Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Vill du hyra en bil billigt i Kalmar, Kalmar län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Kalmar, Kalmar län
Kompakt423 kr per dag
Medelstor477 kr per dag
Standard662 kr per dag
Stor bil606 kr per dag
Stor SUV874 kr per dag
Lyx719 kr per dag
Stor kombi575 kr per dag
Kompakt SUV622 kr per dag
Standard kombi627 kr per dag
Medelstor SUV655 kr per dag
Standard-SUV730 kr per dag
Mellanstor kombi771 kr per dag
Kombi premium855 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Kalmar

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Kalmar

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Kalmar?

De billigaste hyrbilarna i Kalmar hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 281 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Kalmar är 761 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kalmar?

De flesta av momondos användare hyr modellen Volkswagen T-ROC i Kalmar, även om typen Tesla Model Y är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Volkswagen T-ROC ligger priserna generellt på 488 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Volkswagen T-ROC i Kalmar för så lite som 340 kr per dag. Hyrbilar av modellen Tesla Model Y i Kalmar kostar i genomsnitt 741 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 399 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Kalmar, Kalmar län

Hitta rätt hyrbil för dig i Kalmar

Liten bilar

500 kr - 709 kr

Alla biltyper

633 kr - 1 065 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Kalmar, Sverige är 604 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Kalmar, Sverige är juni. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 500 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kalmar av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Kalmar, Sverige är 822 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Kalmar, Sverige är november. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 580 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kalmar av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Kalmar, Sverige är 1 141 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Kalmar, Sverige är december. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 701 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kalmar av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kalmar, Sverige är 705 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kalmar, Sverige är maj. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 487 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kalmar av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Kalmar, Sverige är 1 591 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Kalmar, Sverige är november. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 1 245 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Kalmar, Sverige är 1 298 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Kalmar, Sverige är april. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 983 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kalmar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kalmar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kalmar av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

423 kr/dag

(1 Jul - 31 Jul)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

445 kr/dag

(28 Jun - 30 Aug)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Kalmar

Alla större biluthyrningsfirmor i Kalmar, Kalmar län

Sixt

3 platser

Ace

2 platser

Avis

2 platser

MABI

3 platser

Europcar

4 platser

GREEN MOTION

1 plats

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

4,0

keddy by Europcar

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Kalmar

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kalmar.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

335 kr

Mest populära modellen

Volkswagen T-ROC
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kalmar som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kalmar under de senaste 72 timmarna: SUV, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kalmar är 335 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 500 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kalmar under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen T-ROC. Våra användare föredrar också Tesla Model Y som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Kalmar – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kalmar och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kalmar, Sverige i juli?

För en weekend i juli ligger de bästa erbjudandena i Kalmar från 480 kr till cirka 599 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 281 kr, med fler alternativ kring följande pris: 337 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Kalmar under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Kalmar under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 60 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Kalmar kommer i genomsnitt kosta dig 562 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Kalmar, Sverige?

Hastighetsgränsen i Kalmar är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Kalmar är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Kalmar bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Kalmar?

Hur är vädret i Kalmar, Sverige i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Kalmar under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 13 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Kalmar representativt för resten av Kalmar län?

Den som vill hyra en bil i Kalmar för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kalmar län under juni månad vanligtvis ligger runt 13 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Kalmar?

Priser för bilar i Kalmar uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Kalmar?

Det finns 26 bolag tillgängliga för bilar i Kalmar från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kalmar?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Kalmar. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Kalmar?

För att få hyra en bil i Kalmar måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Kalmar?

Att boka en hyrbil i Kalmar via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kalmar?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Kalmar då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Kalmar med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Kalmar och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Kalmar på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Kalmar på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Kalmar som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Kalmar.

Kan jag söka efter hyrbilar i Kalmar med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Kalmar med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kalmar

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kalmar

Populära hyrbilstyper i Kalmar