Hyrbilar i Västerås, Västmanlands län

Vill du hyra en bil billigt i Västerås, Västmanlands län? Sök och jämför priser här!

Västerås, Sverige
7 jul — 14 jul
Samma avlämingsplats
Västerås, Sverige
tors 7/7
12:00
tors 14/7
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Västerås, Västmanlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Västerås, Västmanlands län
Nissan Kicks
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

42 kr/dag

(9 jul - 12 jul)
Nissan Kicks
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

54 kr/dag

(9 jul - 12 jul)
Mercedes-Benz C-Class
Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

39 kr/dag

(7 sep - 16 sep)
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(7 jul - 10 jul)
Renault Mégane
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(8 jul - 9 jul)
Hyundai Accent
Hummer H1
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare

84 kr/dag

(7 sep - 16 sep)
Hummer H1
Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

63 kr/dag

(6 jul - 3 aug)
Daihatsu Sirion
Toyota Avensis Touring Sports
eller liknande Mellanstor kombi
Upp till 5 passagerare

48 kr/dag

(8 jul - 9 jul)
Toyota Avensis Touring Sports
Audi S4 Avant
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 5 dörrar

61 kr/dag

(8 jul - 9 jul)
Audi S4 Avant

Erbjudanden på hyrbilar i Västerås, Västmanlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Västerås

Bilar i Liten

421 kr - 690 kr

Alla biltyper

568 kr - 1 512 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Västerås, Sverige är 502 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Västerås, Sverige är december. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 421 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Västerås som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Västerås, Sverige är 650 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Västerås, Sverige är december. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 468 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Västerås som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Västerås, Sverige är 1 079 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Västerås, Sverige är december. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 741 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Västerås som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Västerås, Sverige är 570 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Västerås, Sverige är september. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 511 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Västerås som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Västerås, Sverige är 1 403 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Västerås, Sverige är december. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 1 040 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Västerås, Sverige är 698 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Västerås, Sverige är juli. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 734 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Västerås. Genomsnittspriset för en hyrbil i Västerås kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Västerås som hittats på momondo under den senaste veckan.

Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

39 kr/dag

(7 sep - 16 sep)
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(7 jul - 10 jul)
Renault Mégane
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(8 jul - 9 jul)
Hyundai Accent

Hyrbilsleverantörer i Västerås

Alla större biluthyrningsfirmor i Västerås, Västmanlands län
6 platser
6 platser
4 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Västerås

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Västerås.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

326 kr

Mest populära modellen

Ford Fiesta
Den mest populära biluthyrningsfirman i Västerås som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Västerås under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Västerås är 326 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 611 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Västerås under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Fiesta. Våra användare föredrar också Class Compact SUV som ett alternativ.

Viktig information om hyrbilar i Västerås

Åldersgränsen för att få hyra bil i Västerås ligger på 18 år hos de flesta företag. Vissa av dem tar även ut en avgift för unga förare under 25 år.

Det finns fyra olika parkeringszoner i Västerås; röd, gul och lila. Avgifterna för att parkera i den mest centrala, röda zonen är 18 SEK för den första timmen, 24 SEK för den andra och 30 SEK för kommande timmar. I nästa, gula zon ligger avgiften på 14 SEK per timme och i den lila kostar det 6 SEK per timme att stå parkerad. Utöver detta finns det parkeringshus i staden, bland annat Q-Park i centrum. Du kan betala med kontanter, betalkort eller genom att ladda ner en mobil betalningsapplikation.

Med hyrbil i Västerås kan du snabbt och lätt ta dig till Björnöns naturreservat som ligger precis utanför staden. Här kan du sträcka på benen i det långa motionsspåret som slingrar sig fram i den täta grönskan. Njut av naturen och ta små pauser för att njuta av den vackra naturen från de många utsiktsplatserna. Besöker du naturreservatet på sommaren finns här många olika badplatser att ta sig ett dopp på, samt mysiga grillplatser idealiska för varma sommarkvällar. Naturen är omväxlande med olika sorters träd och blommor som gullvivor, vitsippor och blåsippor. Har du tur kan du även få se vilda djur som harar, dovhjortar och rådjur. Besöker du Björnöns naturreservat på vintern finns här också en välkänd pulkabacke du inte får missa att prova. Att hyra bil i Västerås gör att du även kan ta dig till mytomspunna Engsö slott med anor från 1100-talet. Sägnen säger att det spökar på slottet, men oavsett vilket är det en imponerande byggnad med tillhörande vackra trädgårdar. Lär dig mer om sägnerna på en av rundturerna och hämta därefter krafterna i slottscaféet beläget i det gamla slottsköket. En annan destination väl värt ett besök är Gäddeholms kulturreservat. Detta kulturreservat består av en herrgårdsmiljö och dess omgivningar och ett besök här för en bakåt hundratals år i tiden och ger inblick i hur livet tedde sig här på 1700-talet. Spatsera längs den imponerande allén upp mot herrgården och upptäck den kringliggande naturen. Besök därefter sist men inte minst Skultuna och världens äldsta mässingsbruk som fortfarande används för detta ändamål. Bruket har anar från 1600-talet och här kan du vandra runt och lära dig mer om denna smideskonst. Besök de tillhörande butikerna och handla allt från traditionella heminredningsdetaljer och manschettknappar till armband, smycken och andra små souvenirer och presenter. Den som känner sig kreativt inspirerad kan även medverka i tillverkningen av en och annan attiralj.

Om du bestämmer dig för att hyra bil i Västerås innebär detta som i resten av landet att uthyrarens försäkring gäller. Om det händer något med hyrbilen kan du däremot bli skyldig att betala självrisken om du orsakar skadan. Det kan därför vara värt att överväga till exempel självriskeliminering då denna täcker kostnaden för självrisken.

Du kan hitta biluthyrning i Västerås i centrum, vid Västerås Central, resecentrum samt vid färjeterminalen och på olika bensinstationer i staden. Här finns stora internationella företag som Enterprise, Europcar, National, Hertz, Thrifty, Green Motion, Keddy By Europcar, Avis, Budget, Alamo och Sixt. Om du landar på en av de närliggande flygplatserna har även dessa biluthyrningsalternativ. Stockholm-Västerås ligger till exempel fem kilometer bort och Eskilstuna flygplats ligger på 31 kilometers avstånd. Vill du lämna tillbaka din bil på annan ort eller ett annat kontor är detta oftast inget problem, och du kan applicera ett filter för detta när du söker på momondo. Tänk även på att kontrollera om det finns möjlighet att lägga till saker som GPS och bilbarnstol om detta är något du är i behov av.


Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Västerås

Nedan visas de mest populära hotellen i Västerås

Att köra med hyrbil i Västerås – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Västerås och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

En hyrbil för en weekend i Västerås i juli kostar kring 509 kr, med billiga erbjudanden från 308 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 480 kr, och genomsnittspriset är 663 kr.

Generellt sett har MABI de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 354 kr per dag för hyrbilar i Västerås. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Västerås är 217 kr per dag.

Resenärer som hyr bil i Västerås bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Västerås ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Västerås

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Västerås

Börja planera din resa till Västerås


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Västerås med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Västerås genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Västerås som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Västerås.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Västerås.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Västerås med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.