Hitta billig biluthyrning i Sundsvall, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Sundsvall, Sverige? Sök och jämför priser här

Sundsvall, Sverige
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Sundsvall, Sverige
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Erbjudanden på hyrbilar i Sundsvall, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 348 kr per dag för att hyra en liten bil i Sundsvall. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
1 808 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Kia Rio Hatchback
1 808 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
1 816 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Chevrolet Sonic Sedan
1 816 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
1 886 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Chevrolet Sonic Sedan
1 886 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Ford Focus
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
1 920 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Ford Focus
1 920 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Ford Focus
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
1 955 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Ford Focus
1 955 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Mitsubishi Lancer
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
1 958 kr/dag
28 maj - 30 maj
Sundsvall
Midlanda Airport
Mitsubishi Lancer
1 958 kr/dag
28 maj - 30 maj
Visa erbjudande

Leverantörer av hyrbilar i Sundsvall

Alla större biluthyrningsfirmor i Sundsvall, Sverige
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 1 recensioner


Information om din resa till Sundsvall

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Sundsvall?

Du ska vara 18 år gammal för att kunna hyra bil i Sundsvall. Denna ålder gäller i hela Sverige för biluthyrare. Det är dock vanligt att det tillkommer en extra kostnad för att hyra bil i Sundsvall om du är mellan 18 och 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte i Sverige så länge du har ett giltigt körkort.

Viktigt att veta om trafikregler i Sundsvall

I Sundsvall gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige. Som förare har du skyldighet att även känna till de lokala reglerna och trafikföreskrifterna. Du kan lära dig om dessa via Sundsvalls kommun eller via transportstyrelsen. Bland annat är det enkelriktat i området Stenstan och där finns även flera gågator där det är förbjudet att köra bil. Vissa regler förändras under året, bland annat finns gator som under sommaren är gågator och under vintern är gångfartsområden. Det finns också gator i Sundsvall där endast bussar får köra. Vissa gator inne i Sundsvalls centrum är förbjudna att köra på mellan klockan 10 på kvällen och klockan 5 på morgonen.

Parkering

Det finns många parkeringsplatser i Sundsvall så det är enkelt att hitta någon stans att ställa bilen. Det finns ungefär 5000 parkeringsplatser i Sundsvalls centrum. Kommunen erbjuder även en mobilapp där du kan se var det finns lediga platser. Du kan parkera både på gatan, i parkeringshus och på parkeringsplatser. Betalning sker via parkeringsautomater eller via mobilappar och sms.

Utflyktsmål i och omkring Sundsvall

Med en bil under din vistelse i Sundsvall blir det enkelt att ta sig runt till olika sevärdheter och destinationer i stadens omgivningar utan att behöva förlita sig på bussarna. Omgivningarna bjuder på vacker och orörd natur som är perfekta för friluftsaktiviteter. Norra Bergets Friluftsmuseum är ett naturreservat och utomhusmuseum som är värt ett besök. Här finns längre vandringsleder i naturreservatet men även roliga historiska miljöer som är särskilt anpassade för barnfamiljer att besöka.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Sundsvall behöver du inte nödvändigtvis ha någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil av biluthyrningen. Många uthyrare har dock erbjudanden för olika försäkringar som du kan köpa till med din bokning. Det är rekommenderat att ha någon typ av försäkring för hyrbilen för att inte råka på mycket höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Om du är ute efter att hyra bil billigt och inte vill lägga till en försäkring till allt för hög kostnad kan du köpa till en självriskreducering eller stöldreducering som är billigare försäkringar som ändå kraftigt reducerar kostnaden vid skada eller stöld av hyrbilen. Om du vill vara helt skyddad för bokningen av hyrbil ska du köpa till en självriskeliminering som gör att du inte behöver stå för någon kostnad. Många banker och kreditkortsföretag erbjuder gratis försäkringar om du betalar med deras kort så innan du köper till en försäkring via biluthyrningen ska du kolla med din bank för att slippa betala dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i Sundsvall, eller ska man ha ett internationellt körkort?

När du hyr bil i Sundsvall behöver du ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett internationellt körkort om du inte har ett körkort utfärdat på tyska, engelska eller franska. Det internationella körkortet är en översättning av ditt nationella körkort men du ska ha med dig ditt originalkörkort även om du har översättningen.

Var i Sundsvall kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Sundsvall kan du hämta och lämna din hyrbil vid Sundsvall/Härnösand flygplats. Om du flyger ut från en flygplats vid en annan ort och vill lämna bilen där, kan du via momondo söka efter en annan avlämningsplats. Hos momondo kan du också jämföra priser mellan olika hyrbilserbjudanden för att hitta en billig hyrbil för din semester. Du kan bland annat hitta hyrbilar med fria mil, billiga kilometerkostnader, bilar för långtidshyra och bilar med tillbehör som barnstol och GPS.


Avstånd till populära hotell från Sundsvall, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sundsvall Timrå flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sundsvall

I april har vi genomfört 112 sökningar efter hyrbilar i Sundsvall för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sundsvall för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Sundsvall har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Sixt, Avis och Hertz. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Sundsvall. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Sundsvall har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Sundsvall är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 356 kr från dess 4 uthyrningskontor i Sundsvall. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Sundsvall för 154 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sundsvall, Sverige?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Sundsvall erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Sixt, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sundsvall under maj månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Sundsvall under maj månad. Med en genomsnittstemperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 40 mm i maj innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Sundsvall kommer i genomsnitt kosta dig 994 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Sundsvall?

Sundsvall, Sverige har 4 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 356 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Sundsvall, Sverige?

Hastighetsgränsen i Sundsvall är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sundsvall är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Sundsvall, Sverige i april?

I april får Sundsvall vanligtvis en nederbörd på 20 mm och har en medeltemperatur på 1 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sundsvall då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Sundsvall under april kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Sundsvall. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Sundsvall tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Opel Corsa och Ford Fiesta.

Är vädret i Sundsvall representativt för resten av Västernorrlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Sundsvall omkring i Västernorrlands län eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 1 °C och en eventuell nederbörd på 20 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Sundsvall

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Sundsvall

Planera din resa till Sundsvall