Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Vill du hyra en bil billigt i Sundsvall, Västernorrlands län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Sundsvall, Västernorrlands län
Ekonomi232 kr per dag
Kompakt184 kr per dag
Standard176 kr per dag
Kompakt kombi313 kr per dag
Standard kombi408 kr per dag
Kombi lyx450 kr per dag
Kombi premium450 kr per dag
Standard-SUV504 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Sundsvall

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Sundsvall

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Sundsvall?

De billigaste hyrbilarna i Sundsvall hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 170 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Sundsvall är 361 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Sundsvall?

Bilmodellen Skoda Fabia är den mest populära bilen att hyra i Sundsvall enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Skoda Fabia för så lite som 268 kr/dag i Sundsvall, men generellt kan du vänta dig priser på runt 833 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Sundsvall är modellen Kia XCeed för ett genomsnittspris på 440 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 287 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Sundsvall

Liten bilar

312 kr - 629 kr

Alla biltyper

544 kr - 863 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Sundsvall, Sverige är 462 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Sundsvall, Sverige är september. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 312 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Sundsvall, Sverige är 778 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Sundsvall, Sverige är oktober. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 560 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Sundsvall, Sverige är 1 247 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Sundsvall, Sverige är februari. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 660 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sundsvall, Sverige är 689 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sundsvall, Sverige är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 320 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Sundsvall, Sverige är 1 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Sundsvall, Sverige är december. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 806 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 51% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Sundsvall, Sverige är 1 216 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Sundsvall, Sverige är maj. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 987 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Niro
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

184 kr/dag

(10 jul - 31 jul)
Kia Niro
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

232 kr/dag

(10 jul - 31 jul)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

249 kr/dag

(26 jun - 10 jul)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Sundsvall

Alla större biluthyrningsfirmor i Sundsvall, Västernorrlands län

Ace

2 platser

Avis

3 platser

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

MABI

4 platser

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

4,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Sixt

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Sundsvall

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Sundsvall.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Economy, Compact, Standard

Billigaste hyrbilen

220 kr

Mest populära modellen

Skoda Fabia
Den mest populära biluthyrningsfirman i Sundsvall som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Sundsvall under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Sundsvall är 220 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 440 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Sundsvall under de senaste 7 dagarna är av modellen Skoda Fabia. Våra användare föredrar också Kia XCeed som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Sundsvall – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Sundsvall och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Sundsvall, Sverige i juli?

För att hyra en bil i Sundsvall för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 295 kr med genomsnittspriset 730 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Sundsvall i juli hittade ett genomsnittspris på 392 kr - men priser så låga som 304 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sundsvall, Sverige?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Sundsvall erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Hertz, Budget och Europcar har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sundsvall under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Sundsvall under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Sundsvall kommer i genomsnitt kosta dig 731 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Sundsvall, Sverige?

Hastighetsgränsen i Sundsvall är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sundsvall är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Sundsvall?

Hur är vädret i Sundsvall, Sverige i juni?

I juni får Sundsvall vanligtvis en nederbörd på 40 mm och har en medeltemperatur på 12 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sundsvall då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Sundsvall representativt för resten av Västernorrlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Sundsvall omkring i Västernorrlands län eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 12 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Sundsvall?

Priserna för bilar i Sundsvall uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Sundsvall?

Från och med juni 2024 finns det 23 bolag att välja mellan för bilar i Sundsvall.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Sundsvall?

Bland olika länder, inklusive Sundsvall, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Sundsvall?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Sundsvall. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Sundsvall?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Sundsvall. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sundsvall?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sundsvall tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Sundsvall med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Sundsvall.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Sundsvall på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Sundsvall.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Sundsvall som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Sundsvall med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Sundsvall med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Sundsvall på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Sundsvall

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Sundsvall

Populära hyrbilstyper i Sundsvall