Biluthyrning i Malmö, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Malmö, Sverige? Sök och jämför priser här

Malmö, Sverige
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Malmö, Sverige
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Malmö, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

198 kr - 447 kr

Alla biltyper

466 kr - 1 105 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Malmö, Sverige är 331 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Malmö, Sverige är mars. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 198 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 58 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Malmö, Sverige är 641 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Malmö, Sverige är februari. Då är priset 39 % lägre än andra tider på året och kostar bara 394 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Malmö, Sverige är 809 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Malmö, Sverige är januari. Då är priset 14 % lägre än andra tider på året och kostar bara 703 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Malmö, Sverige är 556 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Malmö, Sverige är februari. Då är priset 23 % lägre än andra tider på året och kostar bara 433 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Malmö, Sverige är 995 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Malmö, Sverige är april. Då är priset 35 % lägre än andra tider på året och kostar bara 650 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Malmö, Sverige är 970 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Malmö, Sverige är mars. Då är priset 18 % lägre än andra tider på året och kostar bara 801 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Budget

190 kr per dag

18 aug - 13 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

210 kr per dag

17 aug - 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Budget

213 kr per dag

16 aug - 11 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Malmö

Alla större biluthyrningsfirmor i Malmö, Sverige
5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,3

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

9,3

Valuta för pengarna

9,3
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

6,5
4 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,6

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

6,6
8 platser
6 platser
4 platser

Information om din resa till Malmö

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Malmö?

För att hyra bil i Malmö ligger åldersgränsen på 18 år, precis som i resten av Sverige. Det finns inte någon övre åldersgräns utan det som gäller är att du har ett giltigt körkort. Om du är mellan 18 och 24 år och hyr bil i Malmö kan kostnaden dock vara högre än om du är över 24 år, då det anses vara högre risk att hyra ut en bil till unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Malmö

I Malmö gäller samma trafikregler som i övriga Sverige, men det finns även vissa lokala trafikföreskrifter. Dessa kan till exempel vara regleringar gällande parkeringsförbud i vissa områden, miljözoner eller storlek på fordon. Som förare är du skyldig att ta reda på dessa regler och detta kan du göra via Svensk Trafikföreskriftsamling. På många ställen är det skyltat vilka regler som gäller men se ändå till att ta reda på de lokala reglerna innan du börjar köra.

Parkering

Malmö har över 4000 gatuparkeringar och nära 7000 parkeringsplatser i centralt belägna parkeringshus så du hittar enkelt en plats att ställa bilen. På söndagar är det gratis att gatuparkera i city men under övriga dagar behöver du betala. Avgiften du betalar avgörs av var i staden du parkerar och under vilken tid. Staden erbjuder både korttids och långtidsparkering och via stadens hemsida hittar du de olika alternativen.

Utflyktsmål i och omkring Malmö

Med en hyrbil tar du dig enkelt runt i stadens omgivningar vilket ger dig möjlighet att besöka flera resmål en bit utanför stadens centrum. Via Öresundsbron tar du dig snabbt över till Köpenhamn för en dagsutflykt till den danska huvudstaden och på mindre än en timme är du i ett annat land. Ett populärt resmål nära Köpenhamn som är lätt att nå med en hyrbil är konstmuseet Louisiana som anses vara ett av Europas bästa. Under sommaren kan du göra en 30 minuters bilutflykt till Dalby Stenbrott som ligger mitt i Knivsåsens naturreservat. Här kan du bada, vandra i vacker natur eller plocka bär och svamp. Härliga stränder hittar du även i badorten Lomma som ligger ungefär 25 minuter utanför staden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Du behöver inte ha en försäkring för att hyra bil i Malmö men det är rekommenderat då du annars kan råka ut för höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Många av biluthyrarna har erbjudanden för försäkringar i samband med att du bokar din hyrbil. Detta kan du se när du söker efter att hyra bil i Malmö hos momondo. Innan du köper till en försäkring via biluthyrningen kan du dock kontrollera med din bank om de erbjuder någon gratis försäkring via kortbetalning då detta är vanligt. Annars kan det hända att du köper till en dyr försäkring i onödan för något som redan täcks av din bank eller kreditkortsföretag. En rekommenderad försäkring är en så kallad självriskeliminering som innebär att du inte behöver stå för någon kostnad alls om bilen skadas eller blir stulen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Malmö, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda både svenskt och utländskt körkort i Malmö, men om du har ett utländskt körkort ska det antingen vara utfärdat på engelska, franska eller tyska alternativt behöver du ha med dig en intygad översättning av körkortet eller ett så kallat internationellt körkort.

Var i Malmö kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du bokar din hyrbil via momondos sökfunktion kan du se vilka möjliga upphämtnings- och avlämningsplatser som är tillgängliga i den stad du ska besöka. I Malmö hämtar du din hyrbil på Malmö Flygplats och det är även där du lämnar bilen vid återresan. Via momondo ser du enkelt dina alternativa upphämtningsplatser och kan även jämföra priser för att kunna hyra en bil billigt. Genom momondo kan du hitta hyrbilar för långtidshyra, weekend-resor och du kan hyra bil billigt med fria mil. Sökfunktionen gör det även möjligt att lägga till önskade bekvämligheter som GPS eller barnstol.

Priser kontrollerade 21/09/2018.


Avstånd till populära hotell från Malmö, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Malmö flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Malmö

1 612 användare har letat efter hyrbilar i Malmö med momondo i juli.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Malmö för att motverka spridningen av COVID-19?

Europcar, Budget och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Malmö till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Malmö. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Malmö, Sverige i augusti?

För en weekend i augusti ligger de bästa erbjudandena i Malmö från 179 kr till cirka 372 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Malmö i augusti hittade ett genomsnittspris på 250 kr - men priser så låga som 178 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Malmö har lägst priser för hyrbilar?

Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Malmö på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 352 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 157 kr per dag för deras hyrbilar i Malmö.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Malmö, Sverige?

När du hyr en bil i Malmö kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Malmö. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Malmö under augusti månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Malmö under augusti månad. Med en genomsnittstemperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 70 mm i augusti innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Malmö kommer i genomsnitt kosta dig 487 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Malmö?

Malmö, Sverige har 5 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 694 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Malmö, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Malmö bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Malmö ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Malmö, Sverige i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Malmö 16 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Malmö.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Klimatet i Malmö under juli bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Malmö. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Malmö tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Opel Corsa och Mercedes-Benz A-Class.

Är vädret i Malmö representativt för resten av Skåne län?

Klimatet i Skåne län under juli månad har vanligtvis en temperatur på 16 °C med en förväntad nederbörd på 60 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Malmö till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Malmö

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Malmö

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Skåne län

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad inom Skåne län

Börja planera din resa till Malmö