Biluthyrning i Sundsvall, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Sundsvall, Sverige? Sök och jämför priser här

Sundsvall, Sverige
24 sep — 1 okt
Samma avlämingsplats
Sundsvall, Sverige
fre 24/9
12:00
fre 1/10
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sundsvall, Sverige

Hitta rätt hyrbil för dig
Audi A3
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Sixt

464 kr per dag

21 okt - 24 okt
Audi A3
Audi A3
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Sixt

440 kr per dag

21 okt - 24 okt
Audi A3
BMW X3
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Hertz

542 kr per dag

21 okt - 24 okt
BMW X3
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Hertz

300 kr per dag

22 okt - 25 okt
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A4
eller liknande Lyx
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Sixt

481 kr per dag

21 okt - 24 okt
Audi A4
Audi A3
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Sixt

470 kr per dag

22 okt - 25 okt
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Hertz

173 kr per dag

21 okt - 24 okt
Chevrolet Sonic Sedan

Erbjudanden på hyrbilar i Sundsvall, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

286 kr - 589 kr

Alla biltyper

353 kr - 794 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Sundsvall, Sverige är 278 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Sundsvall, Sverige är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 286 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Sundsvall, Sverige är 412 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Sundsvall, Sverige är mars. Då är priset 15 % lägre än andra tider på året och kostar bara 353 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Sundsvall, Sverige är 486 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Sundsvall, Sverige är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 548 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Sundsvall, Sverige är 495 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Sundsvall, Sverige är juli. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 530 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sundsvall av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Hertz

173 kr per dag

21 okt - 24 okt
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Hertz

174 kr per dag

22 okt - 25 okt
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Hertz

300 kr per dag

22 okt - 25 okt
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Sundsvall

Alla större biluthyrningsfirmor i Sundsvall, Sverige
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

4,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Information om din resa till Sundsvall

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Sundsvall?

Du ska vara 18 år gammal för att kunna hyra bil i Sundsvall. Denna ålder gäller i hela Sverige för biluthyrare. Det är dock vanligt att det tillkommer en extra kostnad för att hyra bil i Sundsvall om du är mellan 18 och 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte i Sverige så länge du har ett giltigt körkort.

Viktigt att veta om trafikregler i Sundsvall

I Sundsvall gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige. Som förare har du skyldighet att även känna till de lokala reglerna och trafikföreskrifterna. Du kan lära dig om dessa via Sundsvalls kommun eller via transportstyrelsen. Bland annat är det enkelriktat i området Stenstan och där finns även flera gågator där det är förbjudet att köra bil. Vissa regler förändras under året, bland annat finns gator som under sommaren är gågator och under vintern är gångfartsområden. Det finns också gator i Sundsvall där endast bussar får köra. Vissa gator inne i Sundsvalls centrum är förbjudna att köra på mellan klockan 10 på kvällen och klockan 5 på morgonen.

Parkering

Det finns många parkeringsplatser i Sundsvall så det är enkelt att hitta någon stans att ställa bilen. Det finns ungefär 5000 parkeringsplatser i Sundsvalls centrum. Kommunen erbjuder även en mobilapp där du kan se var det finns lediga platser. Du kan parkera både på gatan, i parkeringshus och på parkeringsplatser. Betalning sker via parkeringsautomater eller via mobilappar och sms.

Utflyktsmål i och omkring Sundsvall

Med en bil under din vistelse i Sundsvall blir det enkelt att ta sig runt till olika sevärdheter och destinationer i stadens omgivningar utan att behöva förlita sig på bussarna. Omgivningarna bjuder på vacker och orörd natur som är perfekta för friluftsaktiviteter. Norra Bergets Friluftsmuseum är ett naturreservat och utomhusmuseum som är värt ett besök. Här finns längre vandringsleder i naturreservatet men även roliga historiska miljöer som är särskilt anpassade för barnfamiljer att besöka.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Sundsvall behöver du inte nödvändigtvis ha någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil av biluthyrningen. Många uthyrare har dock erbjudanden för olika försäkringar som du kan köpa till med din bokning. Det är rekommenderat att ha någon typ av försäkring för hyrbilen för att inte råka på mycket höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Om du är ute efter att hyra bil billigt och inte vill lägga till en försäkring till allt för hög kostnad kan du köpa till en självriskreducering eller stöldreducering som är billigare försäkringar som ändå kraftigt reducerar kostnaden vid skada eller stöld av hyrbilen. Om du vill vara helt skyddad för bokningen av hyrbil ska du köpa till en självriskeliminering som gör att du inte behöver stå för någon kostnad. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder gratis försäkringar om du betalar med deras kort så innan du köper till en försäkring via biluthyrningen ska du kolla med din bank för att slippa betala dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i Sundsvall, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du hyr bil i Sundsvall behöver du ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett internationellt körkort om du inte har ett körkort utfärdat på tyska, engelska eller franska. Det internationella körkortet är en översättning av ditt nationella körkort men du ska ha med dig ditt originalkörkort även om du har översättningen.

Var i Sundsvall kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Sundsvall kan du hämta och lämna din hyrbil vid Sundsvall/Härnösand flygplats. Om du flyger ut från en flygplats vid en annan ort och vill lämna bilen där, kan du via momondo söka efter en annan avlämningsplats. Hos momondo kan du också jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta en billig hyrbil för din semester. Du kan bland annat hitta hyrbilar med fria mil, billiga kilometerkostnader, bilar för långtidshyra och bilar med tillbehör som barnstol och GPS.


Avstånd till populära hotell från Sundsvall, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sundsvall Timrå flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sundsvall

I september har vi genomfört 13 sökningar efter hyrbilar i Sundsvall för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sundsvall för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Sundsvall har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Budget. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Sundsvall. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Sundsvall har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Sundsvall är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 359 kr från dess 4 uthyrningskontor i Sundsvall. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Sundsvall för 155 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sundsvall under oktober månad?

Baserat på vädret i Sundsvall i oktober månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Sundsvall i oktober en nederbörd på 60 mm, med en medeltemperatur på 0 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Sundsvall kommer i genomsnitt kosta dig 563 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Budget i Sundsvall?

Sundsvall, Sverige har 2 uthyrningskontor från Budget med ett genomsnittligt dagspris på 254 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Sundsvall, Sverige?

Hastighetsgränsen i Sundsvall är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sundsvall är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Sundsvall?

När du hyr en bil i Sundsvall väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 419 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Fiesta för ett genomsnittspris på 184 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Sundsvall för så lite som 206 kr/dag och modellen Ford Fiesta för så lite som 155 kr/dag.

Hur är vädret i Sundsvall, Sverige i september?

I september får Sundsvall vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 10 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sundsvall då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Sundsvall under september kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Sundsvall. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Sundsvall tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Fiesta och Volkswagen Golf.

Är vädret i Sundsvall representativt för resten av Västernorrlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Sundsvall omkring i Västernorrlands län eller runt de omgivande områdena under september månad bör förvänta sig temperaturer runt 10 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige

Hyrbilar på flygplatser i Sundsvall

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Sundsvall

Börja planera din resa till Sundsvall