Hyrbilar i Izmir, Izmir provins

Vill du hyra en bil billigt i Izmir, Izmir provins? Sök och jämför priser här!

Izmir, Turkiet
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Izmir, Turkiet
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Izmir

Åldersgränsen för att få hyra bil i Izmir ligger precis som i övriga Turkiet oftast på 21 år, och ibland på 23, beroende på vilket hyrbilsföretag du använder. En extra avgift kan dessutom tillkomma för förare under 25 år. Du ska även ha haft ditt körkort i minst ett år och vissa av biluthyrarna har även en maxålder på 70 år.

Precis som hemma i Sverige råder det högertrafik i Turkiet och i Izmir. Det är krav på att använda säkerhetsbälte och det är förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon. Halvljus är obligatoriskt och hastigheten inne i staden ligger på 50 km/h. Detta kan dock variera beroende på kvarter så var uppmärksam på skyltar och regler. Det råder nolltolerans i trafiken då det gäller promillehalten och det finns inga vägavgifter i Izmir.

Om du parkerar i Izmir betalar du ibland direkt till parkeringsvakter om det inte finns några automater. Det finns dock en hel rad parkeringsplatser och parkeringshus centralt belägna i staden. Ett exempel är Jetpark parking där du kan parkera i två dagar för 50 TRY (79 SEK), i tre dagar för 60 TRY (95 SEK) samt en hel vecka för 100 TRY (158 SEK). Parkeringen Tam Otomatik Alsancak är ett annat alternativ för kortare parkering. Här kostar det 9 TRY (14 SEK) för upp till tre timmars parkering, 13,5 TRY (21,3 SEK) för upp till sex timmar och 25 TRY (40 SEK) för ett helt dygns parkering.

Med hyrbil i Izmir kan du ta dig runt till en hel rad fantastiska resmål. Çesme är ett av dem. Denna oerhört populära och varierande semesterdestination har gjort sig känd både för sitt nattliv så väl som för sina barnvänliga stränder. Det finns en rad varma källor runt staden vilket gör att vattnet blir behagligt varmt. Efter att ha tagit ett dopp och slappnat av på stranden får du inte missa att ta dig till den antika staden Erythrai som grundades på 600-talet före Kristus och det kända utflyktsmålet Ephesus och dess fantastiska antika lämningar. Om du bestämmer dig för att hyra bil i Izmir kan du även bege dig till staden Urla som gjort sig känd för många av Turkiets fantastiska viner. Promenera i den lantliga miljön och upptäck vingård efter vingård samtidigt som du lär dig mer om dryckens framställning. Missa inte heller ett besök i den oerhört pittoreska staden Sirince som ligger vackert belägen inbäddad i grönska. Här kan du promenera på kullerstensgatorna och insupa den lugna atmosfären.

Gällande de försäkringar som krävs för att hyra bil i Izmir kommer du att upptäcka att de flesta uthyrningsföretag erbjuder tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Du kan även lägga till självriskeliminering vilket gör att du är skyddad mot självrisken för skador som kan uppkomma på bilen. Vissa svenska banker erbjuder dessutom detta om du använder deras kredit- eller betalkort vid uthyrningen.

Det är starkt rekommenderat att ha ett internationellt körkort vid körning i Turkiet och därmed även i Izmir, och tänk även på att ta med ditt svenska körkort.

Flyger du in till Izmirs flygplats, ADB, kan du hitta en mängd alternativ för biluthyrning i Izmir och stora biluthyrningsfirmor i terminalen för inhemska flyg. Sixt, Europcar, Hertz och Budget är några av alternativen, samt en mängd lokala företag. Du hittar även många av dessa företag centralt belägna i bland annat hamnområdet. Dock kan öppettiderna variera något mer i jämförelse med dem på stadens flygplats. Vill du återlämna din hyrbil på en annan plats än där du hämtade upp den kan du välja detta som ett av alternativen för filter då du söker på momondo.


Erbjudanden på hyrbilar i Izmir, Izmir provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Izmir

Bilar i Liten

108 kr - 425 kr

Alla biltyper

121 kr - 839 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Izmir, Turkiet är 204 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Izmir, Turkiet är november. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 108 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Izmir, Turkiet är 294 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Izmir, Turkiet är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 134 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Izmir, Turkiet är 504 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Izmir, Turkiet är april. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 565 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Izmir, Turkiet är 275 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Izmir, Turkiet är november. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 144 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Izmir, Turkiet är 475 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Izmir, Turkiet är september. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 265 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Izmir

Alla större biluthyrningsfirmor i Izmir, Izmir provins

Avis

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

8,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

7,3

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,8

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,1

Enterprise

4 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,6

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,6

CIRCULAR

5 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

7,0

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Sunnycars

8 platser

Nokta Rent A Car

6 platser

Autounion Car Rental

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Izmir

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Izmir.

Mest populära uthyrningsföretag

Rhodium

Populära biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigaste hyrbilen

224 kr

Mest populära modellen

Fiat Fiorino
Den mest populära biluthyrningsfirman i Izmir som hittats på momondo den här månaden är Rhodium. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Pandora Car Hire och Right Cars
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Izmir under de senaste 72 timmarna: Compact, Intermediate, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Izmir är 224 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 323 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Izmir under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat Fiorino.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Izmir

Nedan visas de mest populära hotellen i Izmir

Att köra med hyrbil i Izmir – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Izmir och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Izmir hittas generellt genom Wish Car Rental. När du bokar med Wish Car Rental kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 7,65/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Izmir är 7,65/dag.

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Izmir. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Izmir när du gör din bokning med momondo.

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Izmir under mars månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 47 mm i mars innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Izmir kommer i genomsnitt kosta dig 665 kr per dag.

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Izmir med 8 komtor.

Om du hyr ett fordon i Izmir tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Izmir ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Izmir ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Under februari är medeltemperaturen i Izmir 8 °C och den förväntade nederbörden är 95 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Izmir.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Izmir omkring i Izmir provins eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt 8 °C och en eventuell nederbörd på 95 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Izmir

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Izmir

Hyrbilstyper som är extra populära i Izmir

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Izmir

Biluthyrning i olika stadsdelar av Izmir

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Izmir? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Börja planera din resa till Izmir


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Izmir. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Izmir tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Izmir och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Izmir med rättvisa bränslepolicyer.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Izmir.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Izmir med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.