt skydda dig från kostnader om något skulle hända med bilen som inte täcks av kollisions- eller stöldförsäkringen. Kontrollera med din hemförsäkring och ditt kreditkortsbolag om de har några försäkringar som täcker din hyrbil utomlands innan du köper till någon tilläggsförsäkring.

Det går för det mesta bra att endast visa upp ditt svenska körkort för att hyra bil i San Francisco men du bör ha med dig ett internationellt körkort då du kan bli ombedd att visa upp även detta. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan skaffa det internationella körkortet. Detta gäller som ett översatt intyg av ditt svenska körkort och gäller endast om det visas upp tillsammans med det svenska körkortet.

Sök på momondo för att hitta en hyrbil i San Francisco som du kan hämta och lämna där det passar dig. Bland annat kan du hämta bilen på stadens flygplats, direkt när du landar, och lämna tillbaka den i en annan ort eller stad i USA om du inte flyger ut från San Francisco. Via momondo kan du hyra bil billigt i San Francisco med fria mil, billig kilometerkostnad och plats för hela familjen.


Erbjudanden på hyrbilar i San Francisco, Kalifornien

Hitta rätt hyrbil för dig i San Francisco

Bilar i Liten

275 kr - 1 106 kr

Alla biltyper

470 kr - 979 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i San Francisco, USA är 623 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i San Francisco, USA är januari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 275 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i San Francisco, USA är 807 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i San Francisco, USA är januari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 531 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i San Francisco, USA är 768 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i San Francisco, USA är januari. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 470 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i San Francisco, USA är 801 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i San Francisco, USA är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 458 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i San Francisco, USA är 706 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i San Francisco, USA är mars. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 440 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i San Francisco, USA är 795 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i San Francisco, USA är maj. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 412 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i San Francisco, USA är 1 217 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i San Francisco, USA är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 731 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i San Francisco. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Francisco kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Cabriolet i San Francisco som hittats på momondo under den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

56 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Renault Captur
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(2 mar - 13 mar)
Audi A1

Hyrbilsleverantörer i San Francisco

Alla större biluthyrningsfirmor i San Francisco, Kalifornien

Alamo

4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,8

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,3

Enterprise

11 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,4

National

6 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,6

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,3

Sixt

6 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,5

Avis

6 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,8

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,1

Budget

7,2
Bra
3 omdömen6 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,2

Bäst

6,9

Dollar

7,0
Bra
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,8

Thrifty

2 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,5

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

6,8

Bra att veta om hyrbilar i San Francisco

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i San Francisco.

Mest populära uthyrningsföretag

Alamo

Populära biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigaste hyrbilen

431 kr

Mest populära modellen

Ford Escape
Den mest populära biluthyrningsfirman i San Francisco som hittats på momondo den här månaden är Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i San Francisco under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i San Francisco är 431 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 732 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i San Francisco under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Escape. Våra användare föredrar också Toyota RAV4 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i San Francisco

Sevärdheter i närheten:

Union Square18,7 km
Fisherman's Wharf21,0 km

Sevärdheter i närheten:

Union Square63,4 km
Fisherman's Wharf65,6 km

Sevärdheter i närheten:

Union Square18,6 km
Fisherman's Wharf20,4 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i San Francisco

Nedan visas de mest populära hotellen i San Francisco

Att köra med hyrbil i San Francisco – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i San Francisco och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i januari i San Francisco kan förvänta dig att betala cirka 1 312 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 1 312 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i San Francisco. För en veckas biluthyrning, San Francisco priser i januari är i genomsnitt 0 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 0 kr.

Generellt sett har Sixt de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 798 kr per dag för hyrbilar i San Francisco. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 6 uthyrningskontor i San Francisco är 370 kr per dag.

Hyrbilar i San Francisco från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Avis kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i San Francisco, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till San Francisco i januari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 97 mm och temperaturerna kring 12 °C. Att hyra en Ekonomi i San Francisco kommer i genomsnitt kosta dig 430 kr per dag.

San Francisco, CA har 6 uthyrningskontor från Budget med ett genomsnittligt dagspris på 951 kr.

Hastighetsgränsen i San Francisco är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till San Francisco är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Under december är medeltemperaturen i San Francisco 11 °C och den förväntade nederbörden är 104 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i San Francisco.

Klimatet i Kalifornien under december månad har vanligtvis en temperatur på 11 °C med en förväntad nederbörd på 70,8 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från San Francisco till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära San Francisco

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära San Francisco

Hyrbilstyper som är extra populära i San Francisco

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i San Francisco

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i USA

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i USA

Börja planera din resa till San Francisco


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i San Francisco. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

När du har sökt efter en hyrbil i San Francisco visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, oavsett om det gäller bilar i San Francisco eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i San Francisco.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i San Francisco.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i San Francisco med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.