Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Lund, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Lund, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Lund, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Lund, Skåne län
Ekonomi386 kr per dag
Kompakt465 kr per dag
Mini434 kr per dag
Kompakt SUV462 kr per dag
Kompakt kombi582 kr per dag
Standard-SUV591 kr per dag
Mellanstor kombi617 kr per dag
Stor kombi755 kr per dag
Kombi premium758 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Lund

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Lund

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Lund?

De billigaste hyrbilarna i Lund hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 278 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Lund är 532 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Lund?

Bilmodellen Volvo XC40 är den mest populära bilen att hyra i Lund enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volvo XC40 för så lite som 354 kr/dag i Lund, men generellt kan du vänta dig priser på runt 551 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Lund är modellen Kia Niro för ett genomsnittspris på 606 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 213 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Lund, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Lund

Liten bilar

346 kr - 613 kr

Alla biltyper

561 kr - 873 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Lund, Sverige är 463 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Lund, Sverige är oktober. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 346 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lund av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Lund, Sverige är 708 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Lund, Sverige är juni. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 513 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Lund, Sverige är 1 098 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Lund, Sverige är januari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 748 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lund av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Lund, Sverige är 754 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Lund, Sverige är januari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 571 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lund av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Lund, Sverige är 1 294 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Lund, Sverige är mars. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 728 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Lund, Sverige är 998 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Lund, Sverige är september. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 707 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Lund. Genomsnittspriset för en hyrbil i Lund kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Lund av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

386 kr/dag

(9 Aug - 11 Aug)
Skoda Fabia
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

434 kr/dag

(25 Jul - 28 Jul)
Volkswagen up!

Hyrbilsleverantörer i Lund

Alla större biluthyrningsfirmor i Lund, Skåne län

Avis

2 platser

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,3

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

1 plats

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

MABI

1 plats

Europcar

1 plats

keddy by Europcar

2 platser

Sunnycars

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Lund

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Lund.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, SUV, Luxury

Billigaste hyrbilen

317 kr

Mest populära modellen

Volvo XC40
Den mest populära biluthyrningsfirman i Lund som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Lund under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Luxury.
Det lägsta priset för en hyrbil i Lund är 317 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 547 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Lund under de senaste 7 dagarna är av modellen Volvo XC40. Våra användare föredrar också Kia Niro som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Lund – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Lund och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Lund, Sverige i juli?

För juli i Lund, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 480 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 361 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Lund i juli hittade ett genomsnittspris på 629 kr - men priser så låga som 435 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vad är hastighetsgränsen i Lund, Sverige?

Hastighetsgränsen i Lund är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Lund är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC90 i Lund?

Är vädret i Lund representativt för resten av Skåne län?

Om du letar efter en hyrbil i Lund för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Skåne län vanligtvis har en temperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Lund?

Priser för bilar i Lund uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Lund?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Lund är 13 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Lund?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Lund. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Lund?

För att få hyra en bil i Lund måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Lund?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Lund kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Lund?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Lund tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Lund med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Lund eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Lund på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Lund.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Lund som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Lund med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Lund med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Lund på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Lund

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Lund

Populära hyrbilstyper i Lund