Hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Vill du hyra en bil billigt i Sundsvall, Västernorrlands län? Sök och jämför priser här!

Sundsvall, Sverige
14 feb — 21 feb
Samma avlämingsplats
Sundsvall, Sverige
tis 14/2
12:00
tis 21/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

28 kr/dag

(20 feb - 7 mar)
Seat Leon
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

29 kr/dag

(20 feb - 7 mar)
Toyota Corolla
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(20 feb - 24 mar)
Kia Cee'd SW
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Citroen C3
Volkswagen Passat Variant
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

47 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Volkswagen Passat Variant
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(20 feb - 7 mar)
Kia Cee'd SW
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Audi A1
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

31 kr/dag

(20 feb - 24 mar)
Citroen C4 Picasso
Mercedes-Benz C-Class Wagon
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

46 kr/dag

(20 feb - 24 mar)
Mercedes-Benz C-Class Wagon

Viktig information om hyrbilar i Sundsvall

Du ska vara 18 år gammal för att kunna hyra bil i Sundsvall. Denna ålder gäller i hela Sverige för biluthyrare. Det är dock vanligt att det tillkommer en extra kostnad för att hyra bil i Sundsvall om du är mellan 18 och 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte i Sverige så länge du har ett giltigt körkort.

I Sundsvall gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige. Som förare har du skyldighet att även känna till de lokala reglerna och trafikföreskrifterna. Du kan lära dig om dessa via Sundsvalls kommun eller via transportstyrelsen. Bland annat är det enkelriktat i området Stenstan och där finns även flera gågator där det är förbjudet att köra bil. Vissa regler förändras under året, bland annat finns gator som under sommaren är gågator och under vintern är gångfartsområden. Det finns också gator i Sundsvall där endast bussar får köra. Vissa gator inne i Sundsvalls centrum är förbjudna att köra på mellan klockan 10 på kvällen och klockan 5 på morgonen.

Det finns många parkeringsplatser i Sundsvall så det är enkelt att hitta någon stans att ställa bilen. Det finns ungefär 5000 parkeringsplatser i Sundsvalls centrum. Kommunen erbjuder även en mobilapp där du kan se var det finns lediga platser. Du kan parkera både på gatan, i parkeringshus och på parkeringsplatser. Betalning sker via parkeringsautomater eller via mobilappar och sms.

Med en bil under din vistelse i Sundsvall blir det enkelt att ta sig runt till olika sevärdheter och destinationer i stadens omgivningar utan att behöva förlita sig på bussarna. Omgivningarna bjuder på vacker och orörd natur som är perfekta för friluftsaktiviteter. Norra Bergets Friluftsmuseum är ett naturreservat och utomhusmuseum som är värt ett besök. Här finns längre vandringsleder i naturreservatet men även roliga historiska miljöer som är särskilt anpassade för barnfamiljer att besöka.

För att hyra bil i Sundsvall behöver du inte nödvändigtvis ha någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil av biluthyrningen. Många uthyrare har dock erbjudanden för olika försäkringar som du kan köpa till med din bokning. Det är rekommenderat att ha någon typ av försäkring för hyrbilen för att inte råka på mycket höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Om du är ute efter att hyra bil billigt och inte vill lägga till en försäkring till allt för hög kostnad kan du köpa till en självriskreducering eller stöldreducering som är billigare försäkringar som ändå kraftigt reducerar kostnaden vid skada eller stöld av hyrbilen. Om du vill vara helt skyddad för bokningen av hyrbil ska du köpa till en självriskeliminering som gör att du inte behöver stå för någon kostnad. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder gratis försäkringar om du betalar med deras kort så innan du köper till en försäkring via biluthyrningen ska du kolla med din bank för att slippa betala dubbelt.

När du hyr bil i Sundsvall behöver du ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett internationellt körkort om du inte har ett körkort utfärdat på tyska, engelska eller franska. Det internationella körkortet är en översättning av ditt nationella körkort men du ska ha med dig ditt originalkörkort även om du har översättningen.

I Sundsvall kan du hämta och lämna din hyrbil vid Sundsvall/Härnösand flygplats. Om du flyger ut från en flygplats vid en annan ort och vill lämna bilen där, kan du via momondo söka efter en annan avlämningsplats. Hos momondo kan du också jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta en billig hyrbil för din semester. Du kan bland annat hitta hyrbilar med fria mil, billiga kilometerkostnader, bilar för långtidshyra och bilar med tillbehör som barnstol och GPS.


Erbjudanden på hyrbilar i Sundsvall, Västernorrlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Sundsvall

Bilar i Liten

419 kr - 958 kr

Alla biltyper

804 kr - 1 975 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Sundsvall, Sverige är 631 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Sundsvall, Sverige är februari. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 419 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Sundsvall som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Sundsvall, Sverige är 986 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Sundsvall, Sverige är mars. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 709 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Sundsvall som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Sundsvall, Sverige är 1 377 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Sundsvall, Sverige är augusti. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 830 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Sundsvall som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sundsvall, Sverige är 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sundsvall, Sverige är mars. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 523 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Sundsvall som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Sundsvall, Sverige är 1 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Sundsvall, Sverige är februari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 1 050 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Sundsvall, Sverige är 1 392 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Sundsvall, Sverige är november. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 919 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sundsvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sundsvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Sundsvall som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Skoda Fabia
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

16 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Citroen C3
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

28 kr/dag

(20 feb - 7 mar)
Seat Leon

Hyrbilsleverantörer i Sundsvall

Alla större biluthyrningsfirmor i Sundsvall, Västernorrlands län

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

4,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

MABI

4 platser

Avis

3 platser

Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Ace

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Sundsvall

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Sundsvall.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Economy, Compact, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

274 kr

Mest populära modellen

Audi A6 Avant
Den mest populära biluthyrningsfirman i Sundsvall som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Sundsvall under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Sundsvall är 274 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 416 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Sundsvall under de senaste 7 dagarna är av modellen Audi A6 Avant. Våra användare föredrar också Volkswagen Passat Variant som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Sundsvall

Nedan visas de mest populära hotellen i Sundsvall

Att köra med hyrbil i Sundsvall – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Sundsvall och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil i Sundsvall för en weekend i mars, hittade vi så låga priser som 462 kr med genomsnittspriset 462 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Sundsvall i mars hittade ett genomsnittspris på 469 kr - men priser så låga som 324 kr hittades, beroende på datum och bilval.

De billigaste hyrbilarna i Sundsvall hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 16,44/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Sundsvall är 33,21/dag.

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Sundsvall under mars månad. Med en genomsnittstemperatur på 1 °C och en nederbörd på omkring 20 mm i mars innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Sundsvall kommer i genomsnitt kosta dig 565 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Sundsvall är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sundsvall är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

I februari får Sundsvall vanligtvis en nederbörd på 60 mm och har en medeltemperatur på −6 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sundsvall då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Sundsvall omkring i Västernorrlands län eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt −6 °C och en eventuell nederbörd på 60 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Sundsvall

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Sundsvall

Hyrbilstyper som är extra populära i Sundsvall

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Sundsvall

Börja planera din resa till Sundsvall


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Sundsvall. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sundsvall tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Sundsvall.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Sundsvall.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Sundsvall med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Sundsvall på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.