Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Falun, Dalarnas län

Vill du hyra en bil billigt i Falun, Dalarnas län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Falun, Dalarnas län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Falun, Dalarnas län
Ekonomi317 kr per dag
Kompakt328 kr per dag
Minibuss708 kr per dag
Pickup675 kr per dag
Standard-SUV453 kr per dag
Kompakt kombi500 kr per dag
Standard kombi623 kr per dag
Lastbil635 kr per dag
Kombi premium709 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Falun

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Falun

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Falun?

De billigaste hyrbilarna i Falun hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 252 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Falun är 375 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Falun?

Hyrbilar av modellerna Toyota Yaris och Volkswagen Golf i Falun är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Toyota Yaris i Falun kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 596 kr/dag och priser så låga som 265 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Golf kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 528 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 407 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Falun, Dalarnas län

Hitta rätt hyrbil för dig i Falun

Liten bilar

314 kr - 551 kr

Alla biltyper

462 kr - 1 181 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Falun, Sverige är 448 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Falun, Sverige är februari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 314 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Falun av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Falun, Sverige är 758 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Falun, Sverige är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 573 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Falun av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Falun, Sverige är 880 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Falun, Sverige är april. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 1 084 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Falun, Sverige är 646 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Falun, Sverige är maj. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 414 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Falun av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Falun, Sverige är 1 011 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Falun, Sverige är februari. Då är priset 3% lägre än under resten året och ligger på bara 1 043 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Falun av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Falun, Sverige är 910 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Falun, Sverige är februari. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 1 038 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Falun av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Peugeot 208
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

317 kr/dag

(4 aug - 11 aug)
Peugeot 208
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

328 kr/dag

(30 aug - 2 sep)
Renault Captur
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

395 kr/dag

(30 aug - 2 sep)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Falun

Alla större biluthyrningsfirmor i Falun, Dalarnas län

Europcar

2 platser

Hertz

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

MABI

2 platser

Sunnycars

2 platser

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Falun

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Falun.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Economy, Compact, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

347 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Falun som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Enterprise Rent-A-Car och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Falun under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Falun är 347 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 648 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Falun under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Class Standard SUV som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Falun – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Falun och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Falun, Sverige i augusti?

För augusti i Falun, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 587 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 530 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 0 kr till 0 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Falun, Sverige?

Hastighetsgränsen i Falun är 60 km/t om inget annat anges. Falun har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Falun ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Falun?

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Falun?

Priser för bilar i Falun uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Falun?

Från och med juli 2024 finns det 15 bolag att välja mellan för bilar i Falun.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Falun?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Falun. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Falun?

För att få hyra en bil i Falun måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Falun?

Du bör boka en hyrbil i Falun med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Falun?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Falun. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Falun med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Falun som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Falun på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Falun.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Falun som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Falun.

Kan jag söka efter hyrbilar i Falun med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Falun.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Falun

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/7
12:00
tors 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Falun