Hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Vill du hyra en bil billigt i Kalmar, Kalmar län? Sök och jämför priser här!

Kalmar, Sverige
3 dec — 10 dec
Samma avlämingsplats
Kalmar, Sverige
lör 3/12
12:00
lör 10/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Kalmar, Kalmar län
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Citroen C3
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Kia Cee'd SW
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

39 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Skoda Fabia
Skoda Octavia
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

54 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Skoda Octavia
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

56 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Nissan Qashqai
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

51 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

53 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz E-Class Wagon

Viktig information om hyrbilar i Kalmar

För att hyra bil i Kalmar behöver du ha fyllt 18 år. Det finns inte någon övre åldersgräns som gäller i Sverige för att köra eller hyra bil, men du måste ha ett giltigt körkort. Sök via momondo för att jämföra priser och hyra en bil billigt. Tänk dock på att om du är under 24 år är det mycket vanligt att en extra avgift för unga förare tillkommer till hyrpriset som listas i sökresultatet. Det är därför billigare att hyra bil om du är över 24 år.

När du hyr bil för din vistelse i Kalmar är det viktigt att känna till vilka trafikregler som gäller. Som förare är detta din skyldighet, det gäller även för de lokala trafikföreskrifterna. Lokala trafikföreskrifter hittar du i svensk trafikföreskriftförsamling som finns hos transportstyrelsen. Annars gäller de vanliga svenska reglerna för hur man tar sig fram i trafiken. Lokala bestämmelser kan bland annat gälla miljözoner, genomfart i centrala områden samt regler gällande parkering.

Som besökare i Kalmar har du flera olika alternativ när det kommer till parkering. Du kan köpa en parkeringsbiljett för ett enstaka tillfälle eller en parkeringsbiljett som gäller i 30-dagar. Om det inte finns någon särskild maxtid angiven vid parkeringsplatsen gäller 24-timmarsregeln. Priset beror på i vilken parkeringszon du ställer bilen. I centrala Kalmar, på Kvarnholmen, kostar en 30-dagars biljett cirka 300 SEK. Om du istället köper en enstaka parkeringsbiljett betalar du mellan 5 och 10 SEK per timme. För att betala för parkeringen kan du antingen använda parkeringsautomater som tar både mynt och kort, eller använda sms-betalning eller mobilapp.

Med en hyrbil kan du lätt ta dig omkring till sevärdheter som ligger utanför centrala Kalmar. Bland annat är ett populärt resmål stränderna på Öland, dit du tar dig via Ölandsbron. På Öland hittar du även Borgholms fästning från 1700-talet, fyren Långe Jan och naturreservatet Trollskogen.

För att hyra bil i Kalmar kräver inte biluthyrningen att du har någon särskild försäkring. Däremot är det starkt rekommenderat att du skaffar en försäkring för att skydda dig mot eventuella kostnader som kan uppkomma vid stöld eller skada på bilen. De flesta biluthyrare har erbjudanden gällande försäkringar som du kan lägga till redan när du bokar din hyrbil. Dessa kan bland annat vara självrisk- eller stöldriskreduceringar. Med dessa försäkringar reduceras den kostnad som du som förare behöver stå för kraftigt vid skada eller stöld av hyrbilen. Du kan även skaffa en självriskeliminering om du vill skydda dig helt från kostnader då denna försäkring täcker både stöld och skada. Innan du köper till en försäkring från biluthyrningen ska du kolla med din bank eller kreditkortsbolag om de erbjuder en gratis försäkring i och med att du betalar med deras kort. Många kortföretag har nämligen detta erbjudande vilket gör det onödigt att köpa till en försäkring.

För att hyra bil i Kalmar behöver du ett svenskt eller internationellt körkort. Det internationella körkortet fungerar som en intygad översättning av ditt körkort. Undantaget är om du har ett körkort som är utfärdat inom något av EES-länderna, då dessa är giltiga i Sverige.

När du gör din sökning efter hyrbilar hos momondo kan du även filtrera din sökning efter de tillgängliga upphämtnings- och avlämningsplatserna. I Kalmar hämtas och lämnas de flesta bilar på Kalmar Flygplats. Om du vill lämna din bil på en annan plats kan du väja alternativet ”Annan avlämningsplats” och välja en annan ort att lämna bilen på. Via momondo kan du hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och bilar både för kort- och långtidshyra. När du gör din bokning kan du även lägga till tillbehör som GPS, försäkring och barnstol för att underlätta förberedelserna inför resan.


Erbjudanden på hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Hitta rätt hyrbil för dig i Kalmar

Bilar i Liten

533 kr - 1 273 kr

Alla biltyper

663 kr - 1 755 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kalmar, Sverige är 694 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kalmar, Sverige är september. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 533 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Kalmar som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Kalmar, Sverige är 966 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Kalmar, Sverige är december. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 643 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Kalmar som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Kalmar, Sverige är 1 380 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Kalmar, Sverige är november. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 564 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Kalmar som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kalmar, Sverige är 830 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kalmar, Sverige är mars. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 512 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Kalmar som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Kalmar, Sverige är 1 452 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Kalmar, Sverige är december. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 667 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Kalmar, Sverige är 1 459 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Kalmar, Sverige är december. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 742 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Kalmar som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Citroen C3
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(30 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Kalmar

Alla större biluthyrningsfirmor i Kalmar, Kalmar län

Hertz

3 platser

MABI

3 platser

Sixt

3 platser

Sunnycars

3 platser

Ace

2 platser

Avis

2 platser

Europcar

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Kalmar

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kalmar.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigaste hyrbilen

336 kr

Mest populära modellen

Mercedes-Benz A-Class
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kalmar som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kalmar under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kalmar är 336 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 495 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kalmar under de senaste 7 dagarna är av modellen Mercedes-Benz A-Class. Våra användare föredrar också Peugeot 208 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Kalmar

Sevärdheter i närheten:

Hossmo Church96,7 km

Sevärdheter i närheten:

Hossmo Church6,6 km

Sevärdheter i närheten:

Hossmo Church72,7 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Kalmar

Nedan visas de mest populära hotellen i Kalmar

Att köra med hyrbil i Kalmar – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kalmar och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För en weekend i december ligger de bästa erbjudandena i Kalmar från 367 kr till cirka 477 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 368 kr, med fler alternativ kring följande pris: 581 kr.

Generellt sett har GREEN MOTION de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 366 kr per dag för hyrbilar i Kalmar. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Kalmar är 293 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Kalmar är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Kalmar är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Kalmar bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Den som letar efter en hyrbil i Kalmar under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 3 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Den som vill hyra en bil i Kalmar för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kalmar län under november månad vanligtvis ligger runt 3 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Kalmar

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Kalmar

Hyrbilstyper som är extra populära i Kalmar

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Kalmar

Börja planera din resa till Kalmar


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Kalmar via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Kalmar då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Kalmar och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Kalmar på momondo.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Kalmar.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Kalmar med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.