Hitta billig biluthyrning i Malmö, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Malmö, Sverige? Sök och jämför priser här

Malmö, Sverige
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Malmö, Sverige
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Erbjudanden på hyrbilar i Malmö, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 400 kr per dag för att hyra en liten bil i Malmö. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
197 kr/dag
21 maj - 24 maj
Malmö
Malmo Sturup Airport
Citroen C2
197 kr/dag
21 maj - 24 maj
Visa erbjudande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
202 kr/dag
20 maj - 30 maj
Malmö
Sturup Car Rental Center
Kia Rio Hatchback
202 kr/dag
20 maj - 30 maj
Visa erbjudande
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
203 kr/dag
30 apr - 3 maj
Malmö
Malmo Sturup Airport
Citroen C2
203 kr/dag
30 apr - 3 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 2/4 dörrar
210 kr/dag
3 maj - 7 jun
Malmö
Sturup Airport
Chevrolet Sonic Sedan
210 kr/dag
3 maj - 7 jun
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 2/4 dörrar
210 kr/dag
3 maj - 7 jun
Malmö
Malmo Longterm Rental
Chevrolet Sonic Sedan
210 kr/dag
3 maj - 7 jun
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
218 kr/dag
21 maj - 24 maj
Malmö
Malmo Sturup Airport
Chevrolet Sonic Sedan
218 kr/dag
21 maj - 24 maj
Visa erbjudande

När är det billigast att hyra en bil i Malmö?

Alla

223 kr - 844 kr

Familj

222 kr - 548 kr

Ekonomi

222 kr - 416 kr

I april månad är det billigast att hyra en bil i Malmö, Sverige. Priset ligger då 42% lägre än under resten av året, på bara 223 kr per dag. Den dyraste månaden är februari. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i februari. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i april. Priset för en hyrbil i Malmö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Malmö

Alla större biluthyrningsfirmor i Malmö, Sverige
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.7

Betyg baserat på 4 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 4 recensioner


Information om din resa till Malmö

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Malmö?

För att hyra bil i Malmö ligger åldersgränsen på 18 år, precis som i resten av Sverige. Det finns inte någon övre åldersgräns utan det som gäller är att du har ett giltigt körkort. Om du är mellan 18 och 24 år och hyr bil i Malmö kan kostnaden dock vara högre än om du är över 24 år, då det anses vara högre risk att hyra ut en bil till unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Malmö

I Malmö gäller samma trafikregler som i övriga Sverige, men det finns även vissa lokala trafikföreskrifter. Dessa kan till exempel vara regleringar gällande parkeringsförbud i vissa områden, miljözoner eller storlek på fordon. Som förare är du skyldig att ta reda på dessa regler och detta kan du göra via Svensk Trafikföreskriftsamling. På många ställen är det skyltat vilka regler som gäller men se ändå till att ta reda på de lokala reglerna innan du börjar köra.

Parkering

Malmö har över 4000 gatuparkeringar och nära 7000 parkeringsplatser i centralt belägna parkeringshus så du hittar enkelt en plats att ställa bilen. På söndagar är det gratis att gatuparkera i city men under övriga dagar behöver du betala. Avgiften du betalar avgörs av var i staden du parkerar och under vilken tid. Staden erbjuder både korttids och långtidsparkering och via stadens hemsida hittar du de olika alternativen.

Utflyktsmål i och omkring Malmö

Med en hyrbil tar du dig enkelt runt i stadens omgivningar vilket ger dig möjlighet att besöka flera resmål en bit utanför stadens centrum. Via Öresundsbron tar du dig snabbt över till Köpenhamn för en dagsutflykt till den danska huvudstaden och på mindre än en timme är du i ett annat land. Ett populärt resmål nära Köpenhamn som är lätt att nå med en hyrbil är konstmuseet Louisiana som anses vara ett av Europas bästa. Under sommaren kan du göra en 30 minuters bilutflykt till Dalby Stenbrott som ligger mitt i Knivsåsens naturreservat. Här kan du bada, vandra i vacker natur eller plocka bär och svamp. Härliga stränder hittar du även i badorten Lomma som ligger ungefär 25 minuter utanför staden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Du behöver inte ha en försäkring för att hyra bil i Malmö men det är rekommenderat då du annars kan råka ut för höga kostnader om något mot förmodan skulle hända. Många av biluthyrarna har erbjudanden för försäkringar i samband med att du bokar din hyrbil. Detta kan du se när du söker efter att hyra bil i Malmö hos momondo. Innan du köper till en försäkring via biluthyrningen kan du dock kontrollera med din bank om de erbjuder någon gratis försäkring via kortbetalning då detta är vanligt. Annars kan det hända att du köper till en dyr försäkring i onödan för något som redan täcks av din bank eller kreditkortsföretag. En rekommenderad försäkring är en så kallad självriskeliminering som innebär att du inte behöver stå för någon kostnad alls om bilen skadas eller blir stulen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Malmö, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda både svenskt och utländskt körkort i Malmö, men om du har ett utländskt körkort ska det antingen vara utfärdat på engelska, franska eller tyska alternativt behöver du ha med dig en intygad översättning av körkortet eller ett så kallat internationellt körkort.

Var i Malmö kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du bokar din hyrbil via momondos sökfunktion kan du se vilka möjliga upphämtnings- och avlämningsplatser som är tillgängliga i den stad du ska besöka. I Malmö hämtar du din hyrbil på Malmö Flygplats och det är även där du lämnar bilen vid återresan. Via momondo ser du enkelt dina alternativa upphämtningsplatser och kan även jämföra priser för att kunna hyra en bil billigt. Genom momondo kan du hitta hyrbilar för långtidshyra, weekend-resor och du kan hyra bil billigt med fria mil. Sökfunktionen gör det även möjligt att lägga till önskade bekvämligheter som GPS eller barnstol.

Priser kontrollerade 21/09/2018.


Avstånd till populära hotell från Malmö, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Malmö flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Malmö

1 612 användare har letat efter hyrbilar i Malmö med momondo i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Malmö för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz, Dollar och Thrifty är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Malmö till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Malmö. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Malmö, Sverige i maj?

För en weekend i maj ligger de bästa erbjudandena i Malmö från 176 kr till cirka 365 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Malmö i maj hittade ett genomsnittspris på 245 kr - men priser så låga som 175 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Malmö har lägst priser för hyrbilar?

Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Malmö på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 346 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 154 kr per dag för deras hyrbilar i Malmö.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Malmö, Sverige?

När du hyr en bil i Malmö kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Malmö. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Malmö under maj månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Malmö under maj månad. Med en genomsnittstemperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i maj innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Malmö kommer i genomsnitt kosta dig 478 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Malmö?

Malmö, Sverige har 5 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 682 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Malmö, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Malmö bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Malmö ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Malmö, Sverige i april?

Under april är medeltemperaturen i Malmö 5 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Malmö.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Klimatet i Malmö under april bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Malmö. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Malmö tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Opel Corsa och Mercedes-Benz A-Class.

Är vädret i Malmö representativt för resten av Skåne län?

Klimatet i Skåne län under april månad har vanligtvis en temperatur på 5 °C med en förväntad nederbörd på 30 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Malmö till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Uppsala i Sverige

Hyrbilar på flygplatser i Malmö

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Malmö

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Skåne län

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad inom Skåne län

Planera din resa till Malmö