Hyrbilar i Falun, Dalarnas län

Vill du hyra en bil billigt i Falun, Dalarnas län? Sök och jämför priser här!

Falun, Sverige
16 dec — 23 dec
Samma avlämingsplats
Falun, Sverige
fre 16/12
12:00
fre 23/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Falun

Det är enkelt att boka en hyrbil i Falun, men det finns vissa saker att tänka på. Regler och riktlinjer skiljer sig åt mellan de olika biluthyrningsföretagen. Falun ligger i mitten av landet och det är långt till andra länder, men om du till exempel skulle vilja köra in i Norge är detta möjligt. Tänk bara på att de flesta företag önskar att du meddelar att du tänker använda hyrbilen för att köra in i ett annat land. En del tar också ut en extra avgift för att du korsar olika gränser. Var beredd på att behöva betala extra vägtullar och avgifter i exempelvis Norge. En del städer har också så kallad trängselskatt, som är en avgift du betalar för att bilen ger ut koldioxidutsläpp i området. Utöver detta så är det enkelt för skandinaviska medborgare att röra sig fritt över gränserna.

För att du ska kunna hitta en billig hyrbil i Falun kan det vara bra att leta på momondo först och förhandsboka bilen. De flesta företag vill att du använder dig av ett kreditkort om du bokar en hyrbil online. Det är också viktigt att kortet är anslutits till VISA eller Mastercard. När du hämtar upp bilen måste du visa att namnet uppgett vid bokningen stämmer överens med kortet du tänker betala med. Namnet på ditt ID eller körkort ska också stämma överens. Om du inte hämtar ut hyrbilen vid det klockslag som avtalats kan du få betala extra. Vid tillbakalämningen av hyrbilen kan du få tillbaka en summa om antalet mil inte använts. Likaså kan det tillkomma tilläggsavgifter om du avverkat en längre sträcka än originalavtalet. Eventuella skador kan också behöva betalas av kunden, men det finns ofta möjlighet att köpa till en skadeförsäkring när du hyr bil i Falun. Det är enklare och smidigare för båda parter om du använder kortbetalning när du använder dig av ett hyrbilserbjudande. Det finns inte längre så många hyrbilsföretag som tar emot kontanter.

Om du letar efter ett hyrbilserbjudande i Falun kan det vara värt att uppdatera dig på aktuella trafikregler och riktlinjer i området. De flesta svenska trafikregler gäller överallt, men kommunen brukar ha lokala bestämmelser för bland annat parkering och tillgänglighet. All information du behöver brukar finnas på trafikskyltar och på parkeringsbolagets biljettautomater. I Falun byggs många nya cykelvägar, så kom ihåg att ta hänsyn till cyklister. Det finns områden centralt som är så kallade gångfartsområden där bilisterna har väjningsplikt mot gångtrafikanter. Gränsen för rattfylla är mycket låg och om du har druckit på kvällen bör du låta bilen stå hela dagen efter. Det är viktigt att respektera stopplikten och förstår skillnaden mellan den och väjningsplikt. Många svenska städer har rondeller och här är det alltid det fordon som är inne i rondellen som ska lämnas företräde.

När du väljer en hyrbil i Falun bör du tänka på att ha med vissa dokument i bilen. Du ska ha ett giltigt körkort, som visar att du har rätt ålder för att köra bil. Några biluthyrningsföretag vill också att du ska ha haft körkort i ett visst antal år. Ha också med dina handlingar på uthyrningen i bilen under färden. Om du är turist från något annat EU-land brukar ett vanligt körkort räcka, men ta gärna med dig pass för att kunna styrka din ålder och nationalitet.  


Erbjudanden på hyrbilar i Falun, Dalarnas län

Hitta rätt hyrbil för dig i Falun

Bilar i Liten

260 kr - 1 026 kr

Alla biltyper

260 kr - 1 148 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Falun, Sverige är 591 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Falun, Sverige är januari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 260 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Falun, Sverige är 856 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Falun, Sverige är februari. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 592 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Falun, Sverige är 991 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Falun, Sverige är mars. Då är priset 15% lägre än under resten året och ligger på bara 844 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Falun, Sverige är 680 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Falun, Sverige är mars. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 507 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Falun, Sverige är 1 043 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Falun, Sverige är mars. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 844 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Falun, Sverige är 982 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Falun, Sverige är november. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 573 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Falun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Falun kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Falun

Alla större biluthyrningsfirmor i Falun, Dalarnas län

Europcar

2 platser

Hertz

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

MABI

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Falun

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Falun.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, Economy, Premium

Billigaste hyrbilen

351 kr

Mest populära modellen

Renault Zoe
Den mest populära biluthyrningsfirman i Falun som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Falun under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Premium.
Det lägsta priset för en hyrbil i Falun är 351 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 520 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Falun under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Zoe. Våra användare föredrar också Toyota Yaris som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Falun

Nedan visas de mest populära hotellen i Falun

Att köra med hyrbil i Falun – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Falun och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Falun. Med en genomsnittskostnad på 359 kr per dag från deras 2 uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

Hastighetsgränsen i Falun är 60 km/t om inget annat anges. Falun har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Falun ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Falun

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Falun

Hyrbilstyper som är extra populära i Falun

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Falun

Börja planera din resa till Falun


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Falun med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Falun. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Falun som erbjuder gratis avbokning.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Falun.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Falun.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Falun.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.