Hitta billig biluthyrning i Malmö

Vill du hyra en bil billigt i Malmö? Sök och jämför priser här

Malmö, Sverige
21 jan — 28 jan
Samma avlämingsplats
Malmö, Sverige
tor 21/1
12:00
tor 28/1
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Malmö?

Alla

259 kr - 495 kr

Familj

451 kr - 1 114 kr

Ekonomi

258 kr - 381 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Malmö. Priset ligger då 17% lägre än under resten av året, på bara 319 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i januari. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i april. Priset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Erbjudanden på hyrbilar i Malmö

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 388 kr per dag för att hyra en liten bil i Malmö. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
137 kr/dag
10 feb - 10 mar
Malmö
Jorgen Kocksgatan 1b
Chevrolet Sonic Sedan
137 kr/dag
10 feb - 10 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
138 kr/dag
10 feb - 10 mar
Malmö
Jorgen Kocksgatan 1b
Chevrolet Sonic Sedan
138 kr/dag
10 feb - 10 mar
Hitta liknande
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
138 kr/dag
10 feb - 10 mar
Malmö
Box 2
Citroen C2
138 kr/dag
10 feb - 10 mar
Hitta liknande
Ford Focus
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
152 kr/dag
10 feb - 10 mar
Malmö
Jorgen Kocksgatan 1b
Ford Focus
152 kr/dag
10 feb - 10 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
160 kr/dag
10 feb - 10 mar
Malmö
Box 2
Chevrolet Sonic Sedan
160 kr/dag
10 feb - 10 mar
Hitta liknande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
189 kr/dag
29 jan - 1 feb
Malmö
Stormgatan 6
Kia Rio Hatchback
189 kr/dag
29 jan - 1 feb
Hitta liknande

Leverantörer av hyrbilar i Malmö

Alla större biluthyrningsfirmor i Malmö
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.7

Betyg baserat på 4 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 4 recensioner


Information om din resa till Malmö

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Malmö?

För att hyra bil i Malmö ligger åldersgränsen på 18 år, precis som i resten av Sverige. Det finns inte någon övre åldersgräns utan det som gäller är att du har ett giltigt körkort. Om du är mellan 18 och 24 år och hyr bil i Malmö kan kostnaden dock vara högre än om du är över 24 år, då det anses vara högre risk att hyra ut en bil till unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Malmö

I Malmö gäller samma trafikregler som i övriga Sverige, men det finns även vissa lokala trafikföreskrifter. Dessa kan till exempel vara regleringar gällande parkeringsförbud i vissa områden, miljözoner eller storlek på fordon. Som förare är du skyldig att ta reda på dessa regler och detta kan du göra via Svensk Trafikföreskriftsamling. På många ställen är det skyltat vilka regler som gäller men se ändå till att ta reda på de lokala reglerna innan du börjar köra.

Parkering

Malmö har över 4000 gatuparkeringar och nära 7000 parkeringsplatser i centralt belägna parkeringshus så du hittar enkelt en plats att ställa bilen. På söndagar är det gratis att gatuparkera i city men under övriga dagar behöver du betala. Avgiften du betalar avgörs av var i staden du parkerar och under vilken tid. Staden erbjuder både korttids och långtidsparkering och via stadens hemsida hittar du de olika alternativen.

Utflyktsmål i och omkring Malmö

Med en hyrbil tar du dig enkelt runt i stadens omgivningar vilket ger dig möjlighet att besöka flera resmål en bit utanför stadens centrum. Via Öresundsbron tar du dig snabbt över till Köpenhamn för en dagsutflykt till den danska huvudstaden och på mindre än en timme är du i ett annat land. Ett populärt resmål nära Köpenhamn som är lätt att nå med en hyrbil är konstmuseet Louisiana som anses vara ett av Europas bästa. Under sommaren kan du göra en 30 minuters bilutflykt till Dalby Stenbrott som ligger mitt i Knivsåsens naturreservat. Här kan du bada, vandra i vacker natur eller plocka bär och svamp. Härliga stränder hittar du även i badorten Lomma som ligger ungefär 25 minuter utanför staden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Du behöver inte ha en försäkring för att hyra bil i Malmö men det är rekommenderat då du annars kan råka ut för höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Många av biluthyrarna har erbjudanden för försäkringar i samband med att du bokar din hyrbil. Detta kan du se när du söker efter att hyra bil i Malmö hos momondo. Innan du köper till en försäkring via biluthyrningen kan du dock kontrollera med din bank om de erbjuder någon gratis försäkring via kortbetalning då detta är vanligt. Annars kan det hända att du köper till en dyr försäkring i onödan för något som redan täcks av din bank eller kreditkortsföretag. En rekommenderad försäkring är en så kallad självriskeliminering som innebär att du inte behöver stå för någon kostnad alls om bilen skadas eller blir stulen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Malmö, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda både svenskt och utländskt körkort i Malmö, men om du har ett utländskt körkort ska det antingen vara utfärdat på engelska, franska eller tyska alternativt behöver du ha med dig en intygad översättning av körkortet eller ett så kallat internationellt körkort.

Var i Malmö kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du bokar din hyrbil via momondos sökfunktion kan du se vilka möjliga upphämtnings- och avlämningsplatser som är tillgängliga i den stad du ska besöka. I Malmö hämtar du din hyrbil på Malmö Flygplats och det är även där du lämnar bilen vid återresan. Via momondo ser du enkelt dina alternativa upphämtningsplatser och kan även jämföra priser för att kunna hyra en bil billigt. Genom momondo kan du hitta hyrbilar för långtidshyra, weekend-resor och du kan hyra bil billigt med fria mil. Sökfunktionen gör det även möjligt att lägga till önskade bekvämligheter som GPS eller barnstol.

Priser kontrollerade 21/09/2018.


Avstånd till populära hotell från Malmö

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Malmö flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Malmö

1 612 användare har letat efter hyrbilar i Malmö med momondo i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Malmö för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz, Dollar och Thrifty är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Malmö till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Malmö. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Malmö i februari?

För en weekend i februari ligger de bästa erbjudandena i Malmö från 183 kr till cirka 504 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Malmö i februari hittade ett genomsnittspris på 400 kr - men priser så låga som 152 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Malmö har lägst priser för hyrbilar?

Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Malmö på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 336 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 150 kr per dag för deras hyrbilar i Malmö.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Malmö?

När du hyr en bil i Malmö kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Malmö. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Malmö under februari månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Malmö under februari månad. Med en genomsnittstemperatur på 2 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i februari innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Malmö kommer i genomsnitt kosta dig 464 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Malmö?

Malmö har 5 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 662 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Malmö?

Resenärer som hyr bil i Malmö bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Malmö ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Malmö, Sverige i januari?

Under januari är medeltemperaturen i Malmö 0 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Malmö.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

januari i Malmö är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Malmö.

Är vädret i Malmö representativt för resten av Skåne län?

Klimatet i Skåne län under januari månad har vanligtvis en temperatur på 0 °C med en förväntad nederbörd på 60 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Malmö till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Skåne län

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad inom Skåne län

Planera din resa till Malmö

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Malmö

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Malmö
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Malmö

  Hitta hotell i Malmö
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Malmö