Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Izmir, Izmir provins

Vill du hyra en bil billigt i Izmir, Izmir provins? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Izmir, Izmir provins

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Izmir, Izmir provins
Ekonomi293 kr per dag
Kompakt299 kr per dag
Medelstor339 kr per dag
Standard688 kr per dag
Lyx1 173 kr per dag
Pickup256 kr per dag
Kompakt SUV432 kr per dag
Medelstor SUV500 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Izmir

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Izmir

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Izmir?

De billigaste hyrbilarna i Izmir hittas generellt genom Right Cars. När du bokar med Right Cars kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 103 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Izmir är 269 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Izmir?

Avis har flest uthyrningskontor i Izmir med 6 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Izmir?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Izmir är Renault Clio, följt av modellen Hyundai i20. Våra användare har hittat erbjudanden för Renault Clio i Izmir för i genomsnitt 292 kr per dag, och så billigt som 97 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 356 kr per dag att hyra modellen Hyundai i20 i Izmir, även om du kan hitta priser för så lite som 103 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Izmir, Izmir provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Izmir

Liten bilar

116 kr - 514 kr

Alla biltyper

124 kr - 568 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Izmir, Turkiet är 275 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Izmir, Turkiet är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 116 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Izmir av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Izmir, Turkiet är 318 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Izmir, Turkiet är april. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 181 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Izmir av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Izmir, Turkiet är 519 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Izmir, Turkiet är februari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 179 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Izmir, Turkiet är 351 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Izmir, Turkiet är februari. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 118 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Izmir av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Izmir, Turkiet är 273 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Izmir, Turkiet är april. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 181 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Izmir. Genomsnittspriset för en hyrbil i Izmir kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

293 kr/dag

(27 jun - 16 jul)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

299 kr/dag

(27 jun - 16 jul)
Toyota Corolla
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

310 kr/dag

(25 jun - 6 jul)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Izmir

Alla större biluthyrningsfirmor i Izmir, Izmir provins

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Garenta

5 platser

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

5,4

Comfort

6,9

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,9

CIRCULAR

5 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,5

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

7,1

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,0

Nissa Car Rental

6 platser

Nokta Rent A Car

6 platser

Bra att veta om hyrbilar i Izmir

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Izmir.

Mest populära uthyrningsföretag

Avec Car Rental

Populära biltyper

Economy, Intermediate, SUV

Billigaste hyrbilen

244 kr

Mest populära modellen

Renault Clio
Den mest populära biluthyrningsfirman i Izmir som hittats på momondo den här månaden är Avec Car Rental. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Right Cars och Pandora Car Hire
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Izmir under de senaste 72 timmarna: Economy, Intermediate, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Izmir är 244 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 394 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Izmir under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Clio. Våra användare föredrar också Hyundai i20 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Izmir – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Izmir och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Izmir, Turkiet i juli?

För juli i Izmir, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 458 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 409 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 281 kr till 452 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Izmir, Turkiet?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Izmir. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Izmir när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Izmir under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Izmir under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Izmir har en medeltemperatur på 26 °C och en genomsnittlig nederbörd på 5 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Izmir kommer i genomsnitt kosta dig 372 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Izmir, Turkiet?

Om du hyr ett fordon i Izmir tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Izmir ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Izmir ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Hur är vädret i Izmir, Turkiet i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Izmir 24 °C och den förväntade nederbörden är 11 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Izmir.

Är vädret i Izmir representativt för resten av Izmir provins?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Izmir omkring i Izmir provins eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 23 °C och en eventuell nederbörd på 8,5 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Izmir?

Priserna för bilar i Izmir uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Izmir?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Izmir är 150 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Izmir?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Izmir. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Izmir?

Vid biluthyrning i Izmir måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Izmir?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Izmir. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Izmir?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Izmir tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Izmir med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Izmir och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Izmir på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Izmir med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Izmir som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Izmir.

Kan jag söka efter hyrbilar i Izmir med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Izmir med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Izmir

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Izmir

Populära hyrbilstyper i Izmir