Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Malmö, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Malmö, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Malmö, Sverige
25 Apr — 2 May
Malmö, Sverige
Thu 25/4
12:00
Thu 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Malmö, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Malmö, Skåne län
Ekonomi259 kr per dag
Kompakt222 kr per dag
Medelstor306 kr per dag
Mini246 kr per dag
Kompakt kombi323 kr per dag
Kompakt SUV353 kr per dag
Kombi premium381 kr per dag
Mellanstor kombi402 kr per dag
Standard kombi402 kr per dag
Medelstor SUV426 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Malmö, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Malmö

Liten bilar

411 kr - 864 kr

Alla biltyper

689 kr - 1 207 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Malmö, Sverige är 596 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Malmö, Sverige är oktober. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 411 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Malmö, Sverige är 786 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Malmö, Sverige är november. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 570 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Malmö, Sverige är 1 237 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Malmö, Sverige är januari. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 969 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Malmö, Sverige är 817 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Malmö, Sverige är oktober. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 500 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Malmö, Sverige är 1 643 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Malmö, Sverige är januari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 1 047 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Malmö, Sverige är 1 490 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Malmö, Sverige är november. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 1 098 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malmö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Malmö av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

222 kr/dag

(29 Apr - 3 Jun)
Renault Captur
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

246 kr/dag

(26 Apr - 24 May)
Fiat Panda
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

259 kr/dag

(26 Apr - 24 May)
Opel Corsa

Trender och insikter om att hyra bil i Malmö

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Malmö

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Malmö?

De billigaste hyrbilarna i Malmö hittas generellt genom Thrifty. När du bokar med Thrifty kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 227 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Malmö är 303 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Malmö?

MABI har flest uthyrningskontor i Malmö med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Malmö?

Hyrbilar av modellerna Kia Niro och Volkswagen Multivan i Malmö är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Kia Niro i Malmö kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 570 kr/dag och priser så låga som 236 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Multivan kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 1 688 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 951 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Malmö

Alla större biluthyrningsfirmor i Malmö, Skåne län

Ace

2 platser

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,3

Thrifty

1 plats

Sixt

8,3
Utomordentligt
2 omdömen4 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,9

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

7,7

MABI

7 platser

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

8,0

Europcar

5 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,9

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,9

Hertz

5,0
Okej
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

5,0

Bra att veta om hyrbilar i Malmö

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Malmö.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, SUV, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

287 kr

Mest populära modellen

Class Compact Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Malmö som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Thrifty
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Malmö under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Malmö är 287 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 513 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Malmö under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Car. Våra användare föredrar också Kia Niro som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Malmö – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Malmö och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Malmö, Sverige i maj?

För en weekend i maj ligger de bästa erbjudandena i Malmö från 269 kr till cirka 691 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Malmö i maj hittade ett genomsnittspris på 647 kr - men priser så låga som 297 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Malmö, Sverige?

När du hyr en bil i Malmö kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Malmö. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Malmö under maj månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Malmö under maj månad. Med en genomsnittstemperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i maj innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Malmö kommer i genomsnitt kosta dig 660 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Malmö, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Malmö bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Malmö ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Kia Stonic i Malmö?

Hur är vädret i Malmö, Sverige i april?

Under april är medeltemperaturen i Malmö 5 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Malmö.

Är vädret i Malmö representativt för resten av Skåne län?

Klimatet i Skåne län under april månad har vanligtvis en temperatur på 5 °C med en förväntad nederbörd på 30 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Malmö till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Malmö?

Priserna för bilar i Malmö uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Malmö?

Från och med april 2024 finns det 45 bolag att välja mellan för bilar i Malmö.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Malmö?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Malmö. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Malmö?

För att få hyra en bil i Malmö måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Malmö?

Du bör boka en hyrbil i Malmö med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Malmö?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Malmö. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Malmö med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Malmö som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Malmö på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Malmö på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Malmö som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Malmö.

Kan jag söka efter hyrbilar i Malmö med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Malmö.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Malmö

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 25/4
12:00
Thu 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Malmö

Populära hyrbilstyper i Malmö