Hitta billig biluthyrning i Malmö

Vill du hyra en bil billigt i Malmö? Sök och jämför priser här

fre 23/8
12:00
lör 24/8
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Malmö

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Malmö som hittats av användare på momondo
Ka
eller liknande Mini
2 2/4
190 SEK
30 aug. - 2 sep.
Malmö
Sturup Airport
190 SEK
30 aug. - 2 sep.
Accent
eller liknande Ekonomi
2 1 4-5
235 SEK
30 aug. - 2 sep.
Malmö
Stormgatan 6
235 SEK
30 aug. - 2 sep.
Focus
eller liknande Kompakt
4 1 4-5
280 SEK
30 aug. - 2 sep.
Malmö
Stormgatan 6
280 SEK
30 aug. - 2 sep.

Bästa biluthyrning i Malmö

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Malmö budget
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Malmö hertz
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Malmö opaquecar
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Malmö thrifty
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Malmö hertz
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Malmö avis
Suv
4 Vuxna, 2 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Malmö

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
autoeurope Billigast AutoEurope AutoEurope erbjuder de billigaste priserna på 1 plats i staden
europcar Mest populära Europcar Europcar erbjuder de billigaste priserna på 5 platser i staden
sunnycars Flest platser Sunnycars Sunnycars erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 8 platser

Leverantörer av hyrbilar i Malmö

Alla större biluthyrningsfirmor i Malmö
$self.agencySymbol
Sixt
Suveränt - 10,0 (2 omdömen)
4 platser
$self.agencySymbol
Alamo
Suveränt - 8,7 (43 579 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Enterprise
Suveränt - 8,4 (58 710 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
6 platser
$self.agencySymbol
National
Suveränt - 8,2 (3 780 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Budget
Bra - 7,6 (3 omdömen)
2 platser
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 835 omdömen)
4 platser
$self.agencySymbol
Dollar
Bra - 7,4 (31 194 omdömen)
1 plats

Flygplatser med biluthyrning i Malmö

Hitta en hyrbil på denna flygplats
HYRBILAR I
Malmö Sturup flygplats
MMX

Hyra bil i Malmö

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Malmö?

För att hyra bil i Malmö ligger åldersgränsen på 18 år, precis som i resten av Sverige. Det finns inte någon övre åldersgräns utan det som gäller är att du har ett giltigt körkort. Om du är mellan 18 och 24 år och hyr bil i Malmö kan kostnaden dock vara högre än om du är över 24 år, då det anses vara högre risk att hyra ut en bil till unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Malmö

I Malmö gäller samma trafikregler som i övriga Sverige, men det finns även vissa lokala trafikföreskrifter. Dessa kan till exempel vara regleringar gällande parkeringsförbud i vissa områden, miljözoner eller storlek på fordon. Som förare är du skyldig att ta reda på dessa regler och detta kan du göra via Svensk Trafikföreskriftsamling. På många ställen är det skyltat vilka regler som gäller men se ändå till att ta reda på de lokala reglerna innan du börjar köra.

Parkering

Malmö har över 4000 gatuparkeringar och nära 7000 parkeringsplatser i centralt belägna parkeringshus så du hittar enkelt en plats att ställa bilen. På söndagar är det gratis att gatuparkera i city men under övriga dagar behöver du betala. Avgiften du betalar avgörs av var i staden du parkerar och under vilken tid. Staden erbjuder både korttids och långtidsparkering och via stadens hemsida hittar du de olika alternativen.

Utflyktsmål i och omkring Malmö

Med en hyrbil tar du dig enkelt runt i stadens omgivningar vilket ger dig möjlighet att besöka flera resmål en bit utanför stadens centrum. Via Öresundsbron tar du dig snabbt över till Köpenhamn för en dagsutflykt till den danska huvudstaden och på mindre än en timme är du i ett annat land. Ett populärt resmål nära Köpenhamn som är lätt att nå med en hyrbil är konstmuseet Louisiana som anses vara ett av Europas bästa. Under sommaren kan du göra en 30 minuters bilutflykt till Dalby Stenbrott som ligger mitt i Knivsåsens naturreservat. Här kan du bada, vandra i vacker natur eller plocka bär och svamp. Härliga stränder hittar du även i badorten Lomma som ligger ungefär 25 minuter utanför staden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Du behöver inte ha en försäkring för att hyra bil i Malmö men det är rekommenderat då du annars kan råka ut för höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Många av biluthyrarna har erbjudanden för försäkringar i samband med att du bokar din hyrbil. Detta kan du se när du söker efter att hyra bil i Malmö hos momondo. Innan du köper till en försäkring via biluthyrningen kan du dock kontrollera med din bank om de erbjuder någon gratis försäkring via kortbetalning då detta är vanligt. Annars kan det hända att du köper till en dyr försäkring i onödan för något som redan täcks av din bank eller kreditkortsföretag. En rekommenderad försäkring är en så kallad självriskeliminering som innebär att du inte behöver stå för någon kostnad alls om bilen skadas eller blir stulen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Malmö, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda både svenskt och utländskt körkort i Malmö, men om du har ett utländskt körkort ska det antingen vara utfärdat på engelska, franska eller tyska alternativt behöver du ha med dig en intygad översättning av körkortet eller ett så kallat internationellt körkort.

Var i Malmö kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du bokar din hyrbil via momondos sökfunktion kan du se vilka möjliga upphämtnings- och avlämningsplatser som är tillgängliga i den stad du ska besöka. I Malmö hämtar du din hyrbil på Malmö Flygplats och det är även där du lämnar bilen vid återresan. Via momondo ser du enkelt dina alternativa upphämtningsplatser och kan även jämföra priser för att kunna hyra en bil billigt. Genom momondo kan du hitta hyrbilar för långtidshyra, weekend-resor och du kan hyra bil billigt med fria mil. Sökfunktionen gör det även möjligt att lägga till önskade bekvämligheter som GPS eller barnstol.

Priser kontrollerade 21/09/2018.


Planera din resa till Malmö